pawelneos Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Tak Tak Tak czas biegnie do przodu coraz bliżej do spotkania a yu ciągle śnieg i zimnota Co to będzie?????
Klubowicze robson Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 Nie wymiękamy tylko na skuterach 13 przybywamy .
Arkadiusz Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 A u mnie rodzi się mała nadzieja, może, może się uda, ale na razie cicho sza. Powiem szczerze, jak pogoda pozwoli to mam zielone światło, ale warunek jest jeden, jadę tylko na 2oo, 4oo nie wchodzi w rachubę. Jak bym miał jechać puszką to idę do roboty.
Klubowicze robson Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 A u mnie rodzi się mała nadzieja, może, może się uda, ale na razie cicho sza. Powiem szczerze, jak pogoda pozwoli to mam zielone światło, ale warunek jest jeden, jadę tylko na 2oo, 4oo nie wchodzi w rachubę. Jak bym miał jechać puszką to idę do roboty. Brawo chłopaku, nie widzę innej opcji jak !scooter , bo inaczej będę zmuszony jechać na pogranicze i Cię zachęcić !bicz .
Bobas Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Jadziem i tyle . Na dwóch kołach oczywiście !!!
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2013 Siemka Połamało się u mnie w pracy dwóch kolesi i niestety ale nie możemy pojawić się z Sylwią na spotkanku. Życzymy udanego spotkania.
upiór Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Jadziem na kulig i ognisko i kiełbaski . A gwiazdor będzie :D .
Bobas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Małi, Ty załatwiaj z tym szamanem, bo jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie rzeczywiście kulig zrobimy zamiast objazdówki skuterami.
michu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mówi się trudno Najwyżej łańcuchy się założy na tylne koło i gitara !scooter
Sympatycy spinka Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kulig, kulig, kulig !!!!!! ale będzie jazda i ognicho, przecie na rozpoczęcie w Jelonku zawsze było
Bobas Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przypominam, że 5 kwietnia mija termin zapłaty za imprezę.
Klubowicze robson Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panie kierowniku wycieczki, czy moźna wpłacić 10 kwietnia dopiero ?
krzys-68 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panie kierowniku wycieczki, czy moźna wpłacić 10 kwietnia dopiero ? Liczysz na odwilż?
Bobas Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panie kierowniku wycieczki, czy moźna wpłacić 10 kwietnia dopiero ? Robsonek, jak nie dasz rady wcześniej to dawaj 10- tego .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jadę do Was na wizytację! Sprzątnąć mi porządnie na rejonie, uczesać i wyprasować spodnie galowe! Bobasie, zgodnie z wstępnymi ustaleniami Dajcie znać skąd i o której wyjeżdżacie na objazd okolicy przed imprezą - być może uda się dołączyć... Przelew zrobiony!
upiór Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jadę do Was na wizytację! Sprzątnąć mi porządnie na rejonie, uczesać i wyprasować spodnie galowe! Bobasie, zgodnie z wstępnymi ustaleniami Dajcie znać skąd i o której wyjeżdżacie na objazd okolicy przed imprezą - być może uda się dołączyć... Zaraz robię przelew. Dużo ZACNYCH dużo ZACNYCH :clapping: .
krzysurban Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Burgmany też dojadą,więc konkurencja będzie Nie chwal dnia przed zachodem słońca
szamot Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Właśnie ,żeby nie było że jednak KRÓLI będzie więcej.
michu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie mogę sie już doczekac wspólnego śmigania , a ile będzie Króli i Królowych zwane dalej ,,ZACNĄ'' nie ma znaczenia Ważne ze razem. Prawdopodobnie spotykamy się na stacji ORLEN w Tucholi na wylocie w kierunku Chojnic
Bobas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kur...... Jak tak dalej pójdzie to przyjadę puszką. U mnie na ulicy jest takie błoto, że auto nie daje rady. Jak to bagno nie odparuje to Silver będzie miał zanużenie peryskopowe
Arkadiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dziś robiłem przelew i pokazał mi się komunikat? "Zima w pełni zastanów się czy pojedziesz" Ach te bankowości elektroniczne, oni wiedzą wszystko. Czy pojadę czy nie, przelew zrobiony. !!!! Ps. Bobas jak będzie mroźno to przejedziemy po suchym, trza być twardym, nie miętkim hi hi hi Burgmany, mogą nie dać rady po błocie, ale Zacne ?
Rekomendowane odpowiedzi