Gość Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Kolejny nasz kolega poczuł nieodpartą ochotę poznania się z nami. Człowieku, opanuj się... zaśmiecasz forum, jakbyś miał rozwolnienie. Wrzuć sobie tę Hondę na allegro. Daj żyć!
lukaszekkk Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 co sie wpieniasz,dziwne ze chce ja sprzedaz na forum, w koncu kupiona od forumowicza
RONIN Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 był sobie Grześ teraz jest Łukaszek ;-)
Drek Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Ale o co chodzi z tym lukaszkiem? Chodzi o nabijanie liczby postów, mało wartościowymi postami, do liczby 30tu aby móc dać ogłoszenie w dziale "Sprzedam". I nawet lody nie ominą tego wymogu
Gość Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 co sie wpieniasz,dziwne ze chce ja sprzedaz na forum, w koncu kupiona od forumowicza Szanuj swój ozor kolego. Nie jesteśmy na TY i ja się nie wpieniam. Dbam o czystość lukaszkkku.
jaro_4setka Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 wiem o co chodzi ...w środę zaczął się "Wielki Post"
lukaszekkk Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 mysle kolego ze to nie jest kwestia do roztrzygniecia przez Ciebie tylko przez adma, daruj sobie kolego,
Klubowicze sonor Opublikowano 14 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2013 I wierz mi,ze nie zostanie to pominiete przez adminow,a nie koniecznie forumowicze,chca czytac posty ktore zasyfiaja strone i cale forum. Wiec daruj sobie takie nabijanie i zasmiecanie. Pozdrawiam.
lukaszekkk Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 I wierz mi,ze nie zostanie to pominiete przez adminow,a nie koniecznie forumowicze,chca czytac posty ktore zasyfiaja strone i cale forum. Wiec daruj sobie takie nabijanie i zasmiecanie. Pozdrawiam. nie przesadzacie troszke? kilka moich postow na pewno nie zasmieci Wam forum
Klubowicze sonor Opublikowano 14 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2013 Posluchaj... przerabialismy tutaj juz sporo takich ludzi jak Ty i nie bardzo chce nam sie wszedzie widziec/czytac bezsensowne posty kogos,bo ten "ktos" potrzebuje nabic licznik.
lukaszekkk Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Posluchaj... przerabialismy tutaj juz sporo takich ludzi jak Ty i nie bardzo chce nam sie wszedzie widziec/czytac bezsensowne posty kogos,bo ten "ktos" potrzebuje nabic licznik. rozumiem to dobrze, postaram sie glupot nie pisac, ale nabijac posty madrze
czaro69 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Patrzę, że Kolega nawet pisze u nas w regionalnych A może tak hondzią na nasz spot w Olsztynie Kolega przybędzie???
jaro_4setka Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 słyszałem że posty regionalne nie nabijają licznika
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2013 Heh, no widzisz, Jaro, a lukaszekkk nie słyszał i nabija W każdym razie się stara. Na alle... alle... dro go go wysłać!
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2013 Jeden temat i dwa raporty na raz ... to jest ponad moje nerwy Pooglądałem sobie twórczość @lukaszekkk i: 1.Znalazłem jeden ewidentny OT i nagrodziłem; 2.Reszta postów to śmieci lub pyskówki w tym temacie więc wyzerowałem licznik postów zainteresowanemu; 3.Nagroda dodatkowa za powyższe to 10% i tydzień urlopu na przemyślenie; 4.Temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi