Skocz do zawartości
Forum Burgmania

V Wystawa skuterów i motocykli

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Nie planowałem wizyty na targach ...

Powiem więcej, posty powyżej potwierdziły mnie tylko w dobrze podjętej decyzji.

Opublikowano

Byłem wczoraj i powiem szczerze, że bardzo się zawiodłem....

Liczyłem, że obejrzę choćby nowego Burgmana 650................

Dobrze, że był Myroad Kymco, a więc była szansa go obejrzeć dokładnie...

Najbardziej ogladanym o dziwo był planowany na 2014 rok model Junaka o pojemności 800 ccm...

Jeśli dalej tą drogą organizatorzy będą podążać to impreza upadnie....

Lepiej chyba obejrzeć skutery u dilerów, za 25 zł można w W-wie objechać wiekszość salonów motocyklowych....

• Klubowicze
Opublikowano

Za 25 zł można sobie gazetkę z ładniejszymi paniami zakupić, a w necie nawet za darmo są...

Rok temu miałam wrażenie, że to już reanimowanie trupa. Jak widać jeszcze za mało śmierdzi. Szkoda, że jest jak jest i nie zapowiada się na lepiej.

Opublikowano

Byłem. W sumie jakieś 90 minut.Pączki i kawka ok.Byłem pokazać młodemu parę rzeczy,Np spawy ...w BMW super.Ducati ok.Yamaha ok.Reszta różnie...Potem do Motostylu na Targową.Tam kolega przymierzył kilka fajnych kurtek .Ja zakupiłem letnie rękawice dainese.Potem wystawa łodek na Prądzynskiego. Tam to są ceny ! Wycieczka 270 km w obie strony.Hmm za rok raczej odpuszczę.

• Sympatycy
Opublikowano

Dałem się namówić synowi na odwiedzenie "targów", ale wnioski raczej przygnębiające. Drogie bilety, mało wystawców, zero nowości (przynajmniej w temacie maxi), ogólnie strata czasu i pieniędzy.

Biorąc pod uwagę podana przez Mariusza cenę za metr dla wystawców, najbardziej "zaszalał" chyba Romet, wynajmując wielki w większości pusty plac.

Opublikowano

chyba zauważyliście, że firmy motocyklowe traktują pl jak rynek 3 kategorii :)

nie jak 3 świat, bo tam akurat dużo sprzedają i się starają, chociaż w kategorii małych sprzętów

a importerzy, nie wiem, chyba myślą, że" nasz klient a my pany"

widać to było i zeszłego roku po zachowaniu się BMW, widać w Hondzie i w innych markach

po prostu zakładają, że klient i tak przyjdzie, czy go zachęcimy czy nie...

zaskoczony jestem brakiem zachęcania klienta przez jednego z liderów sprzedaży skuterów - Kymco

na targach ich z reguły nie widać, trochę w prasie branżowej są i wszystko

ogólnie padaczka

Opublikowano

Czy ktos z odwiedzajacych wystawe zwrocil uwage na skladana przyczepe do transportu matocykla/skutera?moze ktos ma namiar na producenta,moze jakies informacje.Prosze pisac na PM,tak bedzie lepiej,dzieki

Opublikowano

Ravenka - popieram w 100%.

Dlatego się nie wybrałem w tym roku.