Skocz do zawartości
Forum Burgmania

66 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No to se jeszcze poczekamy... :)

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krzytro

21

• Worlan

14

• pgizi

10

• dr.big

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Prognozy są marne. W sobotę możliwe opady śniegu i deszczu. Temperatura 0-1 C. a w nocy z soboty na niedzielę -5 C.

Myślę, że organizator powinien pomyśleć o zmianie terminu Mszy Św. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Worlan dobrze prawi, bo to i dobra myśl ani szaman jaki nic nie pomoże. !TAZ

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie o tym myślę,ew,możemy pojechać na nartach :)

• Sympatycy
Opublikowano

He, he. Szarpiebobra, ty to se możesz szarpać bobra, a od Mszy jest krzytro i to on ma myśleć. :)

Opublikowano

Krzytro (z Dużej Litery przez Szacunek) Papa Smerf.

(a odnośnie zmiany nick-ów to moim zdaniem to jakaś granda jest).

• Sympatycy
Opublikowano

Nick Krzyśka był pisany z małej litery. Ważniaku. :)

Opublikowano

Ale ja mam do niego Wielki Szacunek.

;p

Ale już znykam i się zamykam, bo się OT robi, a tu tematy poważne były i obiecałem w tym wątku nie pisać, nie żartować.... Jeszcze wróci Krzytro i będzie przykro. Do zobaczenia na mszy (jeżeli będzie pogoda), lub na spocie.

Opublikowano

Przepraszam za pytanie nie do końca w temacie ale ciekawość mnie gryzie:

- Czy Koledzy szarpiebobra i szczypiecycki to jakoś rodzina?

• Sympatycy
Opublikowano

szarpiebroda/drapiejaja/Krzytro, Krzysiek, rozważasz zmianę terminu na nieco późniejszy ?

Bo to białe ..... leżące za oknem we wiosnę słabo wróży na obecny termin.

Do Kościoła pewnie jakoś byśmy się dotelepali, ale do Roztoki to byłby raczej hardcore...

Przy okazji, części kolegów, nowy termin pewnie by podpasował :D

pzdr

Opublikowano

aaa... teraz rozumiem...

To kolega szarpiebobra organizuje mszę.

Fajna msza się zapowiada :D

• Sympatycy
Opublikowano

Marcino1, proszę, trzymajmy się tematu...

Jestem za zmianą terminu naszej Mszy inauguracyjnej sezonu :D

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Joł! Zmianę terminu warto rozważyć. Oglądałem prognozę. Nie zanosi się, żeby w przyszłą sobotę dało się jechać do Roztoki na 2oo. Niech tam ten kolega, co szarpiebobra przemyśli, czy nie ogłosić zmiany terminu. :D

• Klubowicze
Opublikowano

Mszę trzeba jednak przesunąć, bo jechać autem na mszę skuterową i święcić kask zamiast maszyny to coś nie tak.

Krzytro (z Dużej Litery przez Szacunek) Papa Smerf.

(a odnośnie zmiany nick-ów to moim zdaniem to jakaś granda jest).

Papa Smerf, Crazy Frog, czy Speed King...., Król Julian, czy nie wspomnę Ojciec Dyrektor to nie są nowe nicki kolego. :lol::newyear:

• Klubowicze
Opublikowano

Do krzytro:

Kolego, mam nadzieję że uda się odrobinę przesunąć termin naszego rozpoczęcia sezonu.

Patrząc po prognozach to nawet o dwa tygodnie, niestety.

Jak to widzisz?

Opublikowano

Moim bardzo skromnym zdaniem faktycznie mszę chyba będzie trzeba przełożyć. Pamietajcie tylko że tydzień pozniej jest gwiaździsty ja Jasnej... A ten zlot ma juz jedną konkurencyjną imprezę w Czestochowie. Jesli wtym samym czasie będzie Roztoka to już chyba nikt do Często nie przyjedzie

Opublikowano

witam wszystkich jak z tą mszą i Roztoką bo nie wiem czy płozy montować, aczkolwiek na pogodynka.pl pokazują słonko

Opublikowano

Krzytro ! Ja też optuję za zmianą terminu. Prognozy pogody na najbliższy weekend nie nastrajają optymizmem :laughing: .

Opublikowano

Targający bobra, umarł ?

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie udało mi się dorwać komputer,Panowie i Panie ogłaszam wszem i wobec że w związku z wiosenną aurą jaka nastała w całej Polsce musimy przełożyć Mszę na inny dogodny termin.O terminie i pogodzie napiszę w kolejnym poście.Pozdrawiam

Targający bobra, umarł ?

Ty Kolego chcesz sobie nagrabić?

• Administrator
Opublikowano

A ja ostrzegam że koniec offtopu.

A co do mszy to cieszę sie że przełożona bo pogoda nie rozpieszcza jak na wiosnę. Jak tak dalej pójdzie to na burgmanie trzeba będzie pługi załatwić.

• Klubowicze
Opublikowano

Myślę, że zmiana terminu mszy przy obecnej aurze, jak najbardziej trafna.

• Administrator
Opublikowano

Nie ukrywam, ze sieꪠcieszeꪮ... bo akurat ten termin wyjatkowo mi nie pasowal :-)

Bedzie dobrze szarpiebobra! :P

Wysyane z mojego GOCLEVER TAB A93 za pomoc Tapatalk 2

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo madra,dobra,jak i dojrzala decyzja Bober. Piaggio spokojnie zdarze zlozyc do tej wiosny... Pozdrawiam.

Opublikowano

Krzytro - dzięki !

Teraz będę miał większe szanse na poświęcenie mojej YaMajki, a nie tylko zapasowych kluczyków ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...