Sympatycy orzech Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2013 Zabieram Morwę jutro z Piastowa, jak ktoś chce się załapać Piastów/Pruszków to mam wolne miejsca!!!
Karo-Linka Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Jordan od wczoraj leży na oddziale rehabilitacji więc my życzymy Wszystkim Smacznego jajka!!
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2013 Ja sie pisze na "Orzeszkowy dupowóz"
Gość Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Sonor zamawia dupowóz i się chyba nie doczeka. Ja poproszę ładnie o Orzeszkową Limuzynę.
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2013 No to mamy wesoły autobus. Przystanki wg. kolejności: 18:40 Sonor -> 18:55 Morwa -> 19:00 Flyman -> jajco
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2013 Kurczaki,rozklad niczym PKS Grodzisk Mazowiecki... ojjjjj bedzie smieszno...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 21 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2013 Tak w temacie PKS Grodzisk Mazowiecki , czy ktoś będzie się przemieszczał w moim kierunku ?
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2013 Tak w temacie PKS Grodzisk Mazowiecki , czy ktoś będzie się przemieszczał w moim kierunku ? Ja wracam tylko do Pruszkowa.
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2013 Ooo widze że pierwszy dotarłem. Dzięki za miły wieczór. Ilościowo było skromnie ale jakościowo pełen wypas. Gratki Orzech no i Polacy nic się nie stało
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2013 Ja właśnie zjechałem do domu. Wszyscy odstawieni do domów, niektórzy nawet z niedosytem. Dzięki za dobrą zabawę! PS. Nawet na sam koniec kurs Esperanto zaliczyliśmy w C66.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Impreza nie dość, że w najmroźniejszą noc tej wiosny, to jeszcze była NUUUDNAAA! Ojciec Dyrektor składając życzenia przemawiał długo i jakoś sennie Tylko niektórzy wykazali trochę szacunku i całą przemowę wysłuchali na stojąco, chociaż inni nie mogli się powstrzymać od jedzenia Jak widać towarzystwo ziewało i zatykało sobie uszy Dyrygent próbował zaintonować chóralne: Dziękujemy!!! Ale to też mu nie wyszło Żartowałem oczywiście! Było świetnie (oprócz przegranego meczu z Ukrainą), o czym mogą świadczyć inne zdjęcia. Link TUTAJ Orzech - dzięki, panowałeś nad wszystkim.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2013 Dzięki za kolejne jajeczko.Podziękowania dla Pina za transport w obie strony. Ps.Miałem ambitne plany na dzisiejszy poranek ,ale po wydmuchaniu 1.38%o musze je zweryfikowac
Gość Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za extra-udaną imprezę. Orzech stanął na wysokości zadania. Wykazał się zaangażowaniem i wolą. I jeszcze rozwiózł parę osób. Koleżanki i koledzy przefajni, Dużo nowych międzynarodowych znajomości, czyli jajko, jak się patrzy. No i oczywiście jajco na Narodowym nie bardzo pasowało do odświętnej i wesołej imprezy. Obudziłem się. Jest dobrze.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2013 Dzięki za spotkanie jajcarskie. Orzech pięknie wszystko ogarnął, a żarełko było dobre, różniste i obfite. Mariusz składając życzenia wzbudzał wielkie zainteresowanie
Gość Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Matko! Złapali nas na fotoradar. Nie mam pojęcia. czy jedziemy na jajeczko, czy już wracamy. PS Sonor, ładnie wyszedłeś, Orzech zresztą też.
Sympatycy Baltona Opublikowano 23 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2013 Jak zwykle atmosfera lipna, ludzie nudni, wódka ciepła, flaki zimne, a Orzech szkoda gadać. Hi hi hi żartowałem było fajnie, fajnie dzięki Michalu za podwózkę.
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2013 I Ja Dziekuje za milą atmosfere. Jajeczko super,organizacja jak nalezy,towarzystwo super!!! No i Podziekowania dla Orzeszka za PKS,organizacje imprezy!!! Matko! Złapali nas na fotoradar. Nie mam pojęcia. czy jedziemy na jajeczko, czy już wracamy. PS Sonor, ładnie wyszedłeś, Orzech zresztą też. A z tylu to te "malpeczki" rozumiem?? Orzech to widac,ze skupiony co by utrzymac dupowóz przy 200km/h,a Ja... coz... dali,to pije...
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2013 Było jak zawsze super. Dzięki Michalu za podwózkę pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Marca 2013 Administrator Opublikowano 24 Marca 2013 Dzięki wszystkim za przybycie Nie ma to jak wieczerza w gronie przyjaciół Orzech- THX za całokształt. Michalu- THX za podwózkę. Ps. Jak odnajdę to wrzucę jeszcze jakieś foto z "jajeczka"
Rekomendowane odpowiedzi