pidzam Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 .... nie chwal dnia przed zachodem ............... ...a kobiety przed śmiercią... Milej zabawy.
upiór Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jest slicznie No jak nie jak tak . A niedziela to lato . Spineczko ty jesteś taki kobiecy nie dowiarek
michu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jesteśmy w Tucholi na pizzy . Jest superrrrrr
szamot Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pogoda i pogoda . Zdziwjenie totalne , kochani nie ma się co dziwić . P.S. Kasę za pogodę dla Szamana odbiorę na otwarciu . Upiorek ty i szaman mcie wpierdol
krzys-68 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 .... nie chwal dnia przed zachodem ............... No i leje.... Smacznego O,czytam że kolega żyje i zdrów....Olo nie daje znaku....
Ola Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jest super, pyszne jedzenie, tańce niczym w you can dance. Ci co są, wiedzą o czym piszę, a tych których nie ma niech żałują.
Mareczek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jest super, pyszne jedzenie, tańce niczym w you can dance. Ci co są, wiedzą o czym piszę, a tych których nie ma niech żałują. Jedzonko w ,,Zielonym Wietrze” jest najlepszym jakie kiedykolwiek spożywałem na imprezach klubowych. Życzę miłej zabawy, nie było mi dzisiaj pisane być z Wami.
krzys-68 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 I oby zdrowie dopisalo..Odmeldować się kolejno po powrotach proszę.
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Życzę wspaniałej zabawy na rozpoczęcie sezonu i suchego powrotu
Arkadiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja oczywiście już w domku. Co tu dużo pisać, zabawa jak zwykle fajna, jedzonko nie do opisania (pychota) , towarzystwo wyborowe. Wielkie podziękowania dla Bobaska i Ani za wkład pracy organizacyjnej. Pogoda był również superowa, no i to śmiganko. Do następnego spotkania.
Bobas Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja też już doma. Było świetnie !!! Dziękuję wszystkim, którzy zawitali w naszych skromnych kujawsko- tucholskich borach. Pogoda była całkiem dobra. Sezon 2013 ogłaszam za otwarty !!!!!! Dawać foty.
krzysurban Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja z Jolą dotarliśmy do domku. Dzięki za imprezkę i towarzystwo. Dawać foty:)
szamot Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My również w domku, dzięki za super spotkanko, imprezka super żarcie nie do opisania pychota, A dzisiejsze smiganko to to czego mi brakowało od lipca. po za tym gorzej jest z nami bo alkohol wrócił z nami, Ania i Bobas jeszcze raz dzięki za ogarniecię imprezy,
Abach Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (...) Dawać foty:) Mówisz, masz Bardzo dziękujemy za wyjątkowe rozpoczęcie sezonu Dla Bobasa i jego żony po raz kolejny ukłony za zorganizowanie wspaniałego spotkania. Kucharzowi za mega jadło a Koleżance za miłą obsługę. Zielony Wiatr - lajk
michu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My też się meldujemy Było zajefajnie -śmiganko -imprezka - i znowu śmiganko (skończyły mi się klocki z przodu ) Dzięki wszystkim
Sympatycy spinka Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Po odwiedzeniu różnych zagajników, sprawdzeniu czy ryby pływają a raki przezimowały ruszyliśmy w drogę powrotną i szczęśliwie dotarliśmy do kurortu :-). Dziękujemy bardzo za wspaniałą organizację. Zabawa przednia była, aż mi jedna noga pod stołem chodziła. Jedzonko to już opisana poezja smaku. Oby więcej takich spotkań. Życzę udanego sezonu. Zdjęcia poproszę.
Klubowicze robson Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cóż można dodać do wypowiedzi poprzedników, nie będę się powtarzał - było po prostu maxiskuterowo w każdym calu . Dzięki wszystkim za spotkanie, a Bobaskowi i Ani za ogarnięcie tego wszystkiego !V .
