Skocz do zawartości
Forum Burgmania

easy parts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Chciałem się dowiedzieć o wasze opinie na temat sklepu easyparts.nl Widziałem, że przewijał sie on przez kilka tematów ale żadnych konkretnych opinii na jego temat nie ma. Patrzyłem w tej chwili ceny różnych części i np. pasek do x-max 250 oryginalny kosztuje 62,40 euro ( http://www.pl.easyparts.nl/showdrawing/3387/52728/BWC1/0-968-1-m426-m2687-m2380-m3387-s4805-d52728/Clutch.html )+ koszt wysyłki do polski 9 eurasków:-) W przypadku zamówienia powyżej 90euro przesyłka gratis. Jak by nie liczyć nowy oryginalny pasek wychodzi 300zł w Polsce w liberty motors w warszawie nowy oryginał około 500zł. Co lepsze gdy kliknąłem przy pasku zamienniki pokazało mi pasek Dayco za 69,50 czyli więcej niż oryginał.

Troche mi to dziwnie wygląda. Czy macie jakieś doświadczenia?

Opublikowano

Kupowałem tam wiele razy. Wszystko przychodzi tak jak zamówione i w oryginalnych opakowaniach producenta. Jedyny problem to wysoki koszt wysyłki (przy małych zamówieniach) i długi czas oczekiwania 5-15 dni

Opublikowano

Pól moich plastików i trochę innych rzeczy pochodzi z easyparts. Zawsze dobrze zapakowane. Co do czasu oczekiwania to zależy od dostępności /szczęścia ;-). Bardzo polecam. Niektóre NOWE plastiki są tańsze niż używki czasem nawet uszkodzone na Allegro. Niektóre rzeczy dla równowagi bardzo drogie (podkładka albo nakrętka potrafią kosztować 1€ a to takie zwykłe co są na wagę).

• Klubowicze
Opublikowano

Kupowałem od nich nie raz różne części, zawsze wszystko zgodnie z opisem !OKK , a i czas oczekiwania na przesyłkę max. 5 dni roboczych.

Opublikowano

Wiele razy kupowałem tam części OEM. Bez problemów. Ze dwa razy nie mieli na stanie jednej czy dwóch części. Przesyłka z posiadanymi poszła od razu, a reszta została mi bezpłatnie dosłana po jakimś tygodniu- dwóch tygodniach.

• Klubowicze
Opublikowano

Sklep godny polecenia, kupowałem u nich kilka razy i zawsze wszystko było ok. Dobrze zapakowane i szybka wysyłka.

Opublikowano

do AA wszystko jest , ale ceny zaporowe...

Opublikowano

Ceny, z tego co pamiętam, częściowo niższe niż serwis.

Opublikowano

Jak miałem Aprilkę, to sobie tam z ciekawości wchodziłem, ale teraz widzę, że sklep nieprzydatny. Nie mają Hondy. Albo nie widzę.

Opublikowano

Możliwe, że serwisy od nich biorą :) tu: http://www.af1racing...pts/default.asp może być taniej, na razie nic nie zamawiałem, ale widzę, że na niektóre części są fajne promocje, nie wiem tylko jak z wysyłką do pl - jak długo i za ile

forum też tam jest ciekawe

Opublikowano

witam:) tez bralem u nich :)kolki do wario j.costa i klucz blokujacy wario:)u nas nie do dostania:(...polecam sklep....

Opublikowano

Kupowałem u nich i nie było problemów.

Moja zamówienie przekraczało 90 eur więc wysylka za darmo, natomiast nie mogli jej skompletować za pierwszym strzałem. Miałem więc 2 przesyłki po mniej niż 90eur i obie były gratis.

Dobrze zapakowane, części jakosciowo bez zarzutów.

Bez obaw będę kupował następnym razem.

Opublikowano

Kupowałem u nich raz (do starszego Xmaxa). Ceny były w okolicach 2/3 cen krajowego serwisu. Przesyłka była dość szybko - około tygodnia. Porządnie zapakowane oryginały. Jeśli będę potrzebował - na pewno spokojnie zrobię tam zakupy znowu.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Również coś tam kupowałem - polecam