Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jaki termin Spotkania Bieszczadzkiego.  

85 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

4 dni/sierpień

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

3

• Wrzonio

3

• Piootr

3

• sonor

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy jest już wybrane miejsce spotkania w Bieszczadach ?

• Klubowicze
Opublikowano

Od wielu lat to samo.

Wystarczy przeszukać forum i poczytać o spotkaniach z lat poprzednich.

PS

Ustrzyki Dolne

• Sympatycy
Opublikowano

4 dni/sierpień

TAK TAK

• Klubowicze
Opublikowano

4 dni więcej nie dam rady na Was patrzeć.Wrzesień czy sierpień dla mnie obojętne byle z Wami.

Opublikowano

dla mnie z Elizą 4 dni we wrześniu

• Klubowicze
Opublikowano

Artur masz racje ja też za 4roma dniami i wrzesień lecz jak sie bieszczady odbędą wcześniej też jade

• Klubowicze
Opublikowano

Ja glosowałem za wrześniem, cztery dni, bo może już jakieś jesienne klimaty by były...

Jak się okaże że większość jest za sierpniem, to też pojedziemy.

• Klubowicze
Opublikowano

Osobiście preferuję termin wrześniowy, 4 dniowy. Niestety sierpień, a szczególnie w tym okresie u mnie w tym roku odpada. Trzymam kciuki za wrzesień !OKK

Opublikowano

Paszport na Ukrainę konieczny. 11 dni to dla tych którzy chcieli by przedłużyć sobie wakacje no i oczywiście nie jest to wykładnikiem że każdy musi. ( A pić nie będziemy aż tyle dni.

PS. Już wiem Bieszczady sierpniowo - wrześniowe i wszyscy będą zadowoleni Ci z sierpnia i Ci z września a jedni drugich będą mogli odwiedzić ( to by była impra :baby: !piwko )

• Klubowicze
Opublikowano

Paszport na Ukrainę konieczny. 11 dni to dla tych którzy chcieli by przedłużyć sobie wakacje no i oczywiście nie jest to wykładnikiem że każdy musi. ( A pić nie będziemy aż tyle dni.

PS. Już wiem Bieszczady sierpniowo - wrześniowe i wszyscy będą zadowoleni Ci z sierpnia i Ci z września a jedni drugich będą mogli odwiedzić ( to by była impra :baby: !piwko )

Może "złoty środek" np. od 29.08 do 01.09 ? Wersja 4 dniowa ?

• Klubowicze
Opublikowano

Złote środki to nie istnieją. Taki termin to szykowanie do szkoły i wielu nie da rady.

• Klubowicze
Opublikowano

Dokładnie,akcja pt. "Witaj szkolo" będzie wiec sierpień lepsza opcja. Zresztą jak sie czyta i widzi glosy,to zdecydowanie sierpień. Będzie lepsza pogoda na objazd Bieszczad.

• Klubowicze
Opublikowano

"akcja pt. "Witaj szkolo" - otóż to Kubusiu, otóż to...

• Klubowicze
Opublikowano

Dokładnie,akcja pt. "Witaj szkolo" będzie wiec sierpień lepsza opcja. Zresztą jak sie czyta i widzi glosy,to zdecydowanie sierpień. Będzie lepsza pogoda na objazd Bieszczad.

Z tą lepszą pogodą w sierpniu to może być różnie. Ostatnio Bieszczady były we wrześniu i było ładnie ( pogodowo lepiej niż na żywieckiej Burgmanii w czerwcu ).

Jak zlot będzie we wrześniu to jadę, a jak w sierpniu ( w wymienionym terminie ) to niestety nie.

Rozumiem "akcję szkoła" - też mam dziecko w tym wieku. Przecież rozpoczęcie roku szkolnego jest 2 września. Po zakupy - wyprawki dla dzieciaka można wybrać się wcześniej. Nie wiem jakie jeszcze mogą być przygotowania "przed" ? Prasowanie białych koszul i bluzek ? Książki i tak zwykle kupuje się jak nauczyciel powie jakie.

Oczywiście zakładam zlot 4 dniowy. Fajnie byłoby pojechać na UA. Zresztą jak to mówią: pożyjemy - zobaczymy.

Opublikowano

Ja i Kristof jesteśmy za wrześniem, bo Bieszczady we wrześniu są piękne, no ale...

jak będzie sierpień to też raczej pojedziemy

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Byłem dwa razy we wrześniu. Było super i dobrze byłoby powtórzyć. Łatwiej też dostać te dwa dni urlopu w tym okresie. Ale w sierpniu też pojadę.

Opublikowano

Wybrałem opcję września na 4 dni...w sierpniu jestem na urlopie z rodzinką...

Opublikowano

Wrzesień na 4 dni w sierpniu prawdopodobnie nie dam rady

Opublikowano

Jeszcze nie byłem na spotkaniu bieszczadzkim, może się uda w tym roku. Zatem proponuję wrzesień i 4 dni.

Opublikowano

a co wy na termin 12-15.09???

ten termin byłby chyba najbardziej optymalny dla wszystkich

rodzice zdążą odprawić dzieci do szkoły a zapracowanym we wrześni będzie lepiej dostać te 2 dni urlopu

Opublikowano

Jeszcze nie byłem z Wami w Bieszczadach więc proponuje wrzesien i też 4 dni

Opublikowano

wrzesień i 4 dni.

Opublikowano

Witam, wybieram wrzesień w opcji 4-dniowej, jak wypadnie sierpień też przyjadę.Spróbuję być ze dwa dni wcześniej z małym zapasikiem nalewek( po to są te dwa dni ). Mam nadzieję, że drogowcy dociągną S-3 do A-2, bo inaczej trzeba będzie ciąć przez NRD...

Opublikowano

na 11 dni to mam za slabą wątrobę, już 4 przerasta możliwości regeneracyjne, no i wrzesień