zibi Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Szukam jak najmniejszej przyczepki nadającej się do transportu jednego skutera z najazdem oczywiście.Jak ktoś ma informacje na ten temat to chętnie poczytam.
JER2Y Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 W tym wątku opisałem moją przyczepkę przerobioną z towarowej http://www.forum.burgmania.net/topic/16438-skuter-na-wakacjach/#entry268148. Jak dla mnie, krótsza być nie może - FJS600 wchodzi niemalże na styk.
didi Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 chcesz dla siebie czy tylko potrzebujesz na jeden wyjazd po motor ? pytam bo można wypożyczyć w Chorzowie na Katowickiej
LUKAS.L Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 witam,ja mam mała przyczepke francuskiej firmy ERDE i jestem bardzo zadowolony
lanciomaniak Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jaki koszt takiej przyczepki??? Jeśli chodzi o małe przyczepki widziałem kiedyś takie skręcane...,która na zimę można rozmontować i do piwnicy schować lub garażu...
Rekomendowane odpowiedzi