pawelneos Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Wiosna blisko co prawda jeszcze nie za ciepło ale już ponad 100 km zrobiłem Może ktoś ma ochotę już polatac 200 Niech proponuje Taki SPONTAN . :-) Pozdrawiam
emge Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Coś to Pomorskie cieniutko, tyle czasu cisza i teraz też coś nie widać lasu rąk Ja czekam ze swoim na prawdziwą wiosnę
Maser Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Jak odpalę swojego to do Was zawitam, a teraz co? Śnieg mi tu pada na Kaszubach...
emge Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Jak by nie patrzeć w mieście też biało, trzeba polatać jeszcze autem bokami
MartinT Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 jakiś spocik się wymyśli.. jak temp skoczy na +
MartinT Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 no prawie... czeka na tablicę i do 3city... może po Świętach.....
pawelneos Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 W moim sprzęcie podczas zimy trochę było rzeczy zrobione Przednia zawiech-wymiana uszczelniaczy i oleju . Wymiana przednich tarczy hamulcowych szt 2x , silnik wymiana oleju i filtra , No i wymiana rolek w wariatorze . Terzaz czekam aby już jeździc poukładac to wszystko i sprawdzic . Na szczęście teraz już ta WIOSENKA przychodzi już wielkimi krokami . Very Welcome !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter Ks. Maślak zaprasza wszystkich motocyklistów, wszelkiej maści skuterkowców, quadowcow, trajkowców itd. na coroczną JAJCARNIE czyli rozpoczęcie sezonu motocyklowego 14 kwietnia do Sobowidza. Msza św. z poświęceniem maszyn jak co roku o godz. 11.00 Potem, również jak co roku, przewidziane są liczne konkursy dla uczestników, gorąca micha grochówki. Więcej informacji wkrótce
Rekomendowane odpowiedzi