Skocz do zawartości
Forum Burgmania

lukaszekkk/śmieciaszekkk/cwaniaczekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny nasz kolega poczuł nieodpartą ochotę poznania się z nami. Człowieku, opanuj się... zaśmiecasz forum, jakbyś miał rozwolnienie. Wrzuć sobie tę Hondę na allegro. Daj żyć!

Opublikowano

co sie wpieniasz,dziwne ze chce ja sprzedaz na forum, w koncu kupiona od forumowicza

Opublikowano

był sobie Grześ teraz jest Łukaszek ;-)

Opublikowano

Ale o co chodzi z tym lukaszkiem?

Opublikowano

Ale o co chodzi z tym lukaszkiem?

Chodzi o nabijanie liczby postów, mało wartościowymi postami, do liczby 30tu aby móc dać ogłoszenie w dziale "Sprzedam". I nawet lody nie ominą tego wymogu B)

Opublikowano

Acha, ok. Sorki za naiwność mą.

Opublikowano

co sie wpieniasz,dziwne ze chce ja sprzedaz na forum, w koncu kupiona od forumowicza

Szanuj swój ozor kolego. Nie jesteśmy na TY i ja się nie wpieniam. Dbam o czystość lukaszkkku.

Opublikowano

wiem o co chodzi ...w środę zaczął się "Wielki Post" B)

Opublikowano

mysle kolego ze to nie jest kwestia do roztrzygniecia przez Ciebie tylko przez adma, daruj sobie kolego,

• Klubowicze
Opublikowano

I wierz mi,ze nie zostanie to pominiete przez adminow,a nie koniecznie forumowicze,chca czytac posty ktore zasyfiaja strone i cale forum. Wiec daruj sobie takie nabijanie i zasmiecanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

I wierz mi,ze nie zostanie to pominiete przez adminow,a nie koniecznie forumowicze,chca czytac posty ktore zasyfiaja strone i cale forum. Wiec daruj sobie takie nabijanie i zasmiecanie. Pozdrawiam.

nie przesadzacie troszke? kilka moich postow na pewno nie zasmieci Wam forum

• Klubowicze
Opublikowano

Posluchaj... przerabialismy tutaj juz sporo takich ludzi jak Ty i nie bardzo chce nam sie wszedzie widziec/czytac bezsensowne posty kogos,bo ten "ktos" potrzebuje nabic licznik.

Opublikowano

Posluchaj... przerabialismy tutaj juz sporo takich ludzi jak Ty i nie bardzo chce nam sie wszedzie widziec/czytac bezsensowne posty kogos,bo ten "ktos" potrzebuje nabic licznik.

rozumiem to dobrze, postaram sie glupot nie pisac, ale nabijac posty madrze

Opublikowano

Patrzę, że Kolega nawet pisze u nas w regionalnych B)

A może tak hondzią na nasz spot w Olsztynie Kolega przybędzie???

Opublikowano

słyszałem że posty regionalne nie nabijają licznika B)

• Klubowicze
Opublikowano

Heh, no widzisz, Jaro, a lukaszekkk nie słyszał i nabija :) W każdym razie się stara. Na alle... alle... dro go go wysłać! :)B)

• Sympatycy
Opublikowano

Jeden temat i dwa raporty na raz ... to jest ponad moje nerwy :nono:

Pooglądałem sobie twórczość @lukaszekkk i:

1.Znalazłem jeden ewidentny OT i nagrodziłem;

2.Reszta postów to śmieci lub pyskówki w tym temacie więc wyzerowałem licznik postów zainteresowanemu;

3.Nagroda dodatkowa za powyższe to 10% i tydzień urlopu na przemyślenie;

4.Temat zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...