SimonWarka Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Cześć! Jestem ostatnio max zajęty, więc jeśli ten temat się już pojawił proszę Moderatorów o natychmiastowe usunięcie tematu Przypadkowo dziś zajrzałem na stronę tekstowo.pl gdzie chciałem dokładnie sprawdzić pewien wers popularnej w naszym kręgu przeboju Sidneya "Skuter" - http://www.tekstowo.pl/piosenka,sidney_polak,skuter.html Moim oczom ukazał się: To jest moje miasto. (haha) Podaj swoje hasło. (haha) Rozsuńcie się samochody. (haha) Oddajcie cześć Bergmanowi. (haha) Nastała nowa dynastia. (haha) Zrodziła się nowa kasta (haha) Suzuki Bergman i basta ! (haha) Nowy król tego miasta! Komentarz wydaje się zbędny...
Klubowicze Domel Opublikowano 10 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2013 no tak, ...komentarz jest zbędny...
michal1226 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Ej ale jak sie słucha to jest oddajcie cześć BURGMANOWI.
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2013 A ja znalazłem jednak taki tekst
GrzechoCnik Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Co się dziwicie! Przecież to nie Sidney publikował te słowa. A ktoś słuchający przeboju nie musiał być napaleńcem maxiskuterowym.
Rekomendowane odpowiedzi