Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dla tych co w czwartek i piątek ruszają w miarę dobre informacje: http://www.weatheron...&R=0&NOREGION=1 oczywiście na razie. Ewa tak patrzę ....... może wy sobie ten wyjazd przełóżcie na jutro rano ? Nie takie odległości pokonywaliśmy w deszczu Wrzonio da radę, ja tym razem robię za dostawcę i jadę 400. Dzięki za troskę
Gość woytekpo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zrobił się mały bałagan i już nie wiem kto kiedy jedzie i gdzie się spotyka. Jedni jadą z pod torwaru inni z janek. Nie wiem czy mam jechać jutro pod torwar czy do janek a moze pojade sam i bedzie po problemie
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2013 pojade sam i bedzie po problemie tak będzie najlepiej
wize60 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 woytekpo zapraszamy pod torwar o 9.00 byliśmy razem na otwarciu sezonu to i teraz możemy pojechać razem. Jedziesz z córką? Mowa o piątku... Krzytro. zapraszamy pod Torwar godz.9,00 Piątek
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tylko nie wybierajcie drogi z Bialobrzeg przez Wyśmierzyce, droga jest zamknięta a objazd to 20 km.
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2013 He, he, więcej umawiania, niż jazdy. Na taką przejażdżkę nie trzeba zaraz organizować całej wyprawy. Niech każdy jedzie skąd chce i kiedy chce. Ja tylko zameldowałem, gdzie i kiedy zrobię krótki postój. Może ktoś akurat też tam będzie przypadkiem. Krzytro, załóż nieprzemakalne sandały! Orzech, dzięki. Cenna informacja.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dzięki Orzech, czyli trzeba śmigać przez Radom, trochę dalej, ale lepsza droga i brak objazdów.
Klubowicze oakowsky Opublikowano 5 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2013 U mnie sytuacja się wyjaśniła. Rezygnujemy z przejazdu 50-tką. Jedziemy z synem we dwóch moim skuterem. No więc w piątek o 9:00 - McDonalds w Jankach, tam gdzie zwykle. Kto będzie, to będzie, a kto nie będzie, to dogoni albo sam dojedzie, bo to przecież rzut beretem Ja bede w Jankach o 9:00 jak zawsze :-)
Gość woytekpo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 woytekpo zapraszamy pod torwar o 9.00 byliśmy razem na otwarciu sezonu to i teraz możemy pojechać razem. Jedziesz z córką? Mowa o piątku... Krzytro. zapraszamy pod Torwar godz.9,00 Piątek Jakoś mnie ciągnie żeby jechać jutro. Wyśpię się, wstane i pojade a co wolno mi
GrzechoCnik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 @Woytekpo: zamelduj swoje przybycie w wątku zakwaterowania, bo są jakieś techniczne sprawy z domkami przed piątkiem.
Gość woytekpo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Oj tam Grzesiu a kto jedzie tam spać ? Impreza do rana to i domek niepotrzebny
Klaud Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja bede w Jankach o 9:00 jak zawsze :-) Ja postaram się być jak "nie zawsze", tak bardziej "niecodziennie", Królu Pytanie już na zaś - z uwagi na sprawy rodzinne muszę wracać w sobotę - jak ktoś się pisze na powrót bezpośrednio po paradzie/obiedzie, to chętnie.
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja też wracam w sobotę, ale nie zdecydowałem jeszcze o której godzinie... Przy okazji, jedzie ktoś dzisiaj w okolicach 18 - 19 ? pzdr
Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2013 My juz na m.iejscu. Jest gitara
Jaanek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Szorstki, ja bym jechal wlasnie okolo 19. Bede jechal z Bielan wiec w miare z tego samego kierunku. Złapmy sie na PM. Pozdrawiam Janek
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Oj. Dzieje się dzieje ;-) Czekamy na resztę. PS Strażak gdzie jesteś ? Po badaniu wzroku Cię zgubiłem :-(
Sympatycy Jaco Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Oby jutro było bez deszczu.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jutro czekam na chętnych w Jankach pod Mcdonalds od 9.00 do 9.20 tel. 502 638 117
Anubis Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Też będę Ile w końcu ma być osób na tą 9-tą, bo zbyt dużą watachą słabo się jedzie a na pewno dużo wolniej, żeby nam ta trasa nie zajęła z 3-4 godziny
wize60 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Postaramy się być 9-20 bo o 9 jasteśmy umówieni pod torwarem
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Postaram się dołączyć, ale specjalnie nie czekajcie, ciągną za sobą dwie puszki.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2013 No i chyba czas temat zamknąć Ale obiecuję że w przyszłym roku ponownie taki temat powstanie PS Dziękuję wszystkim za wpisy. Mam nadzieję że się przydał.
Rekomendowane odpowiedzi