Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam w kwietniu Szanownych kolegów i koleżanki. Tak wiem, wiem stawiam, ale cóż jak wszyscy jeszcze śpią, a ja dziś ledwo do roboty wyjechałem. Niestety w dniu wczorajszym moja Zacna zmieniła właściciela, ale może, może uda mi się kupić coś do przyszłego sezonu. Ale teraz mam większą motywację namawiać na sprzedaż mojego kolegę Bogdana, może będzie B650 ? Pozdrawiam.
Klubowicze robson Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Arek wkręcać to my, ale nie nas . A to co jest za oknem, to przestało mnie już śmieszyć pomimo 1-go kwietnia .
Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wkręcać albo nie wkręcać, ale dziś na 7 razy wyjeżdżałem z posesji do bramy, masakra, masakra, masakra, ale zaskoczenie moje było niesamowite, gdyż drogi krajowe i powiatowe jak i gminne odśnieżone, nie można powiedzieć, że drogowcy zaspali. Zszacun dla nich wielki.
upiór Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Arek śrubokręt . Ale płakać się chce jak się patrzy za okno .
Mareczek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Niestety w dniu wczorajszym moja Zacna zmieniła właściciela, ale może, może uda mi się kupić coś do przyszłego sezonu. Ale teraz mam większą motywację namawiać na sprzedaż mojego kolegę Bogdana, może będzie B650 ? Pozdrawiam. Arkadiuszu pisząc takie rzeczy w temacie Regionalnym >kujawsko-pomorskim gdyby nie prima aprilis 2013r, został byś zapewne potraktowany a może nawet „Wyklęty”.
Bobas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ......no, bo już chciałem jechać do Duninowa !!!!!! Ja Ci dam sprzedawać skutera i na przyszły sezon się szykować !!! Chyba byś zwariował czekając na niego cały rok . Ale Ci powiem, że ciśnienie to umiesz Arku podnosić.
michu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A ja wczoraj ,, na bani'' też sprzedałem swoją ZACNĄ
Baśka13 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wszystkiego dobrego zdrówka prawie po Świętach:)
Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 a może nawet „Wyklęty”. Wyklęty, nie może być wyklęty, tak, że Mareczku wszystko pod kontrolą !!!! Arek wkręcać to my, ale nie nas . To, że masz dzień Święty wolny, to nie fikaj, nie fikaj !!!
Bobas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Przed chwilą obejrzałem Gang Dzikich Wieprzy. Zajefajny film. Ale trza zejść na ziemię,bo jutro do roboty...
LWfilip Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cholera, a ja to przegapiłem. Muszę poszukać na You Tube.
upiór Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wiosny jak nie ma tak nie ma . Na prognozy to się nawet nie chce patrzyć , jeszcze dziś ma walić te białe G...o . P.S . Robson miernik wczoraj dotarł , wygląda całkiem ładnie . Będę myślał co dalej z tym tematem .
michu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak tak dalej pójdzie to przeżucimy się na skutery śnieżne.........
Klubowicze robson Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Marek - mnie się podoba, szacun na drogach bym wzbudzał . W jednym z odcinków TopGear Jezza śmigał czymś podobnym.
upiór Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Marek - mnie się podoba, szacun na drogach bym wzbudzał . W jednym z odcinków TopGear Jezza śmigał czymś podobnym. Mareczek patrzy ja Cię tu na przegląd zaprosić i skasować . Dziadek a myśli .
Arkadiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No Mareczku, nieźle żeś to wykombinował, ale kierownica z prawej strony jest ?
Mareczek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No Mareczku kierownica z prawej strony jest ? O nie nie, Mopetta w tej wersji przystosowany do ruchu prawo stronnego, kierownica ustawiona centralnie wydech skierowany do tyłu wszystko jest O.K.
upiór Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Znowu pada te białe g...o , ale za to mamy 2 na + i będzie topniało to coś .
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jasny pierun by to strzelił. U mnie też sypie jak w środku zimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwesz nad kurweszami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panowie, nie panikować, ona się wycofuje i tylko sobie tak pokazuje, co potrafi, ale to już koniec, wkrótce lato, tzn. od soboty 13-go pełnia lata, wszystkich widzę z bananami na ustach.
Klubowicze robson Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2013 U mnie nie pada, i jutro bez względu na pogodę mam zamiar dojeżdżać do fabryki, może w ten sposób przegonię tę burą s**ę.
szamot Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Niech tylko przestanie padać i trochę przeschną drogi to też ruszam
Rekomendowane odpowiedzi