Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Mam już dość tej zimy

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkadiusz

24

• upiór

22

• Bobas

18

• michu

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Chyba sprzedam Zacną jak tak dalej będzie bura s**a trzymała, i kupię coś na czterech kołach i z dachem, deprechę już mam w najwyższym stadium :scared::):angry: .

Opublikowano

Ja też już nie mogę wytrzymać.

Jeszcze do tego wszystkiego od tygodnia w domu nie byłem.

Siedzę w hotelu i bąki zbijam :) .

Opublikowano

Ja też już nie mogę wytrzymać.

Jeszcze do tego wszystkiego od tygodnia w domu nie byłem.

Siedzę w hotelu i bąki zbijam :) .

Bobas dawaj adres tego hotelu , pojedziemy się nudzić razem , o cholera trochę się zapędziłem przecież jutro rano do roboty .....

Nie załamywać mi się już niedługo widzimy się

W Zielonym Wietrze

Opublikowano

Mam już prawie wszystko ( Motorista się ociąga :) ) aby zacząć składać maszynę. Posiedziałem wczoraj w garażu. Wytrzymałem godzinę i uciekłem. Mimo słoneczka jest i tak za zimno. Jest nadzieja, że po świętach wszystkim zrobi się cieplej. Czego i Wam życzę.

Opublikowano

Witam i o zdrowie pytam ?

Ach :clapping: ten śnieg !!!

Opublikowano

Moja depresja motocyklowa sięga już granic !!!!

Ratunku !!!!!!!!!!!!!!

Gdzie ta pieruńska wiosna ????????????????

Ratttttttttttuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

W poniedziałek ma być cieplutko , tak mówią

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie dziś chciałem na poważnie rozpocząć sezon, a tu niespodzianka - chyba aku dokonał żywota, oddałem do sklepu w którym kupiłem i próbują go reanimować. Prąd zamiast pierwotnych 210A ma coś ok. 50A.

Wytrzymał niespełna 2 lata i pora na nowy, ale tym razem kupię chyba najtańszy, bo jak ma starczyć góra na 2 sezony...

Uważajcie na Exide,w pierwszym który kupiłem, po 3 miesiącach padła jedna cela, zaraz dostałem drugi i ten właśnie padł dzisiaj.

Tak ogólnie się tym faktem nie przejmuję, tylko wk*****y jestem na maksa :scared: .

Opublikowano

Tak ogólnie się tym faktem nie przejmuję, tylko wk*****y jestem na maksa :scared: .

Polecam Amol, działa przeciwzapalnie, uspakaja, o 100 ml czystej, nie wspomnę !!! a tam 100 lepiej 200 !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Oj Robsonie, pocieszę Cię. Nie jesteś sam. Uważałem tą markę za dobrą, ale trochę się zawiodłem. Po 2 latach padł aku w tmaxie. Pomyślałem, że to przypadek i kupiłem następny EXIDE. Jak widać chyba pochopnie. :)

Ale najważniejsze, że po Świętach, czyli za tydzień ma być 20°C :scared:

Pozdrowionka dla Was

• Administrator
Opublikowano

Uważajcie na Exide,w pierwszym który kupiłem, po 3 miesiącach padła jedna cela, zaraz dostałem drugi i ten właśnie padł dzisiaj.

Robson... w/g mojej wiedzy "ostatni mochikanin", który trzyma jakieś dawne standardy to YUASA... choć i ta marka nie oferuje już tego co kiedyś.

Reszta to jeden syf. 2 lata to właśnie kres 90% akusów jakie są obecnie w sprzedaży :scared:

Gdzie te czasy co w takiej np. YP 250 oryginalny/ fabryczny aku wytrzymywał nawet 8- 10 sezonów! :pinch:

No ale nie ma co stękać... zaraz WIOSNA :)

Pozdrawiam ekipę kuj-pom :)

• Klubowicze
Opublikowano

Mariusz, że Yuasa to wiadomo, w moim dawnej Hondzie Foresight wytrzymała właśnie 10 sezonów.

Do FJS najtańszą jaką znalazłem kosztuje ok. 400zł, niestety nie mogę sobie pozwolić w tej chwili, choć nikt nie gwarantuje że Yuasa posłuży kilka sezonów :) .

Pozdr for all, i aby do wiosny :pinch: .

P.S. Arek - właśnie się uspakajam tak jak radzisz :) .

