Bobas Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Przygotowania do Stegny ? Szkoda,ze Was nie bedzie.
michu Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Opublikowano 16 Marca 2013 Bardzo przepraszamy nas zabraknie przygotowania do Stegny miejsca wolne Tomek Nie rób jaj i przyjeżdżajcie , jest okazja żeby się spotkac , Stegna nie ucieknie
Bobas Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 JAJA - Michu,dobrze to nazwałeś !!! Tomka i Marzenki ma nie być? Dziwna sprawa.
Sympatycy spinka Opublikowano 16 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2013 Kasa właśnie poleciała odliczamy dni do spotkania i zaklinamy zimę
krzysurban Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Proszę o dopisanie mojej Joli Dzisiaj została zaopatrzona w strój na jazdę wspólną Ma wszystko:)
Klubowicze robson Opublikowano 17 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2013 Chciałbym zobaczyć to wszystko . Tj. to wszystko, co Jola ma mieś na sobie i nie tylko .
Burgerman Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Przelew złożony w banku. Jutro kasa powinna być na koncie. Byle do wiosny, bo jak tak dalej z tą zimą to trzeba będzie kulig zorganizować.
michu Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 Spoko , spoko Pogoda jest zamówiona , przecież mamy w planie przejażdżkę . Umówimy się w Tucholi na stacji Orlen , ale szczegóły później .
pawelneos Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Jeśli tak zacne Towarzycho robi tak fajna imprezke to rownieyz chce sie tam pojawic zaraz robie przelew to znaczy przelew zrobiony
KOT66 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ...diabli by wzieli...ja to mam wszedzie daleko:(...zastanawiam sie......
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2013 Jakie daleko 2 godziny jazdy to daleko? Zabierzesz się z Biletami to trafisz
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2013 Kurczaczek wszystko pod wiatr. Strasznie mnie korciło, co by wpaść do was, ale nie dość że dla mojej babci (no bo przecież nie dla mnie ) to daleko, to na dodatek będę szatana z Romka wypędzał (chrzciny) / No nic, mam nadzieje że w trakcie rozpoczynania sezonu za zdrówko chlapniecie a mnie się wreszcie uda przynajmniej na spota wpaść.
upiór Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Pinuś amolu nie zabraknie na Twe rany . Szkoda chłopaku , ale czasami tak bywa .
michu Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Kurczaczek wszystko pod wiatr. Strasznie mnie korciło, co by wpaść do was, ale nie dość że dla mojej babci (no bo przecież nie dla mnie ) to daleko, to na dodatek będę szatana z Romka wypędzał (chrzciny) / No nic, mam nadzieje że w trakcie rozpoczynania sezonu za zdrówko chlapniecie a mnie się wreszcie uda przynajmniej na spota wpaść. Pinu szkoda !placz2 .....Jak by chodziło tyko babcie to spoko dała by radę , a z młodego wypędź szatana tydzień wcześniej lub później Oczywiście zrozumiemy , jak nie nie będziesz mógł Pozdro
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2013 a z młodego wypędź szatana tydzień wcześniej lub później Rodzina poumawiana, termin w kościele klepnięty (zresztą już odkładany ze 3 razy) szanse na przeklepanie 0% . Ale spoko Amol się już chłodzi i co się odwlecze to nie uciecze .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2013 Moje drogie Kujawiaki. Niestety nie będę mógł przyjechać na Wasze rozpoczęcie sezonu. Moja firma zapewniła mi w tym terminie inną rozrywkę i nie uda mi się pogodzić tych dwóch wyjazdów. Przykro nam ale nie będziemy mogli się z Wami spotkać.
upiór Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Moje drogie Kujawiaki. Niestety nie będę mógł przyjechać na Wasze rozpoczęcie sezonu. Moja firma zapewniła mi w tym terminie inną rozrywkę i nie uda mi się pogodzić tych dwóch wyjazdów. Przykro nam ale nie będziemy mogli się z Wami spotkać. Miłej pracy , Szkoda a Nasza Koleżanka z Kujaw będzie obiecała mi to osobiście . No i nie chcę aby szanowny Kolega napisał zaraz że ZACNEJ to ja jej nie dam i takie tam ble ble . Ewa jak będziesz to czytała to się temu z Mazowsza nie daj nic a nic , w razie czego to daj mu buziaka jak będzie zły .
szamot Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Wiesiu szkoda że cię nie będzie no ale cóż siła wyższa( byśmy dokończyli naszą kongresową rozmowę ) Pinoamola też nie będzie , Niech się zacznie na dobre sezon to zajadę ja do was.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2013 Powoli dobiega końca mój pobyt w Wienieckim sanatorium, szkoda, że Ewy i Wrzonia podcza naszego spotkania rozpoczynającego sezon motocyklowy,a co do sanatorium w Wieńcu to zabiegi wykonywane są sumiennie wykonywane przez tutejszą kadrę zabiegową, nie stey po za nimi to jest tu nudno, nawet nikt się z nami kuracjuszmi nie przwitał i nie ma żadnych spotkań integracyjnych, pozdrawiam Was i życzę szybkiego nastania prawdziwej wiosny Przemek
Jolka Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Przemek Dziękujemy za pozdrowienia ,a moze jednak nas odwiedzisz na tym spotkaniu bo jak na razie nie zapisałes się.Pozdrawiamy
Arkadiusz Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Z przykrością zawiadamiam, że nie przybędę na tak Zacne rozpoczęcie sezonu, (praca). W sobotę mam dzień, pracuję do 20:00 wyjadę będę na 22:00- 22:30, musicie mnie zrozumieć, aczkolwiek bardzo żałuję!!!
upiór Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Z przykrością zawiadamiam, że nie przybędę na tak Zacne rozpoczęcie sezonu, (praca). A tu się kolega nie popisał . Bobasku atakuj Duninów . [media=] [/media]Bobasku bardzo proszę o załatwienie takiego czegoś . O mamo jak bym potańczył , ech jeszcze troszkę jeszcze ciut , i lato
Rekomendowane odpowiedzi