Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Peugot INOX- nowa trajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będąc w Paryżu w solonie Peugota zobaczyłem takie oto cudo

a5315727c7f0.jpg

Przyznam, że na żywo robi wrażenie.

• Administrator
Opublikowano

Na tą chwilę to studium ale może kiedyś... kto wie :)

Mp3' ka jednak przyjęła się na wielu rynkach... głównie Francja i Włochy a dzięki możliwości dostosowania jej do prowadzania na PJ kat. B, także i w Niemczech. Tak więc inni także próbują swych sił w "trajkach" :)

Opublikowano

w zestawie wystawiony był widziany w tle rower oraz samochód. Co ciekawe panele

w kolorze miedzi wykonane sa faktycznie z miedzi - ale jak wiadomo jeśli concept będzie

przełożony na model fabryczny dostaniemy morze plastiku:)

Opublikowano

Podobnie jak Concept BMW C600 był w czasie prezentacji "kosmiczny", a w produkcji zamienił sie na "kupkę plastiku i metalu" :clapping: ... Taka to już rola tych prezentacji :frusty: ...

Opublikowano

To jest Peugeot INOX? Bo na na nalepce z przodu pojazdu napisane jest ONYX :clapping:

Opublikowano

Faktycznie ONYX :clapping: . Co by tam nie było i jak by się nie nazywało to mnie bardzo podoba się właśnie taka stylistyka. Co do zmian produkcyjnych to już na odpowiedzialność konstruktorów i producenta. Potencjalni kupujący albo "zapalą" się do takiego wyglądu albo nie. Po zmianach być może projekt nie będzie już tak atrakcyjny. Dla mnie fajny. Idzie nowe.

