Marcino1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Okazało się, że życie potrafi robić psikusy. Kiedyś już na takim sprzęcie siedziałem i po Maxi właśnie taki sprzęt zagościł w moim garażu. Pewnie to nie koniec. Dobrze, że jest Maxi i zawsze można wrócić. Ten Twój nowy motór w moim komputerze jest jakiś taki... Zapytam wprost: czy on jest różowy???
ptaku_1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja bym wybral cos porecznego do miasta pewnie nowa Hinda CB500 albo NX700
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2013 A jak mi się znudzi Burek to dokupię sobie coś takiego
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2013 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2013 Krzytro... bo PC800 to chyba jeden z nielicznych moto (teraz już youngtimer 2oo), któremu bardzo blisko do maxi skuterów Dziś bardzo trudno o takiego klasyka w należytym stanie.
Marcino1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 PC 800.... czy to jest poprzednik Deauville'ki?
Geni Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 To występujący tylko na rynku amerykańskim krewniak może jeszcze nie Hondy Deauvillem bo ta pojawiła się lata świetlne później, ale NTV650 Revere, Hondy Bross itp, itd. Generalnie znany i lubiany silnik, przeniesienie napędu wałem kardana i gówniane regulatory napięcia. Ot cała Honda.
dr.big Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Krzytro... bo PC800 to chyba jeden z nielicznych moto (teraz już youngtimer 2oo), któremu bardzo blisko do maxi skuterów Dziś bardzo trudno o takiego klasyka w należytym stanie. Dokładnie to samo chciałem napisać , Ostatnio oglądałem takiego w stanie kolekcjonerskim, można powiedzieć, że był jak nowy ... a cena? ... hmmm, dość wysoka ... PS. Ja zastanawiałem się nad Yamahą GTS1000, rama omega i te sprawy , ale znaleźć takie moto w stanie idealnym bardzo ciężko... No i jeszcze gdyby miała wał, zamiast łańcucha.
LWfilip Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ten Twój nowy motór w moim komputerze jest jakiś taki... Zapytam wprost: czy on jest różowy??? Nie jest różowy i ten na tej fotce nie jest mój. Mój ma odcień od śliwki do brązy i metalik. Swoją drogą to ciekawy kolor i oryginalny. Ten na fotce też. Mocne słońce i aparat zrobiły swoje.
Marcino1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie jest różowy i ten na tej fotce nie jest mój. Mój ma odcień od śliwki do brązy i metalik. Swoją drogą to ciekawy kolor i oryginalny. Ten na fotce też. Mocne słońce i aparat zrobiły swoje. Dzięki za informację. Znam kolor, który opisujesz - bardzo mi się podoba! Gratulacje chociaż to nie to, co skuter
boochos Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 zawsze podobały mi się "klasyki" i cafe racery... gdybym miał tyle lat co teraz, ale w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku, to pewnie wzdychałbym do tego Suzuki GT250: aktualnie większośc koncernów motocyklowych " wraca do korzeni", z wielu propozycji obecnie dostępnych, najbardziej podoba mi się Triumph Bonneville: jest jednak kilka "ale": biegi, pakownośc, osłona przed wiatrem, łańcuch itp. Tymczasem, znający mój gust - Teściu, oddał mi na zawsze, swoje dwie największe miłości: - córkę (Żonę moją - agnienię), oraz.... - JAWĘ 350, rocznik 1984, którą miał od nowości z "salonu", najfajniejszy dwucylindrowy klasyk bloku wschodniego... jeżdżę nią na krótkie wycieczki, żeby się "nie zastała" po powrocie chodzę uśmiechnięty przez dwa dni, a szyba mnie nie chroni przed komarami... dwa lata temu przeszła lekki remont - nowe zawieszenie przód i opony. Reszta - oryginał...
czaro69 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 A ja bym taką hondę chętnie miał Ale niestety to ponad 40 tyś
boochos Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Czaro, linka nie ciągnie - obrazka nie widac...
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2013 Niewiele brakowało żeby zamiast BV 500 w moim garażu zadomowiła się taka bestia: Podoba mi się jeszcze więcej moto, ale wybrałbym chyba do miasta: a na krótsze lub dłuższe wypady:
p_iotr Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Ja jak by nie było skuterów jeżdził bym takim "skuterem" . - szkoda że już nie produkowany i szkoda że to tylko 250cm3 ale jak widać pakowny:) albo takim HUMMEREM 400cm3 - "nie wszystko brzydkie co się zdaje".
T0MEK Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Na bezdroża tylko Rokon: http://www.rokon.com/1_15_Products.html (z napędem na OBA koła). Hummer to zabawka przy nim.
Rekomendowane odpowiedzi