michu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 spoko , spoko powiem wam tak w zaufaniu że pogodę będziemy mieli wporzo......., ale cicho nikomu nie gadajcie
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to mamy już 22 twardzieli !!! Temperatura będzie w granicach 8-11 stopni. Damy radę. Tak jak napisał Michu proponuję spotkać się na stacji Orlen w Tucholi na wylocie na Chojnice ok. godz. 12.00
Arkadiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja jak dojadę to po południu, będę po nocce
upiór Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja jak dojadę to po południu, będę po nocce Arek to wal do mnie ja śmigam około 14 . P.S. Jak tak dalej będzie to z sanek nici , śnieg topnieje idzie wiosna . .
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja dziś zacząłem rejestrować Zacną. Piszę, że zacząłem, bo są nowe przepisy, według których trzeba pobrać próbne tablice, z nimi jechać na przegląd, ubezpieczyć pojazd i ustawić się w kolejce po stałe tablice. W moim przypadku cały proces ma sie zakończyć w piątek przed naszym spotkaniem w Zielonym Wietrze.
Arkadiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Arek to wal do mnie ja śmigam około 14 . Zdzwonimy się Witek, będziemy w kontakcie, spoko. Ja mam zamiar wyjechać koło 13-tej z domu, więc u Ciebie będę coś koło 14-tej, może troszkę po, ale damy radę spoko. Ps. Uuuuuuuu nowe tablice? To nie som tanie rzeczy Panie kolego, nie, nie, to Cię tak łatwo nie minie, nie ma lekko.
upiór Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zdzwonimy się Witek, będziemy w kontakcie, spoko. Ja mam zamiar wyjechać koło 13-tej z domu, więc u Ciebie będę coś koło 14-tej, może troszkę po, ale damy radę spoko. Ps. Uuuuuuuu nowe tablice? To nie som tanie rzeczy Panie kolego, nie, nie, to Cię tak łatwo nie minie, nie ma lekko. Tak jest Panie Władzo .
szamot Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To powodzenia i cierpliwości Bobik. Dzisiaj zakończyłem składanie komarka, mimo że musiałem jeszcze raz czachę zdejmować bo szyba nie chciała działać okazało się że coś nie stykało w przekaźniku i prowadnice trzeba było przesmarować bo silnik się grzał i rozłączał. Nawet się wkoło garażu przejechałem tylko że zaczęło kropić Olej uzupełniony łożyska w kołach wymienione Zgłaszam gotowość do rozpoczęcia sezonu.
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 https://maps.google....zBAghg&t=m&z=10 Tu wysyłam proponowaną trasę naszej sobotniej objazdówki. Jak zaakceptujecie tę traskę to ja będę czekał na Was na wlocie do Chojnic .
Arkadiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bobki, u mnie link, nie hula ? Ps. Już jest ok, coś u mnie było skopcone.
michu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bobasek traska ok , czytasz mi w myślach Szamocik cieszę się że wszystko hula ......wiedziałem że sobie poradzisz
krzysurban Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Patrząc tak na tą trasę to myślę,żeby do Was dołączyć w Czersku lub w Chojnicach, mam nadzieję,ze poczekacie wtedy. Wszystko zależy od pogody
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Link dziala.Brak godzin startu... Tak jak pisalem ok.12.00 grupa rusza z Tucholi. A Ty tez bedziesz,bo nic nie pisales? Urbanek,ok. 12.30 chlopacy beda w Chojnicach. W Brusach mozemy wszamac pizze u Pabla- motocyklisty.
szamot Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mnie tam trasa pasuje, najważniejsze żeby jeździć,jeździć,jeździć
upiór Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mnie tam trasa pasuje, najważniejsze żeby jeździć,jeździć,jeździć Ech może was znajdziemy gdzieś po drodze .
michu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ech może was znajdziemy gdzieś po drodze . Upiorku się nie bojjjj napewno się spikniemy w końcu są telefony !walkm
krzys-68 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak jak pisalem ok.12.00 grupa rusza z Tucholi. A Ty tez bedziesz,bo nic nie pisales? Urbanek,ok. 12.30 chlopacy beda w Chojnicach. W Brusach mozemy wszamac pizze u Pabla- motocyklisty. Wujek wiesz że ja się nigdy nie deklaruję bo człek nie zna ani godziny.Ale o 12 to ja bede jeszcze $$$ w fabryce liczył.Poza tym stwierdzam ze bezrobocie w RP to mit.Na ogłoszenie w sprawie pracy 90% zadaje pierwsze pytanie: jaka pensja?.Pozostałe 10% po 1-2 dniach stwierdza że praca musi być lżejsza od snu (sprzedawczyni w sklepie)....A wymóg prawa jazdy B( bo w czasie urlopów delegacja z zastepstwem i autem slużbowym) to hańba jest.
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pany,nie wszyscy wplacili kasiore za impreze. Czy to oznacza rezygnacje?
Arkadiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wujek wiesz że ja się nigdy nie deklaruję bo człek nie zna ani godziny.Ale o 12 to ja bede jeszcze $$$ w fabryce liczył. Mój wujo też liczył i nie znał godziny, ale nie będę Ci pisał jak skończył. Musisz się zastanowić, czy żyjesz po to by pracować, czy pracujesz po to by żyć? Na temat, pogoda zapowiada się nam Zacna !!! Ps. Upiór, jadąc koło Ciebie będę musiał nadrobić jakieś 9 km, zapłacisz mi za to !!! hi hi hi hi.
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Arek, święta racja.... A swoją drogą nie wiedziałem, że jestem czyimś wujkiem na Burgmanii U siebie w firmie zajmuję się również rekrutacją pracowników. Mógłbym pomóc, ale dopiero na jesień, bo do tej pory będę jeździł i jeździł i jeździł..............
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak jak pisalem ok.12.00 grupa rusza z Tucholi. A Ty tez bedziesz,bo nic nie pisales? Urbanek,ok. 12.30 chlopacy beda w Chojnicach. W Brusach mozemy wszamac pizze u Pabla- motocyklisty. Ja do Tucholi na 12.oo raczej nie dojadę... Mam 260 km. Prędzej w Chojnicach, albo na pizzę w Brusach. Zobaczymy jak mi będzie szło - zadzwonię jak uznam, że uda się złapać. W ostateczności pojadę prosto na imprezę
krzysurban Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bobas zrobię przelew jutro na poniedziałek.
Arkadiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 W ostateczności pojadę prosto na imprezę ArtCho, spoko, to pewnie będziemy razem lądować, co prawda jakieś 40 km masz więcej ode mnie, ale damy radę. Bobas zrobię przelew jutro na poniedziałek. Odsetki, odsetki, odsetki, lecą kolego !!!
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak wyjedziesz o 8.00 ze Szczecina to na 12.30 spokojnie powinniśmy spotkać się w Chojnicach. Będziemy na łączach. Mój tel. 601595965
Rekomendowane odpowiedzi