krzys-68 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Moje poleczone złamania wskazują inaczej .I nie wierzę w prognozy meteorolgów-jak się rano budzę i nie boli to "nie żyję" ,idzie zmiana na ciepełko...Tak za jakiś tydzień.
Bobas Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Krzyś, trzymam kciuki, żeby Twoje stare złamania się nie myliły
Burgerman Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Żadna dupa tylko pół metra śniegu na podwórku i od rana dymam z łopatą. Nie ma tego złego - przynajmniej przygotowanie kondycyjne przed sezonem motocyklowym.
Baśka13 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Siema a tak było ładnie czarno pozdrawiam cieplutko
krzys-68 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Już jest +3 więc spokojnie spływa...
Bobas Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 A ja dziś cały dzień byłem na nartach z dzieciakami. W Fojutowie zrobili stok z wyciągiem. Dla początkujących narciarzy 1 liga .
szamot Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 To daj namiary Upiorkowi , on lubi górki:)
Bobas Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Małi wie gdzie to jest. Byliśmy tam kiedyś na skutach ( Fojutowo- Akwedukt ). Możemy tam skoczyć przed rozpoczęciem sezonu w Zielonym Wietrze. Proponuje spotkać się w Tucholi, potem lecimy na Chojnice, dalej na Kaszuby- Brusy, Wiele, Karsin, Czersk, później Fojutowo i śmig, śmig do Zielonego Wiatru. To przyjemne tereny do jazdy i oddychania świeżym wiejskim powietrzem.
szamot Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Wiem i on tez wie, a kiedyś może pokaże Ci on swoje wyczyny na górce . Co do pomysłu wspólne śmiganko to namówiłeś mnie , mam niedosyt jazdy zresztą jak każdy.
upiór Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witojcie chej . Ja i górki też wymyślili :lol1: , no dobra Łukasz już deskę zakładał a tu porażka w niedzielę przecież mamy spota około południa . Trochę mu mina zjechała może uda się śmignąć na stok w sobotę bo żyć mi nie da , a zresztą sam bym też parę fikołków walnął . Zrobiło się jak by zima była , a było już tak ładnie . Myślę że szaman za mało dostał (pazerny) gość . Basiu nie widzę Cię na liście otwierającej sezon oj oj . Bardzo proszę się dopisać . Pozdrawiam .
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 A moze tak spota w Fojutowie zrobic? Posmigamy na deskach/nartach. Na miejscu jest wypozyczalnia sprzetu. Cala niedziela bylaby na zimowo. Przeciez trzeba suk.... jakos pozegnac.
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Długa ta górka?Latem widziałem jak budowali to nie zapowiadało się specjalnie.Chyba że jako "ośla łączka"...
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Gorka niezbyt duza ( 200 m ). Raczej dla poczatkujacych.
upiór Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Może co nie którzy się obudzą zimowego snu . http://www.youtube.com/watch?v=Tc49pxm-jBU
krzys-68 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Spokojnie,jak na razie moje prognozy pogodowe się sprawdzają.Wiosna. Slizganie na "boazerii" w tym sezonie zakończyłem w sobotę na Wieżycy.
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Dziś przyszedł nowy akumulator do Zacnej. I nudy jak w polskim filmie- nic się nie dzieje . Zacny Rumak odpalił na dotyk !!! Panowie, idzie wiosna !!!
michu Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Dziś przyszedł nowy akumulator do Zacnej. I nudy jak w polskim filmie- nic się nie dzieje . Zacny Rumak odpalił na dotyk !!! Panowie, idzie wiosna !!! Bobik Nie mogło byc inaczej ONE tak po prostu mają. Idzie wiosna idzie , ..oj by się już dosiadło niunię.............
Arkadiusz Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak , Bobik, mogłeś se Burgmana kupić, to byś grzebał w nim do wiosny, a tak, to widzisz sam, dotykasz i jedziesz !!!
krzys-68 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Nuda rzeczywiscie,nic sie nie dzieje.Bandit przerejestrowany i bedę raczej miał na czym jeżdzić w trasę...
upiór Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak , Bobik, mogłeś se Burgmana kupić, to byś grzebał w nim do wiosny, a tak, to widzisz sam, dotykasz i jedziesz !!! :clapping: Nic dodać do tego nie można .
Ola Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Nic dodać do tego nie można . no ja nie wiem, nie wiem.. słyszałam coś ostatnio (i to z ust Prezesa naszego), że aku od jego ZACNEJ odmawia współpracy.. hmm a może mi się to przyśniło
upiór Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 no ja nie wiem, nie wiem.. słyszałam coś ostatnio (i to z ust Prezesa naszego), że aku od jego ZACNEJ odmawia współpracy.. hmm a może mi się to przyśniło Potwierdzam z pewnością był to sen .
szamot Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja tak czytam i czytam to widze ze Zacna nie tylko lubi duzo paliwa to i jeszcze prądu, Wolę jednak zostać przy Królu i oleju Wiosna coraz bliżej niech ta sól tylko spłynie i troche dziur połatają i będzie można zacząć śmigać
Klubowicze robson Opublikowano 28 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2013 Właśnie wróciłem z przejażdżki, normalnie banan pełną gębą , może od jutra zacznę regularnie dojeżdżać do roboty, pożyjemy zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi