Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Mam trochę wolnego, i żeby nie zwariować do końca z powodów wiadomych jutro zrobię Zacnej mały serwis ;) .

Właściwie to dziś można było troszku pojezdzić, ale szkoda by było Zacną upaprać.

Myślę sobie, że sezon trza zacząć tak w okolicach przełomu luty/marzec najpózniej !w00t ;) .

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

19

• krzys-68

15

• upiór

12

• michu

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam pany pogoda jest, jaka jest w niedziele myślałem, że to już wiosna

Dzisiaj jadąc do Bydgoszczy z rana to d..ka latała jednak jeszcze zima

Opublikowano

Widziałem jak z Lotniska ruszaleś.Na Warszawskiej rzeczywiście nie było wesoło.

Na pocieszenie w niedzielę rozpocząłem sezon moto..

Opublikowano

Siemanko

Dzisiaj dołączył do Nas Michał (nic Kaczore) od Kiera ;)

a tu jego profi:

http://www.forum.bur...r/9437-kaczore/

To niech chłopaczysko napisze coś o sobie .

Opublikowano

Tak jak Szamot napisał niech kleją te dziury , bo w Bydzi jest okropnie . Jak sobie pomyślę o wpadnięciu ZACNĄ w taką ,,LOCHE" to aż mi ciarki przechodzą ;)

Opublikowano

To fakt, dziury się porobiły jak po bombardowaniu Warszawy.

Ale Misiu damy radę.

Kto jak nie my ;)

Opublikowano

Pewnie ze jak nie My to kto, ja dzisiaj założyłem dolne plastiki,jutro moze boki i malymi kroczkami do wiosny złożę całego :)

Opublikowano

Fajnie Tomcio,ze jednym poldupkiem jestes juz na Burku. Daj znac jak zlozysz sprzeta do kupy.

Opublikowano

Witam wszystkich. Zakupiłem w poniedziałek Aprilie Scarabeo 200 rocznik 2002, a więc wypadało się zarejestrować na forum ;-) Stan ogólny sprzęta jest okej. Brakuje szybki przedniej i kufra. Przebieg niecałe 11000 ( jeśli można wierzyć ) . Opony do wymiany. Jak na cenę 2400 zł to raczej nie można się czepiać. We wtorek słońce wyszło to pojechałem zatankować - niechudo zimno ale sezon 2013 rozpocząłem chyba jako jeden z pierwszych ;-)

Opublikowano

Hej kaczore/ Michał,

powodzenia w skuterowaniu.

Fajnie, że jesteś :blush:

Opublikowano

Powitać nową twarz w kujawsko-pomorskim?

Te stare twarze już mi się powoli znudziły !!!

Kaczore, Witaj !!! z granicy kujawsko-pomorskiego .

Opublikowano

No miło powitać,w końcu :clapping:

Mam nadzieje że zaczniesz latać z nami i no i oczywiście uczestniczyć w spotkaniach

Opublikowano

Witaj

Właśnie te spotkania to jest To oczywiście 3-dniowe

Opublikowano

A ten z pogranicza znowu się czepia .

A co gościu twarze ci się nie podobają .

Niech ja tylko spotkam Iwonkę to ona ci da , tak dalej być nie może , siedzi tam gdzie siedzi całe noce i myśli co tu by jeszcze napisać :photo: . Tak na marginesie to pozdrawiam serdecznie cały Duninów , no niech ja cię dopadnę :mad2: .

Co dalej ? .

A wiem kolega Kaczore tak szybko nabył sprzęt że on nie wie że ja wiem że on się dowie że musowo sprzęt na wiosnę sprzedać i szukać cacy maszyny :) !OKK .

Michale pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Witam Nowego Kolegę :) Aż mi szkoda, że sprzedałem Atlanica. Takie życie. Młody jeszcze jestem to może i powrócę.

Opublikowano

A ten z pogranicza znowu się czepia .

A co gościu twarze ci się nie podobają .

Przecież Wy wiecie, że ja taki czepialski jestem, ale tylko na forum i tak Was lubię, mordki moje !!!

ZACNA Górą !!!

Aż mi szkoda, że sprzedałem Atlanica. Takie życie. Młody jeszcze jestem to może i powrócę.

Kolega zaczyna racjonalnie myśleć, może będą z niego ludzie jeszcze !!!

Opublikowano

Liczysz Arku ze jak więcej tych ze "s... r..m" podjedzie na tankowanie to rabaty będą? :)

Opublikowano

Tak, tak, jak mówisz Krzyś !!! :)

To są żarty, skutery wszystkie piękne są, ale te na "Z" najpiękniejsze :)

Opublikowano

no w sumie to każdy "zajefajny " jest...

Szczególnie własny bo udowodnione jest że "od mojszego lepsze jest najmojsze" jak mawiał stary Żyd...

• Klubowicze
Opublikowano

Witaj kaczore na forum, niech Ci się kółka kręcą w AA.

A Wy ciamajdy jak nie macie co robić, to wezcie się za swoje kozy i gotujcie je do sezonu :) , który już niebawem :) powiadam Wam.

I nie słuchajcie szamana tego od Upiora, dał ciała w zeszłym sezonie i został zwolniony !pomidor .

Opublikowano

Czego się ciska :clapping: .U mnie już wszystko przygotowane-zatankowane,umyte.Jeszcze tylko to białe co spadło żeby uciekło...

Opublikowano

Witam nowego kolegę :clapping: Pozdrawiam wszystkich

• Klubowicze
Opublikowano

Czego się ciska :clapping: .U mnie już wszystko przygotowane-zatankowane,umyte.Jeszcze tylko to białe co spadło żeby uciekło...

No i cały misterny plan w p*****, u mnie też napadało tego cholerstwa, a miało być tak pięknie - jazda Zacną po suchym asfalcie w celu rozpoznania nowych pułapek tj. dziur na jezdni.

Opublikowano

Topnieje ale weeked spędzam w 4oo