Skocz do zawartości
Forum Burgmania

66 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mój skut bez przodu i nawet na ognicho nie przyjade :)

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krzytro

21

• Worlan

14

• pgizi

10

• dr.big

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Meldujemy się z Ewą o 10.00 pod C66.

No chyba żeby wcześniej pod ZUS'em, są chętni?

• Klubowicze
Opublikowano

Alleluja! Pomódlcie się za mnie i zjedzcie za mnie kiełbachę. :) Ja nie mogę z ważnych powodów rodzinnych.

• Klubowicze
Opublikowano

Brakuje mi jeszcze 300 km do przeglądu po 1000 km i bardzo bym chciał do Was przyjechać ale jak na tę chwilę pogoda do d...py.

• Administrator
Opublikowano

Miało być prosto z Roztoki ale nie znalazlem pola :)

20130420_135728.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Coś cisza w temacie. Dzięki za wspólne ognicho. Na mszę nie dotarłem ale za to mogłem się z Wami widzieć w Roztoce:)

Opublikowano

Miało być prosto z Roztoki ale nie znalazlem pola :)

No fakt, mnie nie było ??????

Pozdrawiam Arek Pola.

Opublikowano

Krzytro,

dzieki za dopracowanie tematu. Wreszcie mielismy Msze Sw. dla nas, o nas! Sprawnie i na temat :clapping:

PS:

z Motoserca, kolega Maro przesiadl sie ze swojego SYM'a do 4oo - ups. przepraszam, kolek to auto nie posiadalo wcale :kwasny:

Zreszta... zobaczcie sami :Jumpy:

.jpg

.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Msza i rozpoczęcie sezonu bardzo udane chociaż w kameralnym gronie. Podziękowania dla Krzytra i Foczki za organizację, a naszym księżom za wyjątkową mszę i kazanie. Wrzonio jak się ogarnie to wrzuci parę zdjęć.

Opublikowano

Ja również dziekuję za organizację tej Mszy Św. na której czuło się motocyklowego ducha....

Nieco szkoda że było Nas tak niewielu....

Jerremu dziękuje za fotki...

Nie mogłem niestety pojechać z Wami do Roztoki :clapping: , ale postarm się to nadrobić !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Dla organizatorów Foczki i Krzytra niskie ukłony i podziękowania za Msze i ognisko.

Było jak zawsze bardzo sympatycznie spotkać się ze wszystkimi uczestnikami .

• Klubowicze
Opublikowano

Wielkie dzięki dla Krzytra i Foczki za organizację mszy, oraz tym, którzy przybyli na to spotkanie. Trochę wstyd, że na 3557 użytkowników forum na mszy było się tylko 13 jednośladów i jeden rower do poświęcenia. W Roztoce było jak zwykle miło. Fotki SDC18583.JPGSDC18576.JPGTak się szuka pola na polu.

• Klubowicze
Opublikowano

A tu trochę fotek z mojego telefonu.

• Sympatycy
Opublikowano

Msza została przygotowana dla Burgmanii. Dwóch księży przyjechało na tę Mszę na swoich maszynach, a następnie celebrowało ją ......dla nas, dla Burgmanii. A nas, Burgmaniaków była garstka. :fireman2:. Smutne. Ogromny Kościół, wielki plac, tylko ....Tak jak wcześniej napisał Jerry_R, kazanie było dla nas i o nas.

Dzięki Foczka i krzytro za przygotowanie i organizację.

SANY0108.JPG

SANY0109.JPG

SANY0110.JPG

SANY0114.JPG

Areckiego 2oo też zostało obficie poświęcone :clapping:

SANY0118.JPG

Po Mszy pojechaliśmy na Moto Serce do parku na Bródnie

SANY0122.JPG

Pinek jak zwykle przy garach :kwasny:

SANY0125.JPG

Coś dużego dla Artixa

SANY0130.JPG

SANY0134.JPG

Był też "szpan" :Jumpy:

SANY0135.JPG

No i były T-maxy, najładniejsze, najlepsze, najszybsze......:fireman2:

SANY0101.JPG

Dalej była Roztoka, ale fotki robił aparat Wrzonia.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja w tym miejscu również chciałem podziękować za organizację i spotkanie. Miętusowi i Mańkowi za eskortę w 30% drogi powrotnej (ciekawe Miętus gdzie zginołeś -> no troszkę się matrwiłem :kwasny: ). Po powrocie do domu rozwaliło mnie totalnie i o 19.00 padłem, ale warto było.

ps. w imieniu Igi dzięki za foto, która dzielnie się Romkiem opiekowała co bym ja mógł z wami polatać.

