grom Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Proszę o podanie opinii na temat akumulatora do burgmana 650, jaki zakupić żeby nie było z nim problemów. Może ostatnio ktoś kupował ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2013 Temat dobry, ale nie koniecznie musi dotyczyć AN650. Może podzielmy się swoimi doświadczeniami odnośnie użytkowanych akumulatorów . Mój EXIDE padł w tmaxie po 2 latach. Kupiłem następny EXIDE dając tym samym jeszcze jedną szansę dawnej Centrze. W C1 też siedzi EXIDE i jest ok, ale ma 1 sezon za sobą.
dr.big Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 A ja mogę polecić aku Hawkera, miałem kiedyś takie w moto, ostatnio też w LT, od wielu lat czytam tylko pozytywne opinie na różnach forach... Akumulatory nie są co prawda najtańsze, ale teraz szukałbym i dobierał do Tmaxa coś z ich oferty...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2013 W GP mam Yuase od nowości czyli 5 lat. Nigdy nie miałem problemów z odpaleniem skuta.Zobaczymy jak będzie w tym sezonie
Rekomendowane odpowiedzi