mrzysty Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zapraszam do odwiedzenia mojej stronki o podróżach motocyklowych, to druga odsłona strony poprzednia z różnych powodów ( głównie z powodu głupoty różnych osó przestała działać. Atrykuły dzięki zastosowaniu edytora CMS(,nie znam Html-a) bede mógł edytować, dodawać treści i zdjęcia, tak więc pomalutku będę uzupełniał kolejne podróże. Jak do tej pory wszystkie wycieczki dotyczą Polski i Europy, w kwietniu powiino sie to zmienic i w planach jest odwiedzenie czarnego lądu ozywiscie na motocyklu. Zapraszam na: www.mrzysty.pl oraz do lajkniecia na Facebooku
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2013 O, Chłopaku, widzę że jesteś Gość! Szacunek, pełny!
tomson81 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 fajna stronka, zabieram się do czytania )
Sympatycy Miętus Opublikowano 15 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2013 Kolego Mrzysty, Przejrzałem Twoją stronkę, zakładka podróże motocyklem fiu fiu szacuneczek wielki . Rumunia, Bułgaria w pojedynkę - Rometem !OKK piękne zdjęcia, ciekawa relacja. Jutro ciąg dalszy...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Lutego 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Lutego 2013 Okazuje się, że chcieć, to móc. Masz kupę samozaparcia, gratuluję.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2013 Z przyjemnością przeczytałem opis wyjazdu Rumunia - Bułgaria. Wybieram się właśnie w tym kierunku tylko przez Transfogarską i Transalpine. Generalnie wielki szaczun. Zabieram się za dalsze czytanie
kk73 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Mrzysty, też mam dwójkę dzieci, niestety ze strony mojej żony brak aprobaty na takie samotne wojaże! Chyba, że wykupie jakieś dobre ubezpieczenie i w razie, czego jakby mieli mnie nie odnaleźć, tfu tfu, żona i dzieci coś będą mieć A tak poważnie WIELKI SZACU za odwagę! Fajnie się to czyta. Lajk na fejsie masz jak w banku!
Pawols Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Podziwiam. Ja robiłem podobną trasę przez Rumunię i Bułgarię ale hondą accord, z noclegami w motelach. A tu proszę samotna wyprawa z noclegami pod chmurką.
mrzysty Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki wszystkim, pomalutku będe dodawał kolejne wycieczki i relacje ze zlotów. Pozatym trwają przygotowania do Maroka więc moze zamieszcze np.poradnik jak ustawić zawory czy zmienić pasek, bo te czynności muszę wykonać niebawem. Tylko zeby jeszcze doba miała jakieś 72 godziny, to było by łatwiej.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 15 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2013 mrzysty super wyprawa,super relacja{Rumunia}ale ja zwierzę stadne i sam bym się nie zdecydował. Pozdrawiam Jacek.
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2013 mrzysty, strona świetna fajnie się czyta, czekam na dalsze relacje i nowe wyprawy !OKK
Gość Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Jestem bardzo dumny, że moja Aprilia poszła w Twoje ręce. Mam nadzieję, że nie zawiedzie podczas kolejnych wypraw. Będę trzymał kciuki z Was.
krzysiu Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ah oh można pomarzyć, like już jest, szerokości
Jurek_mwo Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Super relacja,jak i wyprawa miło się czyta,widać ze masz chłopaku wielkiego ducha podróży
wiktoree Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Super stronka, czyta się to z prawdziwa przyjemnością.
GrzechoCnik Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Jak widać można i na Romecie! Gratulejszyn fajnego pomysłu!
Marcino1 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Wyprawa na Romecie pierwsza klasa. Będę z uwagą śledził Twoją wycieczkę do Maroka. Początkowo byłem sceptyczny ale teraz już wiem, że dasz radę...
mrzysty Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Wyprawy na Romecie miały w sobie sporo uroku, mimo prostej budowy i marnych osiągów spokojnie polecam wszystkim gdyż wbrew opinni (zazwyczaj tych którzy nawet na nim nie siedzieli) jest bezawaryjny,
mrzysty Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Dodałem juz wszystkie podróże ,,pociągiem", zaktualizowałem ,, moje sprzęty" Jennifer dopisze jednak jak juz nia troche pojeżdże
p_iotr Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Gratuluję takich podróży. Od razu widać że rodak z Piastowa.
yamaha250 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Bardzo miło się czyta i te poczucie humoru moje gratulacje oby tak dalej.
p_iotr Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Może mrzysty będzie Ci przydatna z włoskiego forum relacja o wyjeździe do Maroka http://translate.goo...ved=0CDQQ7gEwAA
mrzysty Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Nawet co nieco można zrozumieć, ale smiechu też jest sporo. Dzieki, widze, że wariatów jest na tym świecie sporo.
Jarek_PL Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opisanie twoich wojaży kosztowało Cię masę pracy. Pokonanie tych wszystkich kilometrów bez wątpienia też. Powiem tak: Mrzysty masz Pan jaja!
mrzysty Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Jennifer w jesiennym plenerze, filmik o Aprilce krecony na szybko, ale całość chyba wyszła nieźle. Po wielu bezpiecznych i bezawaryjnych kilometrach tego sezonu taka nagroda jej się należy.
Rekomendowane odpowiedzi