Szymek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Kupiłem moto. Na kierownicy mam takie coś. W tej chwili to nie działa tzn naciskam te przyciski i nic. Po kablach nie mogę dojść bo moto jest mocno zabudowany. I tak na gorąco może ktoś z Was miał coś podobnego. Pozdro https://picasaweb.go...021881746007250
dr.big Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 To są przyciski różnych sygnałów dźwiękowych ... Prawdopodobnie są odłączone od zasilania 12V, bo zepsute, to raczej nie... PS. Ale że ktoś zamontował taki badziew w K1200LT...
upiór Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Witam mogę się mylić ale wygląda mi to na alarm . Jest to ustrojstwo jak napisałeś do zmiany tonacji Mogę się mylić Mareczek miał kiedyś takie cudo założone w swoim poprzednim Królu P.S. Działało to dosyć ciekawie
LWfilip Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Koledzy mają rację. To na pewno sygnały dźwiękowe. Przydatne na zlotach i paradach jeśli ktoś lubi taki styl . Mam coś takiego ale nigdzie nie zamontowałem bo jakoś nie odpowiadają mi te, akurat wybrane sygnały. Jest tam sygnał policyjny, straży pożarnej i kilka innych. Zestaw składa się z dwóch elementów. Tego "ustrojstwa" będącego centralką i syreny.
Mareczek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 PS. Ale że ktoś zamontował taki badziew w K1200LT... http://allegro.pl/sy...2997975059.html To jest to czego dr.big nigdy nie miał a jak słyszał to od razu zatrzymywał się przy krawężniku.
dr.big Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Oczywiście, że takie coś (lub podobne melodyjki- nie pamiętam) mam zapakowane w pudełku i to od lat... bodajże mam nawet 2 sztuki ... Jak będziesz chciał, to dam Ci nawet za free do nowego Burgmana, bo ja tego nie założę do żadnego swojego pojazdu ...
Mareczek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Oj tam Robert nie zarzekaj się może się Tobie odmieni i założysz sobie dwie syrenki.
LWfilip Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 To dokładnie taki sprzęt jak w aukcji . Kilka krotnie myślałem nad takim "ustrojstwem" bo dostałem od szwagra ale nie odpowiadają mi te sygnały. Nie mam zamiaru używać policji i tego typu. A na budowanie generatora innych dźwięków nie mam ochoty. Zresztą, często tak mam, że o 15.00 mam pomysła a już o 15.10 myślę o czymś innym.
Szymek Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Wielkie dzięki za szybką odpowiedz. Co jak co ale zawsze twierdziłem że jest to najlepsze forum. Tak też przypuszczałem ale nie mogę znaleźć tej tuby. Prawdopodobnie ktoś ją wymontował. A co do sygnałów z racji mojego zawodu to na zdarzenia będę mógł jeździć moim priv 2oo .... i tak nie podpadnie Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi