Ola Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Michale, witamy w gronie kujawiaków, im nas więcej tym lepiej
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2013 Miło powitać na regionalnym Michala. Niech Scarabeo wozi Cie bezpiecznie i do zobaczenia.
upiór Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Nikogo nie ma śpią czy co ? . Arek ty ty .
krzys-68 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 O tak pogańskiej porze dnia w sobotę się je śniadanko w domu.
Bobas Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Tam zaraz śpią. W piecu palą co by ciepła woda dla dzieciaków była.
krzys-68 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Ty mnie tu lepiej szybko napisz ile śniegu masz.Bo przez twoje rejony droga mi pasuje dzisiaj...A zastępcza Octavia może być niespecjalnie ochocza do ...
szamot Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 jedz do Bydzi ani mm sniegu nie ma, u nas wiosna
michu Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 No u nas w Bydzi pogoda jest ok , sucho.... oj swędzi oj swędzi ... !scooter
upiór Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 No a u mnie niestety zima na całego leży śnieg i jest jakoś tak zimno . Jeszcze troszkę czasu i wiosna zawita , muszę z Szamanem się spotkać i parę spraw w temacie omówić . Pozdrawiam i aby do wiosny .
szamot Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zacznij gadać bo ja kończę składanie Króla ,dzisiaj zrobiłem sobie awaryjne otwieranie kanapy
krzys-68 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 A tak z innej strony-Kaśkę to ktoś widział ostatnio?
Arkadiusz Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja widziałem, szła po wodę z wiadrem, to moja sąsiadka U nas nie ma sieci wodnej !!!
upiór Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja widziałem, szła po wodę z wiadrem, to moja sąsiadka U nas nie ma sieci wodnej !!! No proszę i znowu gdzieś tam siedzi i pisze . Pozdrawiam .
Baśka13 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Siema robaczki Ja chcę już wiosnę moto mi się po nocach śni a tu ta biała cholera jeszcze leży u mnie! Byłam wczoraj w Grudziądzu a tam czarniutko. Ale już ptaszki wiosennie śpiewają to jest nadzieja Pozdrawiam cieplutko
Bobas Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja juz tak chcialem moto,ze zwariowalem. Psychiatra powiedzial,ze nic mi juz nie pomoze i nie ma dla mnie ratunku. W Chojnicach sniegu jak w gorach.
michu Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 W Bydzi też napadało , ale wszystko pomalu topnieje - jeździc sie nie da
LWfilip Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 W Świeciu prawie nic nie ma, trochę zostało na trawnikach. Na jezdni piach więc z jazdy nici. Zresztą Pan Europa w proszku ale poskładam i wtedy radochy nie będzie końca . Aby do wiosny, Ludziki.
Tomekgdz Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 [media=] [/media]To jest to Słuchając tego zaraz mam smaka na 100 gram
michu Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 [media=] [/media]E tam to jest lepsze !TAZ
Tomekgdz Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Lepsze, bo browary i wodę widać, Co?
upiór Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam . No to połowa lutego za nami , małymi kroczkami wiosna się zbliża dzień coraz dłuższy i wszystko idzie ku lepszemu . Jeszcze troszkę kochani i będziemy mogli śmigać , tylko czy aby wszyscy zimę przepracowali godnie nad swoimi maszynami , mam nadzieję że tak , co prawda przyznam się jako pierwszy że jeszcze muszę oponę w ZACNEJ wymienić bo jakoś od stania się z kurczyła , to żart ale mam cienką i musowo coś z tym zrobić . Została ustalona data naszego regionalnego otwarcia sezonu , ale tym tematem i opisem w osobnym temacie opisze Michu już niebawem , co by każdy mógł sobie za planować i ustalić według własnych potrzeb . Dodam tylko że na rozpoczęcie sezonu ustalone zostało większością głosów że otwieramy sezon na naszych maszynach . Z tego miłego obowiązku zwolnieni są osoby które z takich czy innych przyczyn nie mogą śmigać na MAXI . Ewentualnie osobiście mogę przyjąć L4 ale tylko po wyżej 14 dni . To na razie tyle , Michał mam nadzieję za nie długi czas założy temat dotyczący otwarcia sezonu 2013 .
Arkadiusz Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 No i ja czekam, czekam i czekam !!!
krzys-68 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Przez najbliższe 2 tyg. niestety nie polatamy... Ale zobaczycie że wiosna od początku marca...
Arkadiusz Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Ale zobaczycie że wiosna od początku marca... Krzysiek, nie ma szans, na początku marca mają być wielkie mrozy, ale zobaczmy, ale takie prognozy są !!!
Rekomendowane odpowiedzi