froster Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Trudne jakoś zbytnio nie jest , trzeba znać przepisy i bardzo dobrze tutaj przykładowy zestaw pytań http://regiomoto.pl/portal/nowe-testy-egzaminacyjne-na-prawo-jazdy-2013
krzysiu Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nie zdałem. Lekki obciach. W skierniewickim ośrodku egzaminacyjnym 3 dni temu odbyły się pierwsze egzaminy, na 22 osoby podchodzące do teorii zdały tylko cztery
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Oblałem.Część podstawowa 2 błędy, specjalistyczna 2 błędy.59/74
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2013 O ile samochód ciężarowy to jest ciągnik rolniczy i biorąc pod uwagę fakt iż jest możliwość podniesienia samemu szlaban na przejeżdzie kolejowym,to nie zdałem 67/74.Powinni to jeszcze troszkę dopracować
Maser Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Próbowałem to zdać. Odpadłem w przedbiegach. Za bardzo myślę i nie dało rady. (próbowałem gdy tylko te testy po raz pierwszy pokazali w ubiegłym roku). Mam swoje AB i nie chce mi się więcej.
papcioch Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Oblałem. Chciałem przejechać pod szlabanem za zgodą dróżnika, pod szpitalem jechałbym dalej hałasując niemiłosiernie i uważam, że znaki zakazu dotyczą wszystkich kierujących pojazdami, a stosować się do nich powinni ci, którzy spełniają warunki zakazu. Widzę, że Krzytro myśli podobnie do mnie . Uff, jaka ulga - nie jestem sam.
Zbychu Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Współczuje tym, którzy muszą teraz zdawać. Oczywiście oblałem.
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2013 A mi udało się zdać 74/74
Klubowicze valdi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zajefajne testy 74/74 z domysłami co artysta miał na myśli
Barteq Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Aż tak źle ze mną nie jest, zdałbym gdybym teraz musiał
Arkadiusz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nie będę komentował !!! Idę na prawo jazdy
100mek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 hmm, ja też oblałem prze ciężarówkę i przejazd
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 27 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2013 Czy u was te filmiki trwają 2 sekundy i na nowo je trzeba uruchamiać? W tej sytuacji lepsze byłyby zdjęcia. Poza tym ładowanie filmiku zabiera czas egzaminu. Kilka odpowiedzi dałem na wyczucie bo film nie pokazywał ani znaku ani sytuacji na drodze. Generalnie pytania nie są trudne tylko wykonanie tego programu wymaga wiele do życzenia. Tyle kombinowali za nasze pieniądze, a zrobili następnego bubla.
ptaku_1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 haha zdalem, bulka z maslem trza tylko przestawic sie z myslenia praktycznego na teoretyczne.
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wrzoniu, u mnie chodziło dobrze. Co nie zmieniło wyniku końcowego.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 27 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2013 Muszę spróbować na innym kompie. No i teraz jak widziałem całe filmy to wyszło z jednym błędem, ten głupi przejazd. Chyba normalne, że jak jest zamknięty to tylko drużnik może umożliwić przejazd podnosząc szlaban. A tu się okazuje, że jednak jest inaczej.
Mareczek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Muszę spróbować na innym kompie. No i teraz jak widziałem całe filmy to wyszło z jednym błędem, ten głupi przejazd. Chyba normalne, że jak jest zamknięty to tylko drużnik może umożliwić przejazd podnosząc szlaban. A tu się okazuje, że jednak jest inaczej. Również tak myślałem, ale jak dróżnik zapił ewentualnie rzucił robotę to musiał byś stać do u…….. śmierci. Pewnie pomysłodawca pytania jeździł ciągnikiem z ciężarami przez przejazd, który trzeba samemu sobie podnosić i opuszczać.
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Czyli jest tak: Rogatki zamknięte. Dróżnik wychodzi i informuję, że się coś zacięło. Mechanicy w drodze, będą za dwie godziny. Pociągu się nie spodziewa przez najbliższą godzinę. A ty musisz jechać do następnego przejazdu (około 60 km). Trochę głupi przepis. Skoro dróżnik decyduje o podniesieniu czy opuszczeniu szlabanu, to mógłby również, w pewnych okolicznościach, przepuszczać auta. A pytania o znak z ciężarówką i odpowiedzi nie komentuję.
arka3 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Oblałem 67/74 ale standard (szlaban, szpital i ciężarówka)
ptaku_1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie z tym druznikiem to jest tak: na filmie szlaban jest zamkniety, nawet jak druznik pozwala przejechac to nie przejedziecie bo szlaban na fimie jest zamkniety wiec nie mozna przejechac, przeleciec to co innego. Tu trzeba myslec innymi kategoriami tymi ktorych normalni ludzie na co dzien nie uzywaja
Rekomendowane odpowiedzi