Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2013 :clapping: Film i pomysł na 6+ :clapping:
stefanekmac Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Mrzysty nie gniewaj się.Muszę jednak zaprotestować.Film super i muza ale brak ludzkiego podejścia do maszyny.Jakieś poklepanie po siedzeniu czy pogłaskanie ? To w sumie nasza namiastka zwierza typu koń. Ja swojego bzyka żegnam klepnięciem.Nigdy nie kopię ani auta ani skuta.Nawet jak są narowiste.Pozdrawiam serdecznie . U mnie 6-
mrzysty Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Ale nie masz racji, ja Jennifer przytulam ale juz w garazowym zaciszu, z dala od kłapnięć lustrzanek i błysku fleszy.
stefanekmac Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Rozumiem i popieram.Niech się odwdzięcza dalszym wierną słuzbą .Szerokości i przyczepności.
selmen Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 mam nadzieję, ze w przyszłym sezonie w końcu gdzieś pośmigamy razem na dwa skuty. pozdro
mrzysty Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 Też mam taką nadzieję, postaram się być na rozpoczęciu, może zrobie drugie podejście do Grossglockner lub np. Estonie i wtedy mogli byśmy sie wybrac razem.
selmen Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Estonia 2014 jak najbardziej, Gross raczej odpada, zbieram siły finansowe przed Rumunia-Bułgaria-Serbia 2015
mrzysty Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jeśli oglądaliscie tydzień temu Dzień Dobry TVN to gdzieś tam na drugim planie przewijałem się przez moment. Sprawa dotyczyła rozpoczęcia sztafety dookoła Polski przed X jubileuszowym zlotem Burgmaniaków. Na zlocie raczej nie bedę, ale swój udział w sztafecie na trasie Warszawa- Lublin mam. Wpisałem się też do księgi pamiątkowej i na koszulkach które będą fantami na licytacji. Pieniądze z licytacji zasilą konto motocyklistów- ofiar wypadków komunikacyjnych. Frajda z jazdy spora i cel wzniosły, pogoda także dopisała, więc Jennifer trzeba było wkońcu trochę przewietrzyć. http://www.mrzyst...-2014.html a więcej na www.mrzysty.pl
Rekomendowane odpowiedzi