Krzyżówka Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam Pewnie, niektóre osoby mnie pamiętają, a jak nie- jestem córka Pilota, czasami jeździłam na zloty w Bieszczady. Mam ogromną prośbę do Burgmaniaków z Pomorza, a raczej Trójmiasta. 20 stycznia w najbliższą niedzielę przylatuję do Gdańska z Finlandii o 18.40, czy ktoś z Was mógłby mnie odebrać z lotniska, a później na 23.39 odstawić na pociąg do Krakowa. Sama dałabym sobie radę, gdyby nie fakt, że przylatuję z moim rocznym synkiem -Olusiem. Po prostu,nie dam sobie rady z walizka i dzieckiem, maż niestety nie może lecieć ze mną, bo nie dostał urlopu . Osoba, która miała mnie odebrać z lotniska niestety nie da rady tego zrobić. BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Cześć, wiadomość na Facebooku :-)
donio Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Cześć. Czy ktoś zaoferował Ci już pomoc? Jeżeli nie to służe pomocą.
Krzyżówka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Już znalazła się pomoc, dziękuje za odpowiedź
pawelneos Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dopiero teraz przeczytałem tego posta . Można liczyc też na moją pomoc jeśli coś będzie trzeba mój telefon to 600 393 334 Pozdrawiam i życzę mile spędzonego czasu nad samiuśkim morzem .
Rekomendowane odpowiedzi