P.S. 2 Grześ - chyba kupię faktycznie najtańszy, Exide już nie chcę :scared: .

Opublikowano

Ale się technicznie zrobiło w regionie? Dyrektory, Worlany tu zaglądają, no normalnie szok!!!

Chyba się posypią bany :)

Kiiiiiissssiiiieeeeellllll !!!!!!

Ps. Oczywiście pozdrawiamy. :scared:

Opublikowano

Ty z pogranicza ja wszytko czytam i :) .

Bobas oszalał , zaczynam się o kolegę bardzo martwić :scared: .

Opublikowano

Mariusz, że Yuasa to wiadomo, w moim dawnej Hondzie Foresight wytrzymała właśnie 10 sezonów.

Do FJS najtańszą jaką znalazłem kosztuje ok. 400zł, niestety nie mogę sobie pozwolić w tej chwili, choć nikt nie gwarantuje że Yuasa posłuży kilka sezonów :pinch: .

Pozdr for all, i aby do wiosny B) .

P.S. Arek - właśnie się uspakajam tak jak radzisz :) .

P.S. 2 Grześ - chyba kupię faktycznie najtańszy, Exide już nie chcę :scared: .

W Wilmacie Awinę zassaj,wytrzymuje 1 sezon i potem na gwarancji wymiana :) ,testowane na Zipku najmlodszej.Co sezon nowe aku...

Oj Robsonie, pocieszę Cię. Nie jesteś sam. Uważałem tą markę za dobrą, ale trochę się zawiodłem. Po 2 latach padł aku w tmaxie. Pomyślałem, że to przypadek i kupiłem następny EXIDE. Jak widać chyba pochopnie. :(

Ale najważniejsze, że po Świętach, czyli za tydzień ma być 20°C :)

Pozdrowionka dla Was

Tak zimno masz w domu?

• Administrator
Opublikowano

Upiorku... lekko to Ty nie masz. Jeden z pogranicza wykazuje oznaki zmian osobowościowych (tak, wiem... to przez pracę :) ) a drugi właśnie zdradza Zacną markę B)

No i jak "rzyć" panie premierze? :scared:

:pinch:

Będę monotematyczny... to wszystko przez brak wiosny i te temperatury! cold.gif

Ps. Ale z Bobasem to trza coś zrobić... :)

Opublikowano

Moge Go lekko przejazdem do lasu zabrać( w niedzielę) na spacer.Zobaczymy czy mu trójka "wchodzi"...

Opublikowano

Hi hi coś się w końcu dzieje w regionie. Spoko Panowie wszystko pod kontrola a Upior nie panuje nad niczym.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja uważam, że Bobas to rozsądny gość i wybiera to co dobre. :) Mało tego to nie poddaje się presji, a ta jest z tym regionem mocno związana. :scared:

Aby do wiosny....brrrr :)

Opublikowano

No dobra jak to się pisze do tablicy czy jakoś tak :) .

Panowie Koledzy Przyjaciele , wiem że Bobas to wysokie chłopisko szuka czegoś dla siebie i szuka , tylko jedna rzecz go broni to że ma takie długie te swoje kulasy jak on powiada .

Nie raz widziałem jak śmigaliśmy razem jak mu jest ciężko na maxi jeśli nie zrobi go pod siebie .

Kochani ZACNA , Suzuki jako flagowy B 650 to jest nic jeśli nie mamy w 100 % zadowolenia ze śmigania że nie daje nam dobrej koordynacji ruchowej w czasie prowadzenia Maxi .

To tyle tak na szybko , ale i tak drogo Bobasek zapłaci za zdradę ZACNEJ :scared: .

Opublikowano

Bobasku jeszcze kilka dni i zostaniesz uzdrowiony,Bory Tucholskie czynią cuda, ten klimat i to powietrze to sama rozkosz dla oczu i uszu.

Pozdrawiamy i do zobaczenia

Opublikowano

Protestuję !!!

To zakrawa pod mobing !!!

A z tą Hondą to tylko takie doświadczenie.

Opublikowano

Bobas, igrasz z ogniem, normalnie !!!

Doświadczenie kurwactwarz !!!!

Opublikowano

Bobas, igrasz z ogniem, normalnie !!!

Doświadczenie kurwactwarz !!!!

Arku niebawem dopadniemy go i damy mu amolu i zaraz zacznie inaczej , ech szkoda go dobry herbatnik z niego :stretcher: .