EwaPia Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 GTS 125 na zdjęciu. Niestety nie zrobiłam ceny Maxsyma...
ArturSYM Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Trochę drogi ten GTS W stosunku do Kymco Downtown albo X-town, to spora różnica cenowa.
EwaPia Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Prawdę mówiąc wolałbym 1 tys. dołożyć i kupić Xmaxa ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2018 Taka ciekawa kompilacja na temat nowości na 2018 rok... Pierwsze BMW, później Yamaha, Suzuki, Kymco i SYM... Warto obejrzeć, by choć o różnicach w stylistyce sobie zdanie wyrobić... Powiem szczerze, że przednie lampy SYMa mnie urzekły... "Bejca" najbrzydsza
kordziuk Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Najpiękniejszym na targach był sym 300 i już ten czerwony Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 11 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Taka ciekawa kompilacja na temat nowości na 2018 rok... Pierwsze BMW, później Yamaha, Suzuki, Kymco i SYM... Warto obejrzeć, by choć o różnicach w stylistyce sobie zdanie wyrobić... Powiem szczerze, że przednie lampy SYMa mnie urzekły... "Bejca" najbrzydsza BMW najbrzydsze ? Kwestia gustu. Stylizacja jak w GS-ach. Ale mnie zaciekawiło co innego. Nowy MAXSYM TL ma mieć 2 cylindry ? To chyba tylko jakiś koncept ?
Wiseguy Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Dnia 6.03.2018 o 21:33, EwaPia napisał: A właśnie że mam ;-) 29.900 Czy tylko ja nie widzę zdjęcia?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2018 8 minut temu, Wiseguy napisał: Czy tylko ja nie widzę zdjęcia? No fakt... Zdjęcia nie widać... Potencjał SYMa jednak widać, przynajmniej na targach... Mam nadzieję, że u nas zajmie się tym poważna firma (dystrybucja)...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2018 Nie wiem czy było, ale SYM Maxsym TL1 wygląda zacnie...
Rekomendowane odpowiedzi