Abach Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 (...) mam Boeinga do odbioru (...) Dreamliner'a? W przypadku tego modelu wskazana jest powsciągliwość Możesz spokojnie zaliczyć spotkanie i dopiero wtedy przymierzyć się do odbioru
upiór Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Pragnę tylko poinformować szanowne grono że salę mamy na 100 % załatwioną . Umowę najmu , wynajęcia sali mam właśnie przed sobą . Tak więc robię wszystko aby temat wypalił i szkolenie było dograne od A do Z . Pozdrawiam serdecznie jeszcze się odezwę w tym temacie .
krzysurban Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Po 2 krotnych groźbach zalania mnie betonem, zgłaszam uczestnictwo w szkoleniu:) Mam nadzieję,że Jola dołączy ze mną.
upiór Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Po 2 krotnych groźbach zalania mnie betonem, zgłaszam uczestnictwo w szkoleniu:) Mam nadzieję,że Jola dołączy ze mną. Muszę dbać o bezpieczeństwo moje Wasze , aby Kolega był choć troszkę przeszkolony w temacie . A betonem bardzo proszę mi tu oczu nie zamykać . Zaraz dopiszę do listy uczestników .
krzysurban Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Dziękuję za troskę, napewno odpłacę się wielkim kielichem:)
Arkadiusz Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Z radością zawiadamiam, że przybędę na szkolenie, (praca pozwala) Ps. Dreamliner'a odbieram w poniedziałek
upiór Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 Z radością zawiadamiam, że przybędę na szkolenie, (praca pozwala) Ani chwili nie wątpiłem w twą decyzję . Służby mundurowe naszego kraju muszą zawsze być szkolone na wysokim poziomie . Arek . Jak możesz to namów kolegów z Płocka i okolic , nawet z Duninowa .
braszken Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ja też chętnie przyjade na szkolenie Proszę dopisać do listy
upiór Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Ja też chętnie przyjade na szkolenie Proszę dopisać do listy Oki dopisany .
michu Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Co tak raptem zacichli A!!! Szkolenie tuż tuż , mam nadzieję że pogoda nam dopisze Upiór gadaj z Szamanem Będę bez Jolki , niestety musi iśc do pracy
Arkadiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jeśli oczywiście fabryka nie przeszkodzi jestem za, ale .... No właśnie, straszne zmiany w grafiku, niestety ja nie dam rady przybyć na szkolenie, w niedzielę mam dzień dla ojczyzny !!!
krzys-68 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tak samo jak ja.Miałem wybór-ten albo dlugi weekend mieć zepsuty.Wybrałem wolne w maju.
Bobas Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A ja jak nie zapiję to przyjadę. Mam nadzieję, że nie zapiję
Klubowicze robson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A ja jeszcze nie wiem czy będę, jak wyzdrowieję to tak. Coś się przyplątało na moje oskrzela, chyba poranny prysznic i wyjście na dwór w ostatnią niedziele rano jest tego przyczyną .
krzys-68 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Czyli prawdą jest stare porzekadło"częste mycie skraca życie"?
upiór Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 A ja jeszcze nie wiem czy będę, jak wyzdrowieję to tak. Coś się przyplątało na moje oskrzela, chyba poranny prysznic i wyjście na dwór w ostatnią niedziele rano jest tego przyczyną . Ty gościu oj oj .
Bobas Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właśnie wróciłem z imprezy Motoserce. Jestem pijany jak bela, ale jutro melduję się na szkoleniu . Jutro macie ode mnie usta usta gratis !!! Do zobaczyska.
krzysurban Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Upiorku i cała reszta przepraszam, ale mnie nie będzie. Upior wie o co chodzi.... Przepraszam....
Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kurka wodna, za oknem - 1. Mam nadzieje,ze do 8-smej odpusci.
szamot Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No Bobas to może będziesz udawał manekina to zaliczysz wszystkich :-D, co do pogody to mam nadzieję że później będzie super, my o 10,15 ruszamy z pod Mc donalda na rondzie grunwaldzkim, Po szkoleniu może na motoserce do chełmna pojedziem :-D
upiór Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam z rana . Pogoda w Kowalewie jest całkiem do rzeczy . Temperatura za oknem około 8.30 było 7 na + i rośnie niebo bez chmurne wiatr w porywach 2 do 5 metrów na kilometr . Tak więc jak na razie Szaman się spisał . Mam tylko nadzieję że większość z was szczęśliwie dojedzie na szkolenie . Tatuś to dobry pomysł z tym Chełmnem . Bobasek i manekin , dobre usta usta już ja to widzę . Ostatnio Robert robił za instruktora w temacie usta usta . Szerokości na drogach z tego co wiem dziś ogrom spotkań na 2 oo . Tak więc oczki otwarte dla tych na 2 oo i dla tych co śmigają 4 oo . To do spotkania . Robson nie czytaj tylko na ZACNĄ i startuj . Czekam !!! . Właśnie dotarł pierwszy uczestnik szkolenia . Nie napiszę kto .
Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wrócił. Dzięki za spotkanie i szkolenie. Do zobaczenia 1- wszego maja.
Burgerman Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dotarłem do domu. Dzięki Upiorek za szkolenie i spotkanie . Ciacho było suuuper. Miło było spotkać się z Wami, a kto nie był niech żałuje. Podziękowania dla Abacha za wspólny powrót.
braszken Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja również melduję że w bazie dzięki Upiorek za wycieczkę po Kowalewie Pomorskim za szkolenie i ciacho. Miło było poznać brać skuterową jako nowicjusz. Podziękowania dla wszystkich. Do następnego. A czy fotki ze spotkania będą gdzieś do luknięcia?
Abach Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No Bobas to może będziesz udawał manekina to zaliczysz wszystkich :-D (...) I stało się Przed 17-stą dotarłem w domu. Dzięki Upiorowi i jego Szamanowi pododa dopisała. W słoneczku, po suchym asfalcie w jedną i drugą stronę, przyjemnie było jechać. Braszken, ja i Burgerman byliśmy przed czasem, reszta dotarła ponad godzinę później. Szkolenie udane, zawsze coś w głowie zostanie. Podziękowania.... dla Upiora i Aliny za zorganizowanie spotkania i słodki poczęstunek. Ratownikowi za szkolenie. Dla brata Upiora za przypomnienie jak się zachowywać na przejazdach kolejowych. Uczestnikom za miłe towarzystwo. Burgermanowi za powrót do domu. Zaskoczonemu Siemikowi za to , że nie zatrzymał mnie za prędkość (światła jadących z przeciwka ostrzegły mnie o potrolu ) Oraz wszystkim tym, którzy ustępowali miejsca na drodze. Nie pozdrawiam kierowcy Fiata 126 p za wymuszenie pierszeństwa w okolicach miejscowości Subkowy, oraz kierowcy srebrnego vana, który za Grudziądzem, w kierunku Rypina popisywał się na szosie Tradycyjnie kilka zdjęć:
Rekomendowane odpowiedzi