Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pany,nie wszyscy wplacili kasiore za impreze. Czy to oznacza rezygnacje? Wpłaty dokonałem już dawno, na liście jestem na czarno. Co to oznacza?
Bobas Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fundasek, prosiłem, żeby mnie informować o wpłatach w tym poście, bo nie wiem kto wpłacił nie mając dostępu do konta Łuczniczki. Już oczywiście poprawiam Cię na czerwono
krzys-68 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Musisz się zastanowić, czy żyjesz po to by pracować, czy pracujesz po to by żyć? Gwarantuję Ci pracuję by żyć.Jednak zycie jest piękne lecz drogie,można zyć taniej ale co to za życie?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sory Bobasku gdzieś mi to umknęło.
upiór Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sory Bobasku gdzieś mi to umknęło. Włodek ty stary byku od wkrętarki , ale Bobas cię wkręcił . On ma tyle kasy ile śniegu i błota przed domem :) .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jak wyjedziesz o 8.00 ze Szczecina to na 12.30 spokojnie powinniśmy spotkać się w Chojnicach. Będziemy na łączach. Mój tel. 601595965 No właśnie chciałem uniknąć wyjazdu o ósmej Jakby za wcześnie trochę... Ale dam znać. Do mnie 609 039 228.
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No to chyba mozemy zaczac odliczac czas do wyjazdu. 10,9,8,7.....
upiór Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No to chyba mozemy zaczac odliczac czas do wyjazdu. 10,9,8,7..... E tam zależy dla kogo ale mi wyszło około osiemdziesiąt osiem godzin . Jak miło będzie zobaczyć pułk wojska , znaczy się ZACNYCH . P.S. Taki żart kochani ważne aby się spotkać i wspólnie otworzyć już oficjalnie SEZON 2013 .
Arkadiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ważne by na skuterze przyjechać. To jest najważniejsze !!!
Klubowicze robson Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie mogę spać, albo to sraczka przedwyjazdowa, albo andropauza, coś z tych dwojga napewno;)
Bobas Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A Arkadiusz ma dziś 40- ste urodziny. Panie, zmiłuj się nad nami podczas tej imprezy
szamot Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 O jeny już mnie wątroba woli na samą myśl. Trzeba bedzie chyba trzeba zostać dłużej A tak na serio to mam to co Robson
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ......... A tak na serio to mam to co Robson hi hi jak przed maturą, polecam Stoperan i herbatkę z melisy. Do miłego już za chwil parę ........ . p.s. rano było -6 za oknem :-(
Klubowicze robson Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Czy geriatria i napływowa przybywają na Suzuki ?
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Entlicze, pentliczek ...........tego jeszcze nie wie nikt.
Jolka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zastanawiam się, czy nasze skuterki przejadą po tym błocie,a może Bobasku dowiedz się jak wygląda droga dojazdowa do Zielonego Wiatru .Byliśmy ostatnio na działce i droga dojazdowa jest paskudna, żaden skuter na razie tam nie dojedzie.Mam nadzieję, że nie będziemy musieli taplac sie w błocie .Chociaż może byc fajnie ,bo w końcu liczy się przygoda.
Abach Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zastanawiam się, czy nasze skuterki przejadą po tym błocie,a może Bobasku dowiedz się jak wygląda droga dojazdowa do Zielonego Wiatru .(...) Też o tym myślę od kilku dni.... Szkody byłoby zostawiać sprzęty na asfalcie i na piechotę przedzierać się przez błoto... no chyba, że przymarźnie będzie łatwiej Z drugiej strony, Upiór miał to wszystko pozałatwiać z Szamanem i co??
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 E tam..liczy się przygoda , co będzie to będzie Robert mówię Ci sraczunia jak ta lala ..jeszcze dwa dni
upiór Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Też o tym myślę od kilku dni.... Szkody byłoby zostawiać sprzęty na asfalcie i na piechotę przedzierać się przez błoto... no chyba, że przymarźnie będzie łatwiej Z drugiej strony, Upiór miał to wszystko pozałatwiać z Szamanem i co?? Adaś ja na tego Szamana nie mam już siły . Wspominał dziś że pogoda będzie prawie jak ........... . Tak jak pisał Michu damy jakoś radę , przygoda się liczy .
Klubowicze robson Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Przelew właśnie poszedł .
Arkadiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No i jak się go "pouczy" telefonicznie to i zaraz zrobił przelew hi hi Słuchajcie, damy radę, w ulewy się jeździło a co tam błoto !!! Dobry koń to i po błocie pójdzie !!! Łopiurek, będziemy się przez tele namierzać, bo ten za tych torów kolejowych podobno ma jechać już rano.
upiór Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No i jak się go "pouczy" telefonicznie to i zaraz zrobił przelew hi hi Słuchajcie, damy radę, w ulewy się jeździło a co tam błoto !!! Dobry koń to i po błocie pójdzie !!! Łopiurek, będziemy się przez tele namierzać, bo ten za tych torów kolejowych podobno ma jechać już rano.
Rekomendowane odpowiedzi