Burgerman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My oczywiście też już w domu . Na otwarciu sezonu było wszystko. Było słońce, był deszcz, był grad i motocross. Przepyszne jedzonko, miła atmosfera, fantastyczni ludzie oraz tańce wygi-bańce. Zapowiada się fantastyczny sezon . Podziękowania dla Bobasa i jego brygady z nadzieją na kolejne spotkanie.
upiór Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My też się meldujemy Było zajefajnie -śmiganko -imprezka - i znowu śmiganko (skończyły mi się klocki z przodu ) Dzięki wszystkim Pozwolę sobie dopisać do Michała , Bobasku Aniu dzięki serdeczne za tak wzorową imprezę . Napisano chyba wszystko , jedzonko ech szkoda gadać , nie jeden hotel może się położyć . Miejsce superowe , obsługa wzorowa . Po prostu mega mega otwarcie sezonu ale jak można poczytać nie obyło się bez strat . To i ja dołożę parę zdań . Jak można na walić bardzo szybko w portki . Dojeżdżamy z Robertem do Chełmży skręcam no obwodnicę hamowanie lewą manetką a tu nic zero śmigaliśmy około 90,100 powiem wam że zbladłem i za zjazdem wjechałem w zatoczkę ręce mi się trzęsły a serducho to miało pewne ze 200 uderzeń , papieros z 15 minut postałem emocje opadły , oględziny ZACNEJ i jest awaria z lokalizowana . klocki zostały gdzieś między Stolnem a tym zjazdem i okazało się że bolec też znikł . Nie życzę nikomu takiej przyjemności . Dlatego proszę wszystkich abyście w swoich garażach popatrzyli za takim bolcem , może ktoś ma takie cudeńko , zacisk działa i jest sprawny szkoda mi go wymieniać potrzebuję tylko tą szpilkę jak zwał tak zwał panowie wiedzą o co chodzi . Klocki niestety nówki przejechałem około 250 km . Sprawę proszę traktować jako pilną . Dzięki Bogu że nie było mi dane użyć szybciej hamulca w innej sytuacji . Można tylko się domyślać czym by mogło się to skończyć :clapping:
michu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pozwolę sobie dopisać do Michała , Bobasku Aniu dzięki serdeczne za tak wzorową imprezę . Napisano chyba wszystko , jedzonko ech szkoda gadać , nie jeden hotel może się położyć . Miejsce superowe , obsługa wzorowa . Po prostu mega mega otwarcie sezonu ale jak można poczytać nie obyło się bez strat . To i ja dołożę parę zdań . Jak można na walić bardzo szybko w portki . Dojeżdżamy z Robertem do Chełmży skręcam no obwodnicę hamowanie lewą manetką a tu nic zero śmigaliśmy około 90,100 powiem wam że zbladłem i za zjazdem wjechałem w zatoczkę ręce mi się trzęsły a serducho to miało pewne ze 200 uderzeń , papieros z 15 minut postałem emocje opadły , oględziny ZACNEJ i jest awaria z lokalizowana . klocki zostały gdzieś między Stolnem a tym zjazdem i okazało się że bolec też znikł . Nie życzę nikomu takiej przyjemności . Dlatego proszę wszystkich abyście w swoich garażach popatrzyli za takim bolcem , może ktoś ma takie cudeńko , zacisk działa i jest sprawny szkoda mi go wymieniać potrzebuję tylko tą szpilkę jak zwał tak zwał panowie wiedzą o co chodzi . Klocki niestety nówki przejechałem około 250 km . Sprawę proszę traktować jako pilną . Dzięki Bogu że nie było mi dane użyć szybciej hamulca w innej sytuacji . Można tylko się domyślać czym by mogło się to skończyć :clapping: Ale mnie chłopaku przeraziłeś.............dziękowac Bogu że nic się nie stało
upiór Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ale mnie chłopaku przeraziłeś.............dziękowac Bogu że nic się nie stało Dokładnie Michale .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My też w domu Wielkie podziękowania dla wszystkich
Bobas Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jezuniu, dobrze, że nic się nie stało. Ja nie mam takiego bolaca do zacisku. A co do następnej imprezy to może za jakiś czas zorganizujemy spływ kajakowy . Miejsce jest rzeczywiście wyjątkowe.
Rekomendowane odpowiedzi