czaro69 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witek, kurna, dobrze, że nie musiałeś hamować wcześniej. Fajnie, że jesteś cały, masz dobrego Anioła Stróża
szamot Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No faktycznie Upiorek miałeś dużo szczęścia,W czepku rodzony jesteś. Krzysiu ja się pisze na spływ Ola z przodu będzie machać wiosełkiem a ja będę sterował tak jak na komarku.Bardzo dobry pomysł.
Klubowicze robson Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Chyba Upiorkowi trzeba zabrać licencję na serwis Hondy . Miałeś chłopaku kupę szczęścia, dobrze że jechaliśmy w 100% przepisowo, bo mogła się ta przygoda skończyć...brrrrr aż strach pomyśleć .
Jarek_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dojeżdżamy z Robertem do Chełmży skręcam no obwodnicę hamowanie lewą manetką a tu nic zero śmigaliśmy około 90,100 Upiorku Uffff! Bardzo upiorna ta twoja przygoda. Zaraz gdy to przeczytałem, pobiegłem do garażu przeglądnąć zabezpieczenia klocków w moim skuterze. W mordę jeża, masz naprawdę upiorne szczęście. Dzięki takim historiom, jesteśmy bogatsi o kolejne doświadczenie. Dobrze że tym razem z happy endem.
Klubowicze MAKI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Widzę że impra się udała . Szkoda że wiosna do Nas tak póżno dotarła ( mam na myśli Mazury ! - u nas jeszcze śnieg ! ) - Miałem w planie zrobić Wam niespodziankę , no ale ze względów pogodowych wyszło jak wyszło ! Trochę też i za daleko - ale dla osłody macie tu repertuar mojej córeczki http://voice.tvp.pl/...-mily-10724237/ ( ta blondi z pozdrowieniami dla Was ) .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja, jak wiecie nie dotarlem do domu, ale na sympozjum zawodowe nad zalewem Sulejowskim. Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z mojej Nokii... No wiec po pierwsze: super impreza - i wspolne krotkie smiganko, a pozniej spotkanie i pogaduchy w swietnym towarzystwie (sorry, ja nie tancor...). Po drugie: piekne miejsce i okolicznosci przyrody oraz zarcie prima sort! A po trzecie i chyba najwazniejsze: Bobas, ipreza pierwsza klasa. Dziekuje, ze moglem w niej uczestniczyc. Jak wroce do domu, to wrzuce zdjecia. Bardzo sie ciesze, ze moglem wielu z Was poznac i po raz pierwszy pogadac, a zwlaszcza z Arkadiuszem i Pawlem (znalezlismy wspolne tematy). No i oczywiscie ze 'starymi' znajomymi. Upiorku, mysle ze obejdzie sie bez kolka osikowego - zdobylem nowe doswiadczenie: jazda w gradzie Raz jeszcze wielkie dzieki za goscine i do zobaczenia wkrotce! Niech zyje przyjazn kujawsko-pomorska i zachodniopomorska!
Bobas Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Miło mi, że wszystkim się podobało .
kiero Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Bobas wielkie wielkie dzięki i do zobaczenia wkrótce ...O rozpoczęciu sezonu można by wiele dobrego napisać ale wszystko już zostało napisane podpisuję się oburącz..A nad nad Tobą Upiorku i nad nami widocznie Bozia czuwa i niech tak zostanie...Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania i tych którzy byli z nami duchem.
Arkadiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witek, jest zasada, co ma wisieć nie zatonie !!!! A jaki serwis Ci te zabezpieczenie wkładał, ja bym im założył sprawę Sądową za to !!! I żadne łomatko, olaboga, trzeba być czujnym, tak jak Ty się wykazałeś, to proste !!!
krzys-68 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 U Pana Witka w garażu robił ;) pytanie zadaleś.
upiór Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Spoko to moja wina awaria dokładnie zlokalizowana . Serwis dostał po głowie , ech tak jak Koledzy piszecie mogę tylko Bogu dziękować że z Robertem nie poniosła nas fantazja wiecie o co chodzi , i całość zakończyła się bez historii . Pozdrawiam i dzięki wszystkim którzy dzwonili wczoraj i dziś od rana . Po takich telefonach człowiek utwierdza się że że ma Przyjaciół Kolegów , raz jeszcze dzięki .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Cześć Wam. Już jestem w domu i załączam kilka zdjęć. Raz jeszcze dzięki za wspólną przejażdżkę, imprezę i otwarcie sezonu! http://s1246.photobucket.com/user/ArtChoOp/slideshow/2013%20Rozpoczecie%20sezonu%20-%20Kujawy
Jolka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Miło bylo spotkac się z tak fajnymi ludzmi, szkoda tylko ,że takie spotkania są rzadkością.Chociaż jak Bobas coś załatwi to może i spływ wypali. Do miłego zobaczenia.
pawelneos Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja również melduję się w domu na szczęście bez żadnych nieprzyjemnych przygód To że było fantastycznie i wielkie podziękowania dla dla Organizatorów to już standart Pewnie teraz będę musiał długo trenowac aby te kilogramy zrzucic .ale takiej przyjemności trudno sie oprzec . Adaś - wielkie dzięki za świetny pilotaż i bezpieczny wyjazd i powrót I jeszcze raz podziękowania dla Wszysktkich za wspaniale towarzystwo i miłą zabawe oraz za to że jesteście taką wspaniałą pozytywną paką
Burgerman Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Aleś późno do domu dotarł Czyli otwarcie sezonu było baaaardzo udane
Arkadiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 http://s1246.photobu...sezonu - Kujawy Ale mnie nie ma, ani na jednym zdjęciu ? I dobrze
szamot Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ciekawe czemu? faktycznie troche ci zeszło z tym powrotem
Rekomendowane odpowiedzi