Arkadiusz Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Powiadam Wam, wiosna jest blisko, rozmawiałem z szamanem i powiedział, gdy by Upiór lubił jeździć tyłem do kierunku jazdy, już by była wiosna. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co mnie tu taka cisza ?
upiór Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Powiadam Wam, wiosna jest blisko, rozmawiałem z szamanem i powiedział, gdy by Upiór lubił jeździć tyłem do kierunku jazdy, już by była wiosna. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co mnie tu taka cisza ? Jaka cisza oglądamy czytamy . Niech ja Cię tylko dostane w swoje ręce , zobaczymy kto śmiga tyłem .
Arkadiusz Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No i znów widzę, że tu nic nie piszą !!! Ale mają szczęście, że choć zadzwonią co jakiś czas Upiór, grozisz mi ? Grozisz ?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2013 On Ci nie grozi, on Cie straszy
Baśka13 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Siema robaczki co tu pisać zima trzyma i cholera nie odpuszcza, zając na sankach przyjedzie i mu ogonek przymarznie jak tak dalej będzie pozdrawiam cieplutko bo na to nie ma co na razie liczyć!
upiór Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 No i znów widzę, że tu nic nie piszą !!! Ale mają szczęście, że choć zadzwonią co jakiś czas Upiór, grozisz mi ? Grozisz ? Oj tam zaraz grozisz w padnę około 24 . To wtedy po gadamy :kwasny: .
michu Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Małi załatw coś z Szamanem ,bo jak patrzę przez okno to mnie krew zalewa
LWfilip Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Mam trochę wolnego i miałem nadzieję, że poskładam maszynę właśnie w tym tygodniu. Niestety, przez to białe gó..o nie ma na to szans. Kiepski i nieogrzewany garaż to skuteczna zapora w pracy ze sprzętem. Szlag by to trafił. Przez pogodę muszę się zajmować jakimiś, durnymi "domowymi pracami". Albo się zapiję na amen.
upiór Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Dawać mnie ta pogoda !!! Jeszcze troszkę jeszcze czas na Lato .
Jolka Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Panowie spokojnie mamy już kalendarzową wiosnę, więc ta prawdziwa już niebawem zawita do naszych ogródków. Tymczasem mamy piękną zimę tej wiosny.
Mareczek Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Oooooooooooooo wiosnę już widać jezdnia jest czarna. Dzień wagarowicza może nie jechać do pracy?.
Jolka Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Mareczku a ja zrobiłam sobie dzień wagarowicza i do pracy nie poszłam a co tam .:-
Bobas Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 U mnie sypie i sypie. Ale jajca !!! Gdzie ta wiosna ?
michu Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 A to wszystko przez Upiorka , deskę sobie kupił do śmigania na śniegu i tak nas przetrzymuje z tą zimą:-) Upiorek mówię ci w imieniu wszystkich skończ z tą zimą !!! Oj za blisko jesteś z tym SZamanem oj za blisko ....
szamot Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Właśnie i po co padało, a myślałem że wczoraj uda mi się przejechać komarkiem, bo w końcu został złożony do kupy,teraz zostały tylko prace kosmetyczne.
krzys-68 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 U mnie sypie i sypie. Ale jajca !!! Gdzie ta wiosna ? Mówią że po majowym weekendzie ale nie na pewno... Bocian w Bydgoszczy juz jest.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2013 został złożony do kupy Tomek miło się czyta takie wiadomości
upiór Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 A to wszystko przez Upiorka , deskę sobie kupił do śmigania na śniegu i tak nas przetrzymuje z tą zimą:-) Upiorek mówię ci w imieniu wszystkich skończ z tą zimą !!! Oj za blisko jesteś z tym SZamanem oj za blisko .... A kto zabroni bogatemu bogato żyć , czepił się mojej deski . Jutro cmyk na stok po robocie , taki piaskowy :laughing: . Szamanisko powiada że jeszcze z tydzień bura po trzyma , czyli po świętach wielkiej nocy powinno być co dzień to lepiej z tą pogodą . Osobiście uważam że do pukli w nocy temperatura będzie na minusie to wiosna szybko nie odejdzie . P.S. Jak widzę to białe to mnie mgli i jakoś jest mi nie dobrze
szamot Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 I co z tego że złożony jak Upiór z szamanem się zbratał żeby mógł jeździć na desce a kolegów ma gdzieś. By się wypogodziło to może 6 lub 7 kwietnia by się śmigneło do Poznania na targi. Zobaczymy czy nas prezesunio załatwi pogodę.
upiór Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 I co z tego że złożony jak Upiór z szamanem się zbratał żeby mógł jeździć na desce a kolegów ma gdzieś. By się wypogodziło to może 6 lub 7 kwietnia by się śmigneło do Poznania na targi. Zobaczymy czy nas prezesunio załatwi pogodę. Jak tu spokojnie pracować . Po pierwsze przegrywamy 2 do 0 . A po drugie jak widzę kasa dla PREZESA wali się jak nic :clapping: , znaczy się Szamanowi działkę odpalę :laughing: .
upiór Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 1:2 pracuj spokojnie Witek !!! Było . Arek szkoda kasy na te stadiony . Za granicami kraju to latają jak F 16 . Kibice opuszczają stadion , po prostu żenada i tyle .
Arkadiusz Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Dupa, dupa i jeszcze raz dupa. Tez wychodzę ze stadionu
Rekomendowane odpowiedzi