Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kto i kiedy na Burgmanie 2013 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

I tradycyjnie założę temat :) ponieważ są już sygnały że niektórzy chcieliby się powoli umawiać/planować wyjazdy :Jumpy:

PS

Proszę nie pisać że za wcześnie :)

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wize60

12

• Cormoran

10

• marcyś

7

• orzeł

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Kurde, Cormoran, daj na luz, taki temat to góra 2-3 tygodnie przed, burdel tylko robi się na forum. Zbieraj już zapisy na przyszły rok :D

Opublikowano

A ja już mogę napisać, że na Burgmanię wybieram się 7—9. 06.2013. I zapłacone już.

Opublikowano

To co pod MCdonaldem w Jankach o 6,25

mogę się spóźnić 5 minut, poczekajcie

• Sympatycy
Opublikowano

Założyłem temat ( troszkę z uśmiechem) bo pierwsze sygnały i chęci umawiania się, wpisane zostały w temacie samego zlotu.

Moim zdaniem to tam robią większy cytuję : "burdel" niż w oddzielnym, może i za wcześnie założonym temacie.

Przyjmuję więc "baty na plecy" :down: i proszę adminstrację o usunięcie tego tematu.

• Klubowicze
Opublikowano

No co Ty, Cormoran!? Temat powinien być już dawno. Niech tam Orzech, malkontent nie w humorze, sobie marudzi, a my i tak będziemy już snuć plany wyjazdowe, bo po prostu doczekać się nie można, i tyle!

Ja jadę w piątek, choć pewnie nie w grupie z Wami, bo prawdopodobnie będzie jechał ze mną mój syn na 50tce.

Odległość z Wawy jest na tyle banalna, że przejazd grupowy można traktować w charakterze parady.

Opublikowano

Ja też mogę sie już zapisac.

• Sympatycy
Opublikowano

Roberto spoko luz :down: tradycja to tradycja hehhehe mnie też wczoraj wykasowali jak powiedziałem żeby nie robić bałaganu w temacie Burgmani 2013 , może trafiliśmy na "właśnie te dni " u Orzecha :)

• Sympatycy
Opublikowano

Przyjmuję więc "baty na plecy" :down: .

Drogi Roberto " Cormoran" skoro nalegasz proszę baty.... :down:

Bardzo dobrze, że założyłeś temat :) jest wesoło.

A tak na marginesie, planuje wystartować z Janek obiekt " Mc Donald" o godz 7:30 +/- 15min

Opublikowano

Ja też się dopisuję do tematu, jadę w piątek od rana !!! 200 km, jestem koło południa !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jadę w piątek, choć pewnie nie w grupie z Wami, bo prawdopodobnie będzie jechał ze mną mój syn na 50tce.

Jacek, jadę z Tobą, bo nie lubię pędzić jak "wariat". Może założymy nowy wątek dla tych co lubią wolniej ? :down:

Na miejsce zbiórki proponuję MC donalda róg Al. Krakowskiej i Łopuszańskiej, żeby przypadkiem nie spotkać się z grupą Kormorana. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Nie no... 50tka pociągnie jakieś 75kmph, więc aż tak wolno nie pojedzie nikt, kto nie musi. Z Kormoranami można się też spotkać przy wyjeździe w celach towarzysko-rozrywkowych. Jak pisałem - ze względu na znikomą odległość, umawianie się traktuję raczej "happeningowo" :down:

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, macie trzeciego + plecaczek do grupy "powolnej".

Miejsce zbiórki - dowolne, ale myślę że mogłoby być wspólne z grupą "szybką".

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, to ja również się przyłączę :) 75 kmph to dla mnie prędkość komfortowa i bezpieczna :down:

Opublikowano

Nie znam się, ale myślę, że 75 km/h dla 50cc na odcinku ponad 100 km, może się źle skończyć. Nie daj Boże, by było ponad 25°C. Załóżcie lepiej średnią 60 i tego się trzymajcie.

• Sympatycy
Opublikowano

Dobrze, że jadę koło środy. Nie będę się musiał z Wami telepać...... :down:

• Sympatycy
Opublikowano

Miejsce zbiórki - dowolne, ale myślę że mogłoby być wspólne z grupą "szybką".

W takim razie ja się wypisuję z grupy "wolnej', bo spotkanie się tuż przed wyjazdem z grupą "szybką" doprowadzi do strasznego zamieszania w moim mózgu, a znając mój słaby charakter pewnie przyłączę się do grupy "szybkiej". :clapping:

Co robić, co robić ? Jechać na zlot wolno, czy szybko ? Dobrze, że jeszcze jest trochę czasu. A może pojechać w środę z Orzechem ? :clapping: :clapping: :Jumpy: To by była dopiero jazda :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

A na lawecie też można?

Opublikowano

Na lawecie nie można. Laweta jest zarezerwowana dla Siemika :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jade w środe o 17.47,28sek. Jeżeli ktoś chętny zapraszam, ale uprzedzam....180 z blatu nie schodzi :clapping:

Opublikowano

Chłopaki, ja już bym zalewał V-Power, bo zlot przecież tuż, tuż :clapping: ...

• Sympatycy
Opublikowano

Bigu, ja już nawet spakowany jestem

• Klubowicze
Opublikowano

O masz a ja nawet akumulatora nie założyłem do Babaci. Matko jak ja jestem daleko w lesie :clapping:.

Jadę z wami. Hmmm a z którymi "wami" to się okaże :clapping: . Też wole wolno, ale czasem jak mnie złapie to i F-16 ma problemy z dojściem :clapping:

Wolę w tym roku cicho siedzieć bo w zeszłym tak się napalałem że aż Transita spotkałem i nigdzie nie pojechałem :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu. ja to już wyjechałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...