michu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Właśnie dotarłem do domciu , było super , aż serce rośnie . Upiorku dzięki Tobie i Alince za organizacje fajnego szkolenia .Dzięki Wszystkim za wspólne kulanie . Wykulalismy 300 km po okolicy Pozdro dla Wszystkich .
upiór Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam serdecznie szanowne grono . Miło mi że wszystko wypaliło że szkolenie i pogawędki o przejazdach kolejowych choć ciut ale zawsze dały nam do myślenia . Powiem wam że coraz ciężej jest cokolwiek z organizować . Na dzwoni się człowiek na biega na załatwia , nie jest to wszystko takie proste jak się wydaje , dla tego ogromny Szacun dla tych którzy organizują jakiekolwiek spotkanie grupy a z noclegiem to już szkoda mówić . Kochani osobiście uważam że jako całość temat wypalił wyśmienicie , po za małym przesunięciem godziny rozpoczęcia . Ale tu pragnę nadmienić że w sobotę co nie które osoby miały imprezy okolicznościowe co czyni temat z lekka do wybaczenia . Jak zostało już napisane Szaman spisał się wyśmienicie , pogoda dopisała w 100 % mam tylko nadzieję że wszyscy mogliśmy odczuć niedzielną pogodę . W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim którzy dotarli do Kowalewa na szkolenie nie będę wymieniał bo fotki dają jasny obraz tego kto był . Szkoda i jest mi bardzo przykro że nie wszyscy zapisani mogli pojawić się na szkoleniu . Pragnę bardzo serdecznie podziękować grupie Kujawsko Pomorskiej za prezent jaki otrzymałem , zrobiliście mi bardzo miłą niespodziankę . Dzięki tym z którymi po szkoleniu miło było pokulać się po okolicy . Abachowi za fotki które pokazały co tam bobasek wyprawiał . No tu watro napisać . Bobasku ręka do tyłu za kolanko na boczek buzi i spać :lol1: . Na zakończenie napiszę tylko tyle że zawsze jak wspomniał Abach pozostanie nam wszystkim coś w głowach , ale o byśmy nigdy nie musieli się przekonać jak to naprawdę jest . Pozdrawiam serdecznie upiorek .
Ola Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 My też wróciliśmy. Dzięki wielkie za spotkanie, szkolenie i wspólne jeżdżenie, a zwłaszcza za słodką niespodziankę. (buźka dla Alinki) a to kilka fotek z poszkoleniowej przejażdżki https://plus.google....=COX0hNStpIijBQ
Arkadiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bobas, Ciebie i Braszkena to chyba coś łączy? Te dłonie na twarzy Oczywiście, żartuję i żałuję,że nie mogłem być z Wami.
upiór Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Roboczą namiastkę filmu właśnie zobaczyłem Bobasku Ty to jesteś urodzony aktor . A Braszken jaki poważny , jutro postaramy się wstawić film ze szkolenia .
Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bobas, Ciebie i Braszkena to chyba coś łączy? Te dłonie na twarzy Oczywiście, żartuję i żałuję,że nie mogłem być z Wami. Przystojniak z niego
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 http://www.youtube.c...ser/BurgmaniaKP Ja nie mam zdolności w tych tematach . Całość zmontował Michał , sami oceńcie .
Abach Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Panie super, jeszcze nigdy nie widziałem jak jadę skuterem
upiór Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To miło że się podoba , nie jest to co prawda wielkie cudo ale zawsze jakaś pamiątka .
Rekomendowane odpowiedzi