A tu trochę fotek z mojego telefonu.

Ewuniu śliczne :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Czy ktoś wie o co chodzi na tej fotce ??? :clapping:

SDC18609.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

Wielkie podziękowania dla Krzytra i Foczki za organizacje Mszy,oraz dla Wszystkich uczestników ogniska w Roztoce. Pinowi i Miętusowi dziękuje za drogę powrotną :clapping:

Opublikowano

(...)A nas, Burgmaniaków była garstka. :clapping:. Smutne. Ogromny Kościół, wielki plac, tylko ....(...)

Grzesiu, to bardzo polaryzujący temat. Ale nic nie dzieje się bez powodu... Pycha i chciwość niejednego doprowadziła do upadku...

• Sympatycy
Opublikowano

Czy ktoś wie o co chodzi na tej fotce ??? :Jumpy:

SDC18609.JPG

Worlan, niech zgadnę hmmm na moje oko zdjęcie artystyczne pokazuje kiełbaski w żołądkach biesiadników :clapping::kwasny:

• Sympatycy
Opublikowano

Bigu,

Hmm, zadawaliśmy sobie takie pytanie na ognisku w Roztoce - dlaczego ? Może być wiele powodów, ale jak 2 dni wcześniej na spocie w C66 parking pękał w szwach od skuterów, później 2 spore grupy przemieściły się do Dzika, a w sobotę na Mszy , która nie była zorganizowana na końcu Polski przyjeżdża tak mało osób to trudno odpowiedzieć na pytanie - dlaczego ?

Cytat: ( Pycha i chciwość niejednego doprowadziła do upadku...)

Na moje wyczucie to akurat nie było powodem tak małej frekwencji, ale mogę się mylić. Dalej szukam odpowiedzi - dlaczego ?

• Klubowicze
Opublikowano

Grzesiu, to bardzo polaryzujący temat. Ale nic nie dzieje się bez powodu... Pycha i chciwość niejednego doprowadziła do upadku...

Bigu, przeczytałem Twój wpis kilka razy i ..... za cholerę nie mam pojęcia o co Ci chodziło. Możesz rozwinąć/wyjaśnić?

Opublikowano

(...) Dalej szukam odpowiedzi - dlaczego ?

Rozmawiając na te tematy z osobami (różnego wieku i różnych narodowości) chyba się domyślam, ale ani mnie to parzy, ani ziębi.

@pgizi: jak napisałem, jest to polaryzujący temat...

Edit: Nie zamierzam dyskutować na ten temat, bo mnie on nie interesuje. Opisałem tylko swoje spostrzeżenia, a o "rząd dusz" niech walczą inni. Ja nie muszę :clapping: . Z mojej strony EOT.

• Sympatycy
Opublikowano

Worlan, niech zgadnę hmmm na moje oko zdjęcie artystyczne pokazuje kiełbaski w żołądkach biesiadników :Jumpy::chef:

Nie chcę wsadzać kija w ognisko, tfu, tfu w mrowisko, ale na tej fotce widać wyraźnie zrysowane dwie "opcje" :)

SDC18609.JPG

Opublikowano

Masz na myśli tych co jedzą i tych co się odchudzają :Jumpy: ?

• Sympatycy
Opublikowano

kilka fotek : 2013-04-20%2011.29.38.jpg2013-04-20%2013.44.54.jpg2013-04-20%2013.44.59.jpg2013-04-20%2013.45.05.jpg2013-04-20%2013.45.20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...