Gość Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie. W związku z trudną sytuacją gospodarczą Kraju, nawiązałem współpracę z dobrym znajomym, który od lat zajmuje się pomocą przy zakupie samochodów. Zainteresowałem go sprawą maxiskuterów. Spróbujemy rozkręcić tę gałąź przemysłu motoryzacyjnego. Na dniach wybiera się do Włoch, ma miejsce na lawetach, będzie sprowadzał sprzęt na zamówienie. Można podawać model, kolor, stan i widełki cenowe. Gwarantujemy rozsądne marże, a co najważniejsze — uczciwość. Klient dostanie towar bez niespodzianek. Kontaktować można się przez PW, choć preferuję gadkę przez telefon, z uwagi na szybkość wymiany informacji. Pozdrawiam wszystkich. 501 033 837 Flyman czyli Grzesiek.
Lucjan73 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 No no w Piastowie to już druga firma handlowa !OKK jeden kolega już współpracuje z Niderlandami a teraz kierunek na południe !scooter
felia Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Bardzo dobry pomysł, szczególnie widząc Twoje (Flyman) podejście do 2oo. Być może kiedyś skorzystam...
Majeczka Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Świetna sprawa możliwe że na przyszły sezon będe się rozglądał za nowym Maxi tak, że wiem już do kogo się odezwać !YES
Kurczak Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Też jestem za a jak z innymi akcesoriami typu kaski odzież na skuter
przemas Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Ale chodzi ci o używane kaski i odzież? Pewnie jak właściciel coś zostawi w kufrze do też będzie na sprzedaż...
Gość Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Bardzo się cieszę, bo zainteresowanie jest spore. Mam nadzieję, że deale też będą owocne. Panie i Panowie, projekt jest w fazie zapłodnienia i w miarę możliwości będzie karmiony w celu szybkiego wzrostu. Póki co, staramy się skoncentrować na konkretnych zmówieniach maszyn lub części. Pragniemy, by sprzęt nie leżakował, by szedł z rąk do rąk. Nasze pragnienia okupimy minimalnym zyskiem i zagwarantujemy rzetelną informację o produkcie.
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2013 Grzesiu, nie przestajesz mnie zadziwiać. Za kilka lat będzie się w Polsce mówiło "skąd masz maszynkę? aaa wiesz od Flymana, rzut z czerwca 2014 . A no to luz to porządna firma i ładne cacka ciągnie Trzymam kciuki bym w 2015 usłyszał taki tekst po C66. ps. "cacka" -> ładne, zadbane, itp, skutery.
Maciej_f Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 oj Pinu powiedz od razu że zapisujesz się na jakąś nową maszynkę i Babcię przekaż dalej w dobre ręce. Ja chetnie przygarnę.
Geni Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Mam pytanko, czy na zakupiony sprzęt będziecie wystawiać faktury, organizować tłumaczenia dokumentów itp.?
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2013 Maciek, jeśli do czasu kiedy ja będę miał zamiar przekazać Babcię, Ty nie zdecydujesz się wreszcie na zakup 2oo, to najpierw Cię opierdzielę a później, Babcią się podzielę
Gość Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Geni, klient Nasz Pan. Jak trzeba będzie to i zatańczymy. Kryzys jest, a nawet jakby go nie było, to jakość usług jest bezcenna.
Maciej_f Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Maciek, jeśli do czasu kiedy ja będę miał zamiar... Spokojnie juz pracuję nad tym. No i mam nadzieję że Grzesiu mi pomoże.
Magda B. Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 A z jakiego rejonu Włoch będziecie sprowadzać maszynki?
Gość Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Tajemnica handlowa. Mogę tylko powiedzieć, że łowcy kręcą się w okolicach: Milano, Genova, Torino, Novara itp.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2013 Gratulacje! Tylko, Drogi Przyjacielu, gdzieś Ty był jak ja szukałem gratów do Pokancerowanej Piękności? Mam nadzieję ze szybko rozwiniecie skrzydła, przepraszam, dwa koła!
Drek Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Flyman ryzykujesz sporo w kraju gdzie obowiązuje zasada tanio, jeszcze taniej, najlepiej za 5 zł ale sprzęt musi być nowy z salonu, nowy, oklejony dodatkami Rizoma i Givi wyposażony kompletnie w kask z górnej półki cenowej, pozostały strój również z górnej półki ... i jeszcze musi doskonale pasować rozmiarem do nabywcy. Ciężkie wyzwanie przed Tobą. Ale ja skorzystam jeżeli przebieg po 2 latach będzie 30 k i udokumentowany, że był odpowiedni serwis. Życzę powodzenia i trzymam kciuki bo taka inicjatywa ma szanse powodzenia. Tylko długa droga do zbudowania zaufania. Myślę, że warto podjąć rękawicę. Powodzenia
Kulii Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Burgi 400 K3-K4 przebieg: 30- 40 tyś. kolor: czarny, czerwony stan: sprawny cena: 4500 -5500 zł dostarczenie: Kraków tłumaczenia, przeglądy zrobię sobie rozsądne są wogóle te wymagania?? Rozumiem że będziesz jeździł z kolega jako znawca?? to ma być mój pierwszy maksi skuter.. więc żebym nie miał złych doświadczeń na początku
Gość Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Kulii, orientujesz się troszkę w rynku, więc sam możesz sobie obliczyć (w procentach) szanse realizacji zamówienia. PS Raczej nie będę jeździł, bo ci co jeżdżą mają wystarczające kwalifikacje. Drek, oczywiście, że zdaję sobie sprawę. Sam mam takie wymagania :-). Koleżanki i koledzy, żebyśmy się dobrze zrozumieli. Ideą przewodnią naszego projektu nie jest zasypanie rynku skuterami tanimi. Od okazji jest już cała masa importerów na otomoto i allegro. Nam bardziej chodzi o spełnienie konkretnych marzeń. Będziemy szukać dokładnie tego, co ktoś zamawia. Im marzenia mniej realne, tym zawód bardziej głęboki.
Kulii Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 moim marzeniem na początek jest właśnie to z czasem będą inne jak Bóg da a premier Tusk pozwoli
luka27 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 to jak na południe do -Włochy-to sprawa się ma tak ma(4500 ZL--1125 euro) w wydziale komunikacji włoskiej zastawisz 120-150 euro (wymeldowanie)przywóz 200 euro i okazja kupna z 800 euro z przebiegiem 30- 40 tys to życzę dużo zdrowia i powodzenia:)
marek_m Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Jestem zainteresowany. Honda SW-T400 od 2009 roku (czyli po face-lifting'u) z ABS'em. Przebieg: do 15.000 km Kolor: czarny lub grafit Stan techniczny: igła Stan wizualny: jak stan techniczny Komplet kluczyków Książka serwisowa. Propozycje cenowe (loco PL) proszę na priv.
Rekomendowane odpowiedzi