Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiadam Wam, wiosna jest blisko, rozmawiałem z szamanem i powiedział, gdy by Upiór lubił jeździć tyłem do kierunku jazdy, już by była wiosna.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co mnie tu taka cisza ? :)

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkadiusz

24

• upiór

22

• Bobas

18

• michu

13

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiadam Wam, wiosna jest blisko, rozmawiałem z szamanem i powiedział, gdy by Upiór lubił jeździć tyłem do kierunku jazdy, już by była wiosna.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co mnie tu taka cisza ? :)

Jaka cisza oglądamy czytamy :mad2: .

Niech ja Cię tylko dostane w swoje ręce :kwasny: , zobaczymy kto śmiga tyłem .

Opublikowano

No i znów widzę, że tu nic nie piszą !!!

Ale mają szczęście, że choć zadzwonią co jakiś czas :)

Upiór, grozisz mi ? Grozisz ?

• Klubowicze
Opublikowano

On Ci nie grozi, on Cie straszy

Opublikowano

Siema robaczki :) co tu pisać zima trzyma i cholera nie odpuszcza, zając na sankach przyjedzie i mu ogonek przymarznie jak tak dalej będzie :) pozdrawiam cieplutko bo na to nie ma co na razie liczyć!

Opublikowano

No i znów widzę, że tu nic nie piszą !!!

Ale mają szczęście, że choć zadzwonią co jakiś czas :kwasny:

Upiór, grozisz mi ? Grozisz ?

Oj tam zaraz grozisz w padnę około 24 ;) .

To wtedy po gadamy :kwasny: :kwasny: .

Opublikowano

Małi załatw coś z Szamanem ,bo jak patrzę przez okno to mnie krew zalewa :(:D:laughing::D

Opublikowano

Mam trochę wolnego i miałem nadzieję, że poskładam maszynę właśnie w tym tygodniu. Niestety, przez to białe gó..o nie ma na to szans. Kiepski i nieogrzewany garaż to skuteczna zapora w pracy ze sprzętem. Szlag by to trafił. Przez pogodę muszę się zajmować jakimiś, durnymi "domowymi pracami". Albo się zapiję na amen.

Opublikowano

Dawać mnie ta pogoda !!!

Opublikowano

Dawać mnie ta pogoda !!!

Jeszcze troszkę jeszcze czas na Lato ;) .

Opublikowano

Panowie spokojnie mamy już kalendarzową wiosnę, więc ta prawdziwa już niebawem zawita do naszych ogródków. Tymczasem mamy piękną zimę tej wiosny.

Opublikowano

Oooooooooooooo wiosnę już widać jezdnia jest czarna.

DSCN3985.JPG

Dzień wagarowicza może nie jechać do pracy?.

Opublikowano

Mareczku a ja zrobiłam sobie dzień wagarowicza i do pracy nie poszłam a co tam .:-

Opublikowano

U mnie sypie i sypie.

Ale jajca !!!

Gdzie ta wiosna ?

Opublikowano

A to wszystko przez Upiorka , deskę sobie kupił do śmigania na śniegu i tak nas przetrzymuje z tą zimą:-)

Upiorek mówię ci w imieniu wszystkich skończ z tą zimą !!! Oj za blisko jesteś z tym SZamanem oj za blisko ....

Opublikowano

Właśnie i po co padało, a myślałem że wczoraj uda mi się przejechać komarkiem, bo w końcu został złożony do kupy,teraz zostały tylko prace kosmetyczne.

Opublikowano

Gratki Tomek w końcu się uporales.

Opublikowano

U mnie sypie i sypie.

Ale jajca !!!

Gdzie ta wiosna ?

Mówią że po majowym weekendzie ale nie na pewno...

Bocian w Bydgoszczy juz jest.

• Klubowicze
Opublikowano
został złożony do kupy

Tomek miło się czyta takie wiadomości

Opublikowano

A to wszystko przez Upiorka , deskę sobie kupił do śmigania na śniegu i tak nas przetrzymuje z tą zimą:-)

Upiorek mówię ci w imieniu wszystkich skończ z tą zimą !!! Oj za blisko jesteś z tym SZamanem oj za blisko ....

A kto zabroni bogatemu bogato żyć :confused: , czepił się mojej deski :clapping: .

Jutro cmyk na stok po robocie :clapping: , taki piaskowy :laughing: :laughing: .

Szamanisko powiada że jeszcze z tydzień bura po trzyma , czyli po świętach wielkiej nocy powinno być co dzień to lepiej z tą pogodą . Osobiście uważam że do pukli w nocy temperatura będzie na minusie to wiosna szybko nie odejdzie .

P.S.

Jak widzę to białe to mnie mgli i jakoś jest mi nie dobrze :puke:

Opublikowano

I co z tego że złożony jak Upiór z szamanem się zbratał żeby mógł jeździć na desce a kolegów ma gdzieś.

By się wypogodziło to może 6 lub 7 kwietnia by się śmigneło do Poznania na targi.

Zobaczymy czy nas prezesunio załatwi pogodę.

Opublikowano

I co z tego że złożony jak Upiór z szamanem się zbratał żeby mógł jeździć na desce a kolegów ma gdzieś.

By się wypogodziło to może 6 lub 7 kwietnia by się śmigneło do Poznania na targi.

Zobaczymy czy nas prezesunio załatwi pogodę.

Jak tu spokojnie pracować .

Po pierwsze przegrywamy 2 do 0 .

A po drugie jak widzę kasa dla PREZESA wali się jak nic :clapping: :clapping: :confused: , znaczy się Szamanowi działkę odpalę :laughing: :laughing: .

Opublikowano

1:2 pracuj spokojnie Witek !!!

Opublikowano

1:2 pracuj spokojnie Witek !!!

Było :confused: .

Arek szkoda kasy na te stadiony .

Za granicami kraju to latają jak F 16 .

Kibice opuszczają stadion :clapping: , po prostu żenada i tyle .

Opublikowano

Dupa, dupa i jeszcze raz dupa. Tez wychodzę ze stadionu :clapping: