Administrator Artix Opublikowano 11 Lutego 2013 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2013 Podpisalem sie, ale po kilku dniach nie dostalem zwrotnego maila z potwierdzeniem a to jest warunek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2013 ja dostałam zwrotnego od razu, może cos źle wpisałeś
Administrator Artix Opublikowano 11 Lutego 2013 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzieki Joasia, wpisalem sie jeszcze raz i faktycznie przyszlo za chwile moze faktycznie cos pomylilem z mailem choc to dziwne.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2013 moze faktycznie cos pomylilem z mailem choc to dziwne. zdaża się najlepszym
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2013 Podpisałem. I taka jakaś niepewność, może nawet zdziwienie pojawiło się "in my mind's eye": czemu w takich, wydawałoby się oczywistych sprawach, trzeba aż pisać petycje?
tomekmajesty Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 szkoda jedynie, że rządzący głos narodu mają .... wiecie gdzie? mają swoje lecznice i swój system zdrowia i emeryturę dożywotnią
Lucas Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Podpisałem i zawsze wspieram takie akcje. Od siebie dorzuciłem: "Kiedy wreszcie urzednik przestanie decydować za lekarza?" Na tym polega całe zło NFZ - u. Rozpirzyć to w drobny mak! Ja sam należę do Niepublicznego Ośrodka Zdrowia i chyba już nigdy nie przepiszę się do "państwówki"
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2013 Poparłem i podpisałem.
Gość Dzastin Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Kochania jeszcze raz dziękuję ,wszystkim za poparcie petycji .Niestety nie mam dobrej wiadomości, pomimo poparcia prawie 10000 tyś osób,MINISTERSTWO odpowiedziało negatywnie. Ania,jeżeli oczywiście wytrwa i będzie miała na tyle sił, będzie odwoływać się od decyzji do Strasburga. Na dzień dzisiejszy zbiera pieniążki na pomoc i ochronę zdrowia.Jeżeli,ktoś będzie mógł przekazać ten 1% z odliczenia podatku ,to pieniążki napewno się nie zmarnują ,choć wiem że że potrzebujących niestety w naszym kraju jest bardzo dużo i każdemu by się przydał choć przysłowiowy grosz na dalszą rehabilitację czy walkę, tak jak Ania z chorobą. Jeżeli,ktoś będzie miał ochotę o przekazanie to podaję nr. konta do zbiórek publicznych Bank BPH S.A. (darowizny w ramach zbiórki publicznej) 61 1060 0076 0000 3310 0018 2660 Tytułem: 19617 - Kapuścińska Anna Beata - darowizna na pomoc i ochronę zdrowia dziękuję Więcej informacji na temat Ani,można przeczytać na stronie www.ziarnica.pl ,"Aniamarchewa". Wszystkim jeszcze raz dziękuję.
Lipiec61 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Oczywiście że popieram a kolega Lukas wyraził moje zdanie i to bardzo delikatnie.
Gość Dzastin Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 PROŚBY CD... Cześć ! Mam prośbę, żebyście przesłali tego maila do wszystkich których znacie. Ja do wszystkich znajomych wysyłam kilka słów od siebie. Tak jest lepiej, bo ludzie dostają dużo próśb o pomoc. Gdybyście mogli coś od siebie napisać, albo zmienić mój list, będzie to jak osobista prośba. Każdy będzie wiedział, że to nie jakieś naciąganie i będzie bardzo fajnie. dziękuję Mam ogromną prośbę do wszystkich, którzy mogą pomóc. Moja przyjaciółka, nauczycielka niemieckiego walczy z nowotworem. Jest bardzo dzielna ale powoli możliwości leczenia wyczerpują się. To wspaniała dziewczyna, młodsza ode mnie. Chce żyć i nie widzi innej możliwości. Ma pięcioletnią, wspaniałą córeczkę, która dopiero chodzi do przedszkola i nadzieję, że będzie mamą jeszcze długo. Jeśli ktoś może pomóc, bardzo proszę o przekazanie 1 % podatku. Dziękuję serdecznie Ewa Pruska Aby przekazać 1% podatku, wystarczy w rozliczeniu rocznym, w rubryce „WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP)”, wpisać: KRS 0000037904 , a w polu „INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE”: 19617,Kapuścińska Anna Beata Witam, Jak wiecie od 2010 r. walczę z nowotworem złośliwym-chłoniakiem Hodgkina. Po kilkumiesięcznej remisji choroba zaatakowała ponownie. Tym razem jednak nowotwór nie reaguje na chemioterapię. Będę potrzebowała kuracji drogim przeciwciałem (jeden wlew to koszt ok.40 tys.zł.).Kuracja ta nie jest refundowana przez NFZ, a mnie niestety nie stać na pokrycie jej kosztów . Dlatego zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w sfinansowaniu leczenia. Wszystkim ludziom dobrej woli serdecznie dziękuję. Mam już zgodę fundacji na zbieranie pieniędzy poprzez media,dlatego znów proszę o pomoc.W załączeniu przesyłam "apel",który można publikować w mediach(prasa,internet,telewizja,radio) i umieszczać w miejscach publicznych.Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o rozpowszechnianie mojego apelu w miejscach dozwolonych i poinformowanie mnie gdzie apel się pojawi.Serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Anna Kapuścińska
Rekomendowane odpowiedzi