Arkadiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No to razem kiblujemy do rana.
Klubowicze robson Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2013 22.30 a gdzie jeszcze do końca jeszcze 170 metrów . Do rana jak nic , muszę kawę strzelić . Nocka zapowiada się ciepła . Oj Witia, co Ty z tą kasą będziesz robił , słoików Ci zabraknie . Ja mam sporo, mogę Ci odstąpić.
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Oj Witia, co Ty z tą kasą będziesz robił , słoików Ci zabraknie . Ja mam sporo, mogę Ci odstąpić. Witam z rana . Arek długo jeszcze do końca służby .
Bobas Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Założyłem dziś do Strzały przedłużenia lusterek. Jestem w szoku, że aż tak bardzo poprawiła się widoczność. Bajka !!!
michu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To super . Musowo przyjechać pokazać .
Bobas Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Michu, to te same przedłużenia co u Ciebie. Dostałem od Lucjana, a on dostał od Fundasa. Lucjanowi już podziękowałem i Tobie Włodziu też wielkie dzięki. Wróciły do regionu jak bumerang
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To się cieszę, że mogłem być pomocny.
Rekomendowane odpowiedzi