Burgerman Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Bobas trzymaj się. Prezes Ci teraz nie da żyć
Klubowicze robson Opublikowano 26 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2013 Bobasek doświadczenie to będzie miał, gdy trzeba będzie jechać do Hajnówki, nieprawdaż koledzy ?
szamot Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 W końcu wraca to korzeni, Bobas po prostu wie co dobre,a do Hajnówki to zawsze można śmignąć. Widocznie Zacna marka mu nie przypadała a może w związku z wysokimi cenami paliwa?
krzys-68 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 A z tą Hondą to tylko takie doświadczenie. Próbuje czy doświadczy sprzedaży...
krzysurban Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Co ja czytam co ja patrzę Bobas wiedziałem,że będziemy się ścigać na Burkach, a nie na jakiś na H
Arkadiusz Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Nie ma to jak dolewać oleju, nie Bobik ?
upiór Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Nie ma to jak dolewać oleju, nie Bobik ? Bociany doniosły że beczka oliwy została zakupiona , łożyska po cztery komplety na koło też CV w drodze . Brawo Bobasku . :) :lol1: . Od kont cię poznałem zawsze wiedziałem że jesteś szalona głowa . No i za to cię bardzo mocno lubię !jump
Bobas Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Niech nie gadają, niech się cieszą, że AN-y rosną w siłę. A jakże , ile w końcu tych Zacnych może być w naszej paczce ?????? Jutro się zobaczy, czy CVT OK itp. Jak będzie padaka to zakończę doświadczenie z Hondzią .
upiór Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Niech nie gadają, niech się cieszą, że AN-y rosną w siłę. A jakże , ile w końcu tych Zacnych może być w naszej paczce ?????? Jutro się zobaczy, czy CVT OK itp. Jak będzie padaka to zakończę doświadczenie z Hondzią . Rosną w siłę Bobasku no co ty . to przez tą ciągnącą się zimę . No i widzicie jak pomogło . Wraca do korzeni tak , jak będzie kopał dołki na posesji pod iglaki . Jak nie jeden to drugi . Ty z pod Braniewa nie fikaj chłopaku nie fikaj , proszę mi tu Kolegi nie agitować w żaden sposób . Będziemy ścigać się na burkach :lol1: , takich złapanych gdzieś w lasach co mają cztery łapki i ogonek . Oj Krzyś rozbawiłeś mnie teraz mogę spać spokojnie . Na 100 % czeka cię lekcja wychowawcza i to już niebawem . Pozdrawiam . Modły o godzinie 17 zostały wysłuchane Bobasek .................
Bobas Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Wspomniany Burgman okazał się niestety zwykłą padaką. Czyli tradycyjnie był od dziadka w oryginalnym lakierze.
Arkadiusz Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Wspomniany Burgman okazał się niestety zwykłą padaką. Jak wszystkie, żadna nowina hi hi Dobra Bobik, żartowałem !! hi hi hi
Klubowicze robson Opublikowano 29 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2013 Wczoraj nowy aku założony, a dziś rano do fabryki. Rano nawet całkiem znośnie, ale wieczorem już nie za ciekawie, troszku po śniegu, troszku po asfalcie !scooter , normalnie wiosna panie sierżancie . Tak przy okazji Merry Christmas dla wszystkich .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja! Życzą Fundi i Sławka
Bobas Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Ja również składam Wam życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Niech jajeczka będą pokolorowane i wiosna przychodzi jak najszybciej.
upiór Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Dokładnie tak , zdrówka dla wszystkich z okazji Świąt Wielkanocnych . Co prawda za oknem zima ale powiem wam że jak lato walnie już we wrześniu to zobaczycie jaka będzie zima :lol1: . Normalnie człowiek dostaje wariacji od tej wiosny ..
Jolka Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Z okazji zbliżających się świąt wielkanocnych przesyłamy dla wszystkich naszych przyjaciół garśc refleksji związanych z tym pełnym zadumy, ale jakże radosnym czasem.
krzys-68 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Najlepsze zyczenia dla Wszystkich płyną z tej lepszej strony Wisły....Pisanki czas wieszać na choince....
Arkadiusz Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Wesołych Świat i szczęśliwego Nowego Rok w lany poniedziałek. Ja już dziś ubralem choinkę .
michu Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Wszystkiego Dobrego Wam życzę z okazji świat Wielkiej Nocy
Mareczek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowych, pogodnych i rodzinnie spędzonych Świąt Wielkanocnych oraz obfitego dyngusa
krzys-68 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Śliczny tyle ze hamerykański ten swistak
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowych wesołyćh Świąt. Nie patrzcie na to białe, niedługo go nie będzie. To tylko święta są zbyt wcześnie.
Bobas Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Wesołych Świąt No nie, Orcio sie obudził .
Rekomendowane odpowiedzi