Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano
:):clapping: :clapping: Film i pomysł na 6+ :clapping: :clapping: :clapping:
Opublikowano

Mrzysty nie gniewaj się.Muszę jednak zaprotestować.Film super i muza ale brak ludzkiego podejścia do maszyny.Jakieś poklepanie po siedzeniu czy pogłaskanie ? To w sumie nasza namiastka zwierza typu koń. Ja swojego bzyka żegnam klepnięciem.Nigdy nie kopię ani auta ani skuta.Nawet jak są narowiste.Pozdrawiam serdecznie . U mnie 6-

Opublikowano

Ale nie masz racji, ja Jennifer przytulam ale juz w garazowym zaciszu, z dala od kłapnięć lustrzanek i błysku fleszy.

Opublikowano

Rozumiem i popieram.Niech się odwdzięcza dalszym wierną słuzbą .Szerokości i przyczepności.

Opublikowano
:helpsmilie: mam nadzieję, ze w przyszłym sezonie w końcu gdzieś pośmigamy razem na dwa skuty. pozdro
Opublikowano

Też mam taką nadzieję, postaram się być na rozpoczęciu, może zrobie drugie podejście do Grossglockner lub np. Estonie i wtedy mogli byśmy sie wybrac razem.

Opublikowano

Estonia 2014 jak najbardziej, Gross raczej odpada, zbieram siły finansowe przed Rumunia-Bułgaria-Serbia 2015

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli oglądaliscie tydzień temu Dzień Dobry TVN to gdzieś tam na drugim planie przewijałem się przez moment. Sprawa dotyczyła rozpoczęcia sztafety dookoła Polski przed X jubileuszowym zlotem Burgmaniaków. Na zlocie raczej nie bedę, ale swój udział w sztafecie na trasie Warszawa- Lublin mam. Wpisałem się też do księgi pamiątkowej i na koszulkach które będą fantami na licytacji. Pieniądze z licytacji zasilą konto motocyklistów- ofiar wypadków komunikacyjnych. Frajda z jazdy spora i cel wzniosły, pogoda także dopisała, więc Jennifer trzeba było wkońcu trochę przewietrzyć.

http://www.mrzyst...-2014.html

a więcej na www.mrzysty.pl