Skocz do zawartości
Forum Burgmania

66 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No więc podaję więcej informacji-Msza odbędzie się o godz.10.00 w Kościele przy ul.Aleksandra Kowalskiego(Bródno)

Mszę odprawi zaprzyjażniony Ksiądz.Mirosław Dec (motocyklista)

Po Mszy jedziemy w kierunku Roztoki na ognicho

Jeszcze jedna ważna informacja-po Mszy poświęcimy nasze maszyny

Pozdrawiam

Czy ten Kościół to Parafia Św. Marii Magdaleny na Starym Bródnie przy ul. Echa Leśne 2 ? Bo nie wiem ... ?

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krzytro

21

• Worlan

14

• pgizi

10

• dr.big

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja również zamierzam ropocząć swój pierwszy sezon skuterowy od Mszy i ogniska ze skuterowym bractwem....

Pozdrawiam, Maro

Opublikowano

Postaramy się i my

• Klubowicze
Opublikowano

Czy ten Kościół to Parafia Św. Marii Magdaleny na Starym Bródnie przy ul. Echa Leśne 2 ? Bo nie wiem ... ?

tak

Opublikowano

No więc podaję więcej informacji-Msza odbędzie się o godz.10.00 w Kościele przy ul.Aleksandra Kowalskiego(Bródno)

Mszę odprawi zaprzyjażniony Ksiądz.Mirosław Dec (motocyklista)

Po Mszy jedziemy w kierunku Roztoki na ognicho

Jeszcze jedna ważna informacja-po Mszy poświęcimy nasze maszyny

Pozdrawiam

Ognicho nie dla mnie, ze względów o których pisałem, ale na Mszy postaram się stawić :clapping:
  • Klubowicze
Opublikowano

Mam nadzieję, że za rok sezon będzie się rozpoczynał w ten sam sposób. W tym roku choć bardzo bym chciała nie dam rady - ani wolnego, ani funduszy. Oby Wam pogoda dopisała!

• Klubowicze
Opublikowano

Troszkę więcej informacji o miejscu spotkaniahttp://mariamagdalena.waw.pl/index.php?page=parafia

Po Mszy w drodze na ognicho robimy zakupy w/g własnych potrzeb i jedziemy do Roztoki

Opublikowano

a jakies zloty w okolicach rybnika organizujecie bo jestem nowym nabywcom maksi skutera

• Klubowicze
Opublikowano

a jakies zloty w okolicach rybnika organizujecie bo jestem nowym nabywcom maksi skutera

Kolego, najlepiej jak zajrzysz na forum Grupy Śląsk - tam znajdziesz informacje. Grupa Śląsk spotyka się we czwartki w Chudowie. Tu masz link:

http://www.forum.burgmania.net/topic/14810-czwartkowe-spotkania-w-chudowie/

• Klubowicze
Opublikowano

No ja się naszukałem, więc wstawię:

52°18'6''N, 21°2'55''E

52.301832N, 21.048872E

http://goo.gl/maps/nws2d

Opublikowano

Jeśli można to i ja wraz z moją panią piszemy się

Opublikowano

Postaramy się stawić

• Klubowicze
Opublikowano

Krzysiu zrób w pierwszym poście listę.

Co to się dzieje z Burgmanią?

Czy już nikomu nie zależy na podtrzymaniu tradycji. Nawet jak do kościoła wam nie po drodze to taka msza jest specjalnie dla nas i stanowi następną okazję do spotkania i przejażdżki . Ruszać tyłki i zapisywać się.

W poprzednich edycjach mszy nie było tyle gadania tylko spora frekwencja i to nie tylko mazowiecka.

• Klubowicze
Opublikowano

Chciałem założyć listę,ale usłyszałem że nie ma takiej potrzeby.Troszkę smutno że tak mało Klubowiczów i Forumowiczów sie (chyba)zdeklarowało

• Klubowicze
Opublikowano

A ja jestem zdania, że nic na siłę.

Jedni mają czas i chęci, inni nie i koniec.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak tylko do 06.04 aura się poprawi to łódzkie przybędzie.

• Sympatycy
Opublikowano

Noo. Prosto po Łódzkim jajku.

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrek jedziesz czy kombinujesz.

• Klubowicze
Opublikowano

Rzeczywiście nigdy nie było listy na mszę. tylko ewentualnie na późniejsze spotkanie.

Pgizi to nie chodzi o to, że coś na siłę, tylko mam dość dyskusji, które nic nie wnoszą do tematu, i nie wiadomo czemu służą.

Z jednej strony chcemy spotkań, a jak już coś się organizuje to wydziwiamy, że to czy tamto.

• Klubowicze
Opublikowano

Wrzoniu, popieram Cię, bicie piany nie jest nam potrzebne tylko działania. Miałem już kilka podobnych przykładów ( zeszłoroczne otwarcie sezonu na Bemowie, Dzień Dziecka, Czarnobyl ... ), ale zaganianie ludzi też nie jest metodą. Tym bardziej do kościoła.

Jeżeli pojawi się taka lista, to oczywiście że się na nią wpiszę i kilka innych osób pewnie również, ale bez niej też przyjadę.

Dobra, już będę siedział cicho...

Gość woytekpo
Opublikowano

No to i ja sie pisze na msze i ognicho.

• Sympatycy
Opublikowano

Patrząc za okno, słabo widzę wyjazd na 2oo w następnym tygodniu. :fireman2: Przecież to regularna zima

• Sympatycy
Opublikowano

Musi się wypogodzić - bo inaczej będziemy organizować kulig :fireman2:

Ale ładnie biało za oknem, idę ulepić zajączka bo bałwana nie wypada :msn-wink:

Opublikowano

Musi się wypogodzić tuż po świętach bo jak mam pojechać na poświęcenie skuterów bez skutera?

Nic to, wezmę zapasowe kluczyki i wystawię na pokropienie.

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie trzeba być dobrej myśli :( bo tak naprawdę Msza to miał być Nasz pierwszy zjazd/spotkanie 200 po zimie. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...