Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;) W CSW trochę biało od tego białego gó..a ;) ale jezdnię widać. Choć nic z tego, dla mnie nie wynika. Co do ptactwa to faktycznie , co wieczór słyszę , od dawna, jak leci tego sporo. Bociana jeszcze nie widziałem.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkadiusz

24

• upiór

22

• Bobas

18

• michu

13

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko

Jesteśmy w domku cali i zdrowi :question:

Dzięki Wszystkim za towarzycho , a szczególnie dziękujemy Szamotowi -naszemu kierowcy ,,wesołego autobusu'' :kwasny:

Opublikowano

Siemanko

Jesteśmy w domku cali i zdrowi :question:

Dzięki Wszystkim za towarzycho , a szczególnie dziękujemy Szamotowi -naszemu kierowcy ,,wesołego autobusu'' :kwasny:

Spoko spoko jaki autobus to było kino dla Prezesa , szkoda tylko że nie było paluszków lodów , mniam takie czekoladowe były by na wypasie . A akcję a fotelami uważam za całkowitą porażkę . :kwasny::question: :question: .

Opublikowano

A akcję a fotelami uważam za całkowitą porażkę . :question::kwasny::question: .

Przemilczę ten temat, tego, no!!! :question:

Opublikowano

Też dotarłem do domu dzieki za udany wyjazd.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim, właśnie dotarłem szczęśliwie do domu z Bydzi 6 godzin średnia 50 km/godz. horror na drodze.

Opublikowano

No to cacy wszyscy dotarli do domku cali .

Za oknem zima cały czas wali te białe g.... . :) .

Tak ma być do połowy marca :) .

Opublikowano

A nie mówiłem !!! :)

Opublikowano

Normalnie porażka z tą zimą . Ja się tak nie bawie .Ale co tam , za to jaka będzie frajda jak wyjedziemy razem za kilka ? dni .....

Opublikowano

Michu, masz rację.

Jak pojadziem to żadna siła nas nie zatrzyma :)

Opublikowano

Oj, tam, oj tam, słyszałem, że małi ma teraz zamontować fotel na zacnej, tyłem do jazdy. hi hi hi

Tak, najpierw rura, teraz fotel oj, oj !!!

Opublikowano

Oj, tam, oj tam, słyszałem, że małi ma teraz zamontować fotel na zacnej, tyłem do jazdy. hi hi hi

Tak, najpierw rura, teraz fotel oj, oj !!!

Czepił się jak zima wiosny :P .

Bo jak walnę focha to będzie nie dobrze oj oj . whist .

Opublikowano

@Upiorku. Mam nadzieję, że znasz definicję słowa FOCH?? Bo jeśli nie to gdy go walniesz będziesz żałował :P .

Bardzo ładnie Słoneczko świeci w CSW. Śnieg, o przepraszam, białe gó..o, znika w oczach choć w nocy mróz trzyma. Odebrałem wczoraj nowe oponki. Cena zwala z nóg (1080pln), ale tak trzeba. Aby do Wiosny. Czyli do przyszłego tygodnia trza wytrzymać.

Opublikowano

Chłopaki tak mnie nakreciliscie że niecierpliwie czekam na dzień w którym wyruszymy na naszych srebrnych maszynach. Pragnę poczuć wiatr we włosach :-D

Opublikowano

Niech opony zmieniaja i wiatr we wlosach czuja,bo to juz niebawem...

Opublikowano

Chłopaki tak mnie nakreciliscie że niecierpliwie czekam na dzień w którym wyruszymy na naszych srebrnych maszynach. Pragnę poczuć wiatr we włosach :-D

To ja chiba się nie łapię bo nie dość, że maszynę mam niesrebrną to jeszcze aby poczuć wiatr we włosach muszę rozpiąć spodnie :) no tak się porobiło. Kolejny dzionek ze słoneczkiem. Będzie dobrze.

Opublikowano

jeszcze aby poczuć wiatr we włosach muszę rozpiąć spodnie :) no tak się porobiło.

To się nazywa pedofilia :)

Ps. Jutro, no może pojutrze odpalam maszynu.

Opublikowano

@Upiorku. Mam nadzieję, że znasz definicję słowa FOCH?? Bo jeśli nie to gdy go walniesz będziesz żałował :msn-wink: .

Bardzo ładnie Słoneczko świeci w CSW. Śnieg, o przepraszam, białe gó..o, znika w oczach choć w nocy mróz trzyma. Odebrałem wczoraj nowe oponki. Cena zwala z nóg (1080pln), ale tak trzeba. Aby do Wiosny. Czyli do przyszłego tygodnia trza wytrzymać.

Normalnie tak mnie zdenerwował że szok :) .

Foch , grymas

Fochy , grymasy

Filip oj oj , niech lepiej kolega za te opony się bierze a nie tu kolegów denerwuje .

Tylko mydełkiem dokładnie po rańcie co by powietrze nie uciekało :):notworthy::drunk:

Opublikowano

To się nazywa pedofilia :photo:

Ps. Jutro, no może pojutrze odpalam maszynu.

A ja myślałem, że napiszesz, że rozpinasz rozporek :clapping: .

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś w fabryce kopnął mnie zaszczyt niesamowity, Prezes Upiorny wpadł znienacka na inspekcję i dostarczył niespodziankę przekazaną przez Siemiczka - Grześ dzięki jeszcze raz, 13 kwietnia odbijemy sobie !TAZ !piwko , no i Małi Tobie też dzięki za dostarczenie przesyłki :clapping: .

Opublikowano

Nie chciałem z tym rozporkiem tak wyskakiwać i miało być delikatnie coby Panowie zrozumieli. No nie poszło, sorki. A jak to się ma do pedofilii to już teraz ja nie kumam?

Mróz jakiś spory chwycił. Dziś, u mnie około -13 :photo::fireman2: ale to pewnie ostatnie podrygi zimy. A po niej już tylko ciepło :clapping: W następnym tygodniu mam trochę wolnego więc jeśli tylko będzie cieplej to zaczynam składać maszynę.Z mydełkiem lub bez. ;) Czego i Wam życzę.

Opublikowano

witam sąsiadów zza miedzy.. :)

małe pytanko:

będę na Święta w Bydzi, więc zrodziło się pytanie - czy święcicie gdzieś w okolicy pokarmy na moto w Wielką Sobotę ??

W 3mieście w tym roku święconka jest w Wejherowie...

a u Was jest taki zwyczaj ??

pozdr

Opublikowano

Filip spoko to był żart .

Opublikowano

witam sąsiadów zza miedzy.. :)

małe pytanko:

będę na Święta w Bydzi, więc zrodziło się pytanie - czy święcicie gdzieś w okolicy pokarmy na moto w Wielką Sobotę ??

W 3mieście w tym roku święconka jest w Wejherowie...

a u Was jest taki zwyczaj ??

pozdr

Witaj

U nas w tym roku nie wiadomo jak z jajeczkiem.......jak się coś urodzi to będzie na pewno na forum.

Pozdrawiam sąsiada :)

Opublikowano

U nas w tym roku nie wiadomo jak z jajeczkiem.......jak się coś urodzi to będzie

binki-i-kurza-ferma.jpgPrezes na pewno myśli. Produkcja idzie całą parą.