kaczore Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Michu , Szamot i Kiero już wiedzą i konsultowali wstępnie ze mną sprawę. Mianowicie: Mogę wykonać koszulki z indywidualnymi napisami/grafikami dla chętnych. Michu dał mi koszulkę którą ktoś kiedyś dla Was robił. Marka to stedman 2000. Mogę zrobić taką samą ( producent podaje gramaturę 155 gramów) , albo grubszą ( 185 gramów też Stedman ale model 2100) . Cena gotowej koszulki z nadrukami ( herb, imię, logo klubu itp ) będzie się kształtowała na poziomie około 25 złotych ( zależy od ilości i wielkości nadruków oraz od tego czy wybierzecie model 2000 czy 2100 - grubszy i trochę droższy - jakieś 3 złote ). Oczywiście koszulki będą męskie oraz ich damskie odpowiedniki w sensie kroju ;-) Czekam na Wasze pomysły odnośnie tego co chcielibyście umieścić na koszulkach. Myślę że jak do końca lutego/początku marca ustalimy jakie grafiki/ile sztuk/jakie rozmiary to pod koniec marca będą gotowe. p.s. jakby ktoś chciał jakąś inną odzież reklamową/promocyjną to proszę o kontakt ( np koszulki z gługim rękawem ): omegajubiler@wp.pl Michał
Arkadiusz Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No ja na koszulkę to się piszę, jak nie, jak TAK !!!
michu Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Michał myślę że temat można rozpocząć . Zrobić odpowiednik koszulki czerwonej (czarna - odwrotnosc kolorów ) .lista jest w pierwszym poscie na konferencji do której Cię dodalem Robimy lepszy gatunek koszulki
szamot Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Pewnie ze lepszy,nie ma co oszczędzać tym bardziej że to nie jest jakaś duża kwota
upiór Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Brawo Tatuś jestem z Ciebie bardzo ale to bardzo dumny :) . P.S. Każdy by chciał takiego Tatusia .
LWfilip Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Kolega tu trafił w mój ulubiony temat . Po pierwsze to wolę lepszy gatunek bo chcę aby to trochę posłużyło. Mam pełną szafę cieniutkich koszulinek, których boję się zakładać. Po drugie pozwolę sobie kontaktować w sprawie koszulki z długim rękawem i logo Honda i Pan European. Przemyślę i napisze.
krzys-68 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie chcę se wtrącać ale może polo byłoby lepsze?
Klubowicze robson Opublikowano 7 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja równie piszę się na koszulkę, czarna będzie OK !OKK . P.S. Dla tego z pogranicza to chyba z jakimś innych herbem :) .
Baśka13 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Również jestem zainteresowana koszulką , dostosuję się do reszty.
braszken Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja też jestem zainteresowany oczywiście męska
szamot Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie urwał tylko zrealizowany w 99%
Blue_70 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Cze. Na koszulki też się piszę, oczywiście lepsze gatunkowo. Pozdro.
Kamil_Wwa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 można jeszcze zamawiać koszulki ?
krzys-68 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Również jestem zainteresowana koszulką , dostosuję się do reszty. Reszta się dostosowała.Twoja i Wojtka koszulki czekają we wskaznym miejscu.Trzeb tylko chcieć odebrać.
Baśka13 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Krzysiu odbiorę nieboj na dzień dzisiejszy brak czasu, jakoś dam radę
LWfilip Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Reszta się dostosowała.Twoja i Wojtka koszulki czekają we wskaznym miejscu.Trzeb tylko chcieć odebrać. Śliczne koszulki są już w mojej szafce Krzyśiu dziękuje za powiadomienie, kiedy tylko będzie okazja to zapraszam na "ogląd". Fajnie to wyszło i muszę jeszcze pomyśleć nad koszulkami z długim rękawem.
Rekomendowane odpowiedzi