Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2013 Palce mi nie odpadły Zacna ma airflowa. Taki byłem zadowolony i nic mi nie przeszkadzało..
Arkadiusz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Fundi, a ja Cię uważałem do tej pory, za rozsądnego człowieka
szamot Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 to chroniczny brak kontaktu z 200 po prostu, trzeba wybaczyć i zazdroscić. ps Własnie wróciłem z psami ze spaceru i słyszałem dzikie gesi jak wracają ,tak że wiosna nadchodzi moi mili :) :)
krzys-68 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Wujek gęsi nad Wisłą to leciały już od miesiąca .Na razie" moje kości mówią " prawdę-będzie ciepło
kiero Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Kochani ja dziś miałem plan -jadę do roboty KRÓLEM ale jak zobaczyłem szron na trawie to odpuściłem...A sobota i niedziela ma być do dupy chyba że nasz naczelny Szaman ma inne wieści
Klubowicze robson Opublikowano 6 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2013 Stefciu nie wymiękaj, ja już od tygodnia śmigam . Rano mijam oszronione puszki, których to kierowcy patrzą na mnie jak na kosmitę , i o dziwo ustępują grzecznie miejsca. Ale podobno od soboty pogoda ma się pop****ć, także będzie mała przerwa w jeżdżeniu, no i przeprosiny z PKP !flower .
Bobas Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Miejmy nadzieję, że to będą ostatnie podrygi zimy.
kiero Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Owocnych obrad na kongresie i szerokiej drogi życzę Kujawiakom.
Arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Krzysiek, nie ma szans, na początku marca mają być wielkie mrozy, ale zobaczmy, ale takie prognozy są !!! A nie mówiłem ? Krzyś coś Twoje kości się starzeją hi hi hi Ps. Kiero, obrady na pewno będą zacne, Tomek mam nadzieję, że siedzimy wszyscy z przodu przy kierowcy?
Ola Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Kujawsko-pomorscy Klubowicze bawcie się dobrze i należycie reprezentujcie region !piwko Męska część towarzystwa niech należycie zadba o jedynego rodzynka, a raczej rodzynkę Joluś nie daj im się !V Jedźcie ostrożnie. Furę macie wypasioną, a kierowcę najlepszego na świecie !tank
michu Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Upiorek Coś Ci się pomyliło z przodu wiesz kto jedzie....hi , hi Ola , a co do kierowcy ..Wiadomo - Mistrz Swiata
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2013 Siemka. Robson dogadaj się z chłopakami który ma odebrać ode mnie przesyłkę dla Ciebie. Tak jak mówiłem już nie długo nie będziesz marzł w łapki. Oryginał do twojej ..., Hondy. Pozdrawiam Siemik
Bobas Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ja też trzymam kciuki za udany Kongres siedząc w hotelu w Zielonej Górze. Szerokości !!!
upiór Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Upiorek Coś Ci się pomyliło z przodu wiesz kto jedzie....hi , hi Ola , a co do kierowcy ..Wiadomo - Mistrz Swiata Nic mi się nie pomyliło no co tu kolega temat zapętla .
Arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Upiorek z przodu jedziesz do Duninowa a później, jak na Prezesa przystało do III Klasy, Hi hi hi hi
szamot Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 A nie mówiłem ? Krzyś coś Twoje kości się starzeją hi hi hi Ps. Kiero, obrady na pewno będą zacne, Tomek mam nadzieję, że siedzimy wszyscy z przodu przy kierowcy? Ciekawe,długi to on jest ale za szeroki to nie,Był by to skuter to by wszyscy siedzieli jeden za drugim a tak , No Prezesunio przykro mi ale Michał pierwszy zaklepał miejsce zresztą ty wsiadasz na przystanku na żądanie tak że będziesz musiał się zadowolić jakim kolwiek miejscem,przedział pasażerski,miejsce siedzace lub stojące. Bagażnik odpada bo tam jest lodówka pełna zresztą.
upiór Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ciekawe,długi to on jest ale za szeroki to nie,Był by to skuter to by wszyscy siedzieli jeden za drugim a tak , No Prezesunio przykro mi ale Michał pierwszy zaklepał miejsce zresztą ty wsiadasz na przystanku na żądanie tak że będziesz musiał się zadowolić jakim kolwiek miejscem,przedział pasażerski,miejsce siedzace lub stojące. Bagażnik odpada bo tam jest lodówka pełna zresztą. Ale mi humor Tatuś poprawiłeś , czyt przystanek na żądanie . Pragnę jeszcze złożyć życzenia naszym Paniom na naszym forum regionalnym . Drogie Panie pragnę złożyć na wasze ręce najserdeczniejsze życzenia zdrówka worek cały , aby słoneczko zawsze wam świeciło spełnienia marzeń i wszystkiego wszystkiego dobrego . [media=]http://www.youtube.com/watch?v=O29KqwOLaC8[/media]
Jolka Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Olu dziękuję za troskę a co do kierowcy to rzeczywiście jest najlepszy bo zgodził się nas wszystkich zabrać.
Klubowicze robson Opublikowano 8 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2013 Czyli wesoły autobus rusza w trasę, a wszyscy chcą siedzieć obok kierowcy, tak to tylko ma autobus do Wąchocka . Tylko grzecznie tam na Kongresie żebym nie musiał się za Was wstydzić.
Bobas Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No to szerokości !!! Dla wszystkich Pań wszystkiego najlepszego.
michu Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 No to po kongresie . Zasypało tu nas śniegiem . Zima na całego
krzys-68 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 marudzisz,żurawie już są.bociana na gnieżdzie Atlasa też widziałem
Rekomendowane odpowiedzi