Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie macie-ja żeby dojechać do asfaltu musiał bym pokonać 300 m. "bagna"albo burka na plecach zanieść a i tak jutro mam zamiar się gaznąć...chyba jakieś deski porozkładam .A u Ciebie Bobas pewnie podobnie co nie ? :)

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

13

• upiór

11

• michu

11

• Arkadiusz

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Niech tylko przestanie padać i trochę przeschną drogi to też ruszam

To gdzie dzisiaj ruszamy?

Opublikowano

W cholerę kusicie, a ja jeszcze nie odśnieżyłem go po zimie :)

Ale w piątek biorę już wolne i zasuwam do Braniewa i później do Pruszcza,żeby czekał na odjazd w sobotę :)

Opublikowano

Jutro planujemy jakąś małą przejażdżkę , spotkamy się około 12 tej , gdzie to jeszcze sam nie wiem .

Szamot sugerowal że może Toruń .

Małi i Robson mogli by dołączyć

Opublikowano

Spotkać mozemy sie na stacji na rondzie grunwaldzkim, co do kierunku to sie zobaczy jak sie spotkamy, korci mnie Poznań i moto tagi , słyszałem też że jutro jest jakaś drmowa impreza z atrakcjami w Exploseum coś po 12.

Chyba zaraz pójdę do garażu ogarnąć komarka

Opublikowano

Fajnie macie-ja żeby dojechać do asfaltu musiał bym pokonać 300 m. "bagna"albo burka na plecach zanieść a i tak jutro mam zamiar się gaznąć...chyba jakieś deski porozkładam .A u Ciebie Bobas pewnie podobnie co nie ? :)

Stefo,ja taz tone w bagnie. Za tydzien po jakis deskach bede musial wyjechac.

Opublikowano

Może napiszemy tak .

Szaman kasę dostał ekstra to i zaraz inaczej sytuacja się przedstawia .

Tak więc propozycja jest taka .

Niedziela godzina 12 Cierpice spotykamy się koło knajpki znanej wszystkim .

Pokulamy berecik z lekka po okolicy co by oleje rozruszać i sprawdzić po zimie to i tamto , ci co mają w planach od jakiegoś czasu zaplanowaną niedzielę w innym temacie niż śmiganie niech się nie stresują tylko palą maszynki i docierają na godzinę 12 .

Od i wszystko w temacie . :fireman2:

Śmigać trzeba bo zima idzie oj idzie , o mamo co ja piszę wiosna idzie :) :) :clapping: .

Opublikowano

no i gitara 12 Cierpice :)

Opublikowano

A ja już dzisiaj nie wytrzymałem i o 18 poszedłem do garażu żeby odjechać na stacje benzynową no ale jak już usiadłem i ruszyłem to jakoś dziwnym trafem w mieście się znalazłem. Tak że jakieś 40km na kulałem :Jumpy::horse::).Od razu lepiej na duszy.

Opublikowano

Jutro 2 max 3 C w plusie więc...trzeba sezon zimowy zamknąć.Będę was oczekiwał na Wiezycy. :Jumpy:

Opublikowano

Słońce cudnie świeci, ubranie naszykowane, tylko mały zonk-nie mogę namierzyć jednej rękawicy :) ale nic to jeszcze trochę minut mam.. oby udało się ją zlokalizować :photo:

Do zobaczenia :)

Opublikowano

No i wiosna dotarła .

Co prawda u mnie w nocy było minus jeden lub dwa , ale może i dobrze przynajmniej tą wodę trochę zatrzyma .

Na termometrze teraz mam + 5 :) .

Ola to prawda słoneczko zaczyna robić to co do niego należy , oby tak dalej :) .

Opublikowano

A ja dzis chcialem odpalic Zacna,a tu dupa. Aku rozladowane do zera. Nie mialem zamknietego siedzenia i lampka zrobila swoje. Siedzenie musi byc zatrzasniete.

