Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do odwiedzenia mojej stronki o podróżach motocyklowych, to druga odsłona strony poprzednia z różnych powodów ( głównie z powodu głupoty różnych osóB) przestała działać. Atrykuły dzięki zastosowaniu edytora CMS(,nie znam Html-a) bede mógł edytować, dodawać treści i zdjęcia, tak więc pomalutku będę uzupełniał kolejne podróże. Jak do tej pory wszystkie wycieczki dotyczą Polski i Europy, w kwietniu powiino sie to zmienic i w planach jest odwiedzenie czarnego lądu ozywiscie na motocyklu.

Zapraszam na:

www.mrzysty.pl oraz do lajkniecia na Facebooku

• Klubowicze
Opublikowano

O, Chłopaku, widzę że jesteś Gość!

Szacunek, pełny!

Opublikowano

fajna stronka, zabieram się do czytania B))

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego Mrzysty,

Przejrzałem Twoją stronkę, zakładka podróże motocyklem fiu fiu :) szacuneczek wielki .

Rumunia, Bułgaria w pojedynkę - Rometem !OKK B) piękne zdjęcia, ciekawa relacja.

Jutro ciąg dalszy...

:)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Okazuje się, że chcieć, to móc.

Masz kupę samozaparcia, gratuluję.

• Klubowicze
Opublikowano

Z przyjemnością przeczytałem opis wyjazdu Rumunia - Bułgaria.

Wybieram się właśnie w tym kierunku tylko przez Transfogarską i Transalpine.

Generalnie wielki szaczun.

Zabieram się za dalsze czytanie

Opublikowano

Mrzysty, też mam dwójkę dzieci, niestety ze strony mojej żony brak aprobaty na takie samotne wojaże! Chyba, że wykupie jakieś dobre ubezpieczenie i w razie, czego jakby mieli mnie nie odnaleźć, tfu tfu, żona i dzieci coś będą mieć :nono: A tak poważnie WIELKI SZACU za odwagę! :) Fajnie się to czyta. Lajk na fejsie masz jak w banku! :)

Opublikowano

Podziwiam. Ja robiłem podobną trasę przez Rumunię i Bułgarię ale hondą accord, z noclegami w motelach. A tu proszę samotna wyprawa z noclegami pod chmurką.

Opublikowano

Dzięki wszystkim, pomalutku będe dodawał kolejne wycieczki i relacje ze zlotów. Pozatym trwają przygotowania do Maroka więc moze zamieszcze np.poradnik jak ustawić zawory czy zmienić pasek, bo te czynności muszę wykonać niebawem. Tylko zeby jeszcze doba miała jakieś 72 godziny, to było by łatwiej.

• Klubowicze
Opublikowano

mrzysty super wyprawa,super relacja{Rumunia}ale ja zwierzę stadne i sam bym się nie zdecydował.

Pozdrawiam Jacek.

• Klubowicze
Opublikowano

mrzysty, strona świetna fajnie się czyta, czekam na dalsze relacje i nowe wyprawy !OKK

Opublikowano

Jestem bardzo dumny, że moja Aprilia poszła w Twoje ręce. Mam nadzieję, że nie zawiedzie podczas kolejnych wypraw. Będę trzymał kciuki z Was.

Opublikowano

ah oh można pomarzyć, like już jest, szerokości

Opublikowano

Super relacja,jak i wyprawa miło się czyta,widać ze masz chłopaku wielkiego ducha podróży :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super stronka, czyta się to z prawdziwa przyjemnością.

Opublikowano

Jak widać można i na Romecie!

Gratulejszyn fajnego pomysłu!

Opublikowano

Wyprawa na Romecie pierwsza klasa.

Będę z uwagą śledził Twoją wycieczkę do Maroka. Początkowo byłem sceptyczny ale teraz już wiem, że dasz radę...

Opublikowano

Wyprawy na Romecie miały w sobie sporo uroku, mimo prostej budowy i marnych osiągów spokojnie polecam wszystkim gdyż wbrew opinni (zazwyczaj tych którzy nawet na nim nie siedzieli) jest bezawaryjny,

Opublikowano

Dodałem juz wszystkie podróże ,,pociągiem", zaktualizowałem ,, moje sprzęty" Jennifer dopisze jednak jak juz nia troche pojeżdże

Opublikowano

Gratuluję takich podróży. Od razu widać że rodak z Piastowa.:msn-cry:

Opublikowano

Bardzo miło się czyta i te poczucie humoru moje gratulacje oby tak dalej.

Opublikowano

Nawet co nieco można zrozumieć, ale smiechu też jest sporo. Dzieki, widze, że wariatów jest na tym świecie sporo.

Opublikowano

Opisanie twoich wojaży kosztowało Cię masę pracy.

Pokonanie tych wszystkich kilometrów bez wątpienia też.

Powiem tak:

Mrzysty masz Pan jaja! zwyciestwo.gif

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jennifer w jesiennym plenerze, filmik o Aprilce krecony na szybko, ale całość chyba wyszła nieźle. Po wielu bezpiecznych i bezawaryjnych kilometrach tego sezonu taka nagroda jej się należy.