Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2013 I tradycyjnie założę temat ponieważ są już sygnały że niektórzy chcieliby się powoli umawiać/planować wyjazdy PS Proszę nie pisać że za wcześnie
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kurde, Cormoran, daj na luz, taki temat to góra 2-3 tygodnie przed, burdel tylko robi się na forum. Zbieraj już zapisy na przyszły rok
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 A ja już mogę napisać, że na Burgmanię wybieram się 7—9. 06.2013. I zapłacone już.
michalu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 To co pod MCdonaldem w Jankach o 6,25 mogę się spóźnić 5 minut, poczekajcie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Założyłem temat ( troszkę z uśmiechem) bo pierwsze sygnały i chęci umawiania się, wpisane zostały w temacie samego zlotu. Moim zdaniem to tam robią większy cytuję : "burdel" niż w oddzielnym, może i za wcześnie założonym temacie. Przyjmuję więc "baty na plecy" i proszę adminstrację o usunięcie tego tematu.
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2013 No co Ty, Cormoran!? Temat powinien być już dawno. Niech tam Orzech, malkontent nie w humorze, sobie marudzi, a my i tak będziemy już snuć plany wyjazdowe, bo po prostu doczekać się nie można, i tyle! Ja jadę w piątek, choć pewnie nie w grupie z Wami, bo prawdopodobnie będzie jechał ze mną mój syn na 50tce. Odległość z Wawy jest na tyle banalna, że przejazd grupowy można traktować w charakterze parady.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 30 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Roberto spoko luz tradycja to tradycja hehhehe mnie też wczoraj wykasowali jak powiedziałem żeby nie robić bałaganu w temacie Burgmani 2013 , może trafiliśmy na "właśnie te dni " u Orzecha
Sympatycy Miętus Opublikowano 30 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Przyjmuję więc "baty na plecy" . Drogi Roberto " Cormoran" skoro nalegasz proszę baty.... Bardzo dobrze, że założyłeś temat jest wesoło. A tak na marginesie, planuje wystartować z Janek obiekt " Mc Donald" o godz 7:30 +/- 15min
Arkadiusz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja też się dopisuję do tematu, jadę w piątek od rana !!! 200 km, jestem koło południa !!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja jadę w piątek, choć pewnie nie w grupie z Wami, bo prawdopodobnie będzie jechał ze mną mój syn na 50tce. Jacek, jadę z Tobą, bo nie lubię pędzić jak "wariat". Może założymy nowy wątek dla tych co lubią wolniej ? Na miejsce zbiórki proponuję MC donalda róg Al. Krakowskiej i Łopuszańskiej, żeby przypadkiem nie spotkać się z grupą Kormorana.
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie no... 50tka pociągnie jakieś 75kmph, więc aż tak wolno nie pojedzie nikt, kto nie musi. Z Kormoranami można się też spotkać przy wyjeździe w celach towarzysko-rozrywkowych. Jak pisałem - ze względu na znikomą odległość, umawianie się traktuję raczej "happeningowo"
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie, macie trzeciego + plecaczek do grupy "powolnej". Miejsce zbiórki - dowolne, ale myślę że mogłoby być wspólne z grupą "szybką".
Klubowicze Aga Opublikowano 30 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie, to ja również się przyłączę 75 kmph to dla mnie prędkość komfortowa i bezpieczna
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie znam się, ale myślę, że 75 km/h dla 50cc na odcinku ponad 100 km, może się źle skończyć. Nie daj Boże, by było ponad 25°C. Załóżcie lepiej średnią 60 i tego się trzymajcie.
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dobrze, że jadę koło środy. Nie będę się musiał z Wami telepać......
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Miejsce zbiórki - dowolne, ale myślę że mogłoby być wspólne z grupą "szybką". W takim razie ja się wypisuję z grupy "wolnej', bo spotkanie się tuż przed wyjazdem z grupą "szybką" doprowadzi do strasznego zamieszania w moim mózgu, a znając mój słaby charakter pewnie przyłączę się do grupy "szybkiej". Co robić, co robić ? Jechać na zlot wolno, czy szybko ? Dobrze, że jeszcze jest trochę czasu. A może pojechać w środę z Orzechem ? :clapping: To by była dopiero jazda
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2013 A na lawecie też można?
Drek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na lawecie nie można. Laweta jest zarezerwowana dla Siemika
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja jade w środe o 17.47,28sek. Jeżeli ktoś chętny zapraszam, ale uprzedzam....180 z blatu nie schodzi
dr.big Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Chłopaki, ja już bym zalewał V-Power, bo zlot przecież tuż, tuż ...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Bigu, ja już nawet spakowany jestem
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2013 O masz a ja nawet akumulatora nie założyłem do Babaci. Matko jak ja jestem daleko w lesie . Jadę z wami. Hmmm a z którymi "wami" to się okaże . Też wole wolno, ale czasem jak mnie złapie to i F-16 ma problemy z dojściem Wolę w tym roku cicho siedzieć bo w zeszłym tak się napalałem że aż Transita spotkałem i nigdzie nie pojechałem
Sympatycy orzeł Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Grzesiu. ja to już wyjechałem.
Rekomendowane odpowiedzi