Opublikowano

My już w domu. Pierwsza jazda za nami :) Teżnie były nasze. Dzięki wszystkim, którzy byli i tym co dobrowolnie i tym lekko przyduszonym :)

Foty wrzucimy wieczorem.

Opublikowano

Ale było superrrrrr , normalnie cieszę się jak dziecisczek . Dzięki Wszystkim .

Opublikowano

No tak trochę się pokulaliśmy , jak zwykle było zajefajnie .

Nawet ten za autostrady wyjechał ( co to znaczy siła narodu ) :) .

Troszkę ustaliliśmy troszkę pojedliśmy i spacer po tężniach ;) , pogoda dosyć dobrze się spisała mam nadzieję że z każdym dniem będzie coraz cieplej .

Co dalej działamy to już w innym temacie .

Pragnę tylko przypomnieć o tematach które ustaliliśmy , bo czas jak rzeka jak rzeka płynie :) .

P.S.

Tomek zapomniałem i ja o oleju , ale gapa zemnie .

• Klubowicze
Opublikowano

Wtargnęli na posesję i siłą posadzili na Zacną i kazali ze sobą jezdzić, no ale jak zobaczyłem że są 2 B650 i "tylko " 2 Zacne, więc moja trzecia dołączyła i wiadomo kto był górą ;):) .

Dzięki wszystkim za odwiedziny i wspólne kulanie po Kujawach :) .

Opublikowano

Bardzo fajnie, że pierwsze grupowe kulanko zaliczone.

Następnym razem też kulam sie z Wami.

Dawać foty !!!

Opublikowano

Wtargnęli na posesję i siłą posadzili na Zacną i kazali ze sobą jezdzić, no ale jak zobaczyłem że są 2 B650 i "tylko " 2 Zacne, więc moja trzecia dołączyła i wiadomo kto był górą :biggrin::wink1: .

Dzięki wszystkim za odwiedziny i wspólne kulanie po Kujawach B) .

Ty za autostrady grupa to siła .

A to że ZACNE górą były to żadna nowina , też wymyślił :clapping::lol1: .

Zobaczysz ile ZACNYCH będzie w Zielonym Wietrze :clapping::group: .

Po prostu to się będzie nadawać do telewizji , proszę szanownego kolegi :clapping: .

Opublikowano

Bardzo fajnie, że pierwsze grupowe kulanko zaliczone.

Następnym razem też kulam sie z Wami.

Dawać foty !!!

Foty się wysyłają na serwer. Proszę o jeszcze trochę cierpliwości !tut

I już :clapping:

Opublikowano

Pewnie że siła w Zacnych, Bo z tego co słysze to jakieś specjalne akumulatory mają robić :clapping: niezły pomór 3 aka w tydzień :clapping:.

No fakt Upiorku zapomnieliśmy o oleju. Wytrzymasz do za tydzień?

Bobik nie pękaj i dobrze że ci podł bo by cię pokusiło i czasem krzywdy byś sobie narobił albo Zacnej. I mniej przykro Ci było bo byłeś bardziej wku....ny.

Naładuje się i będzie śmigał z nami.

Dzięki za zaj....e :clapping:śmiganko.

Pierwsze śmiganko od lipca zaliczone, jednak Król to jednak Król

Opublikowano

Kochani

Normalnie cały czas jestem jeszcze podjarany dzisiejszym kulaniem . Normalnie tak zwana sraczka..

Bobasek pewnie że następnym razem kulasz z nami , nie ma inaczej

Opublikowano
:clapping: :)Ja to mam cały czas banana na buzi:) :clapping:
Opublikowano

Jednak jeszcze zima bo Burgmany wyjechały na razie, gawrony też pierwsze wylatują na początek wiosny !!!

Jak Wy możecie koledzy od Zacnych z Burgmanami jeździć brrrrrrrr.

Opublikowano

Bo ktoś musi kable rozruchowe woźić

P1150672.JPG

P1150682.JPG

P1150695.JPG

P1150697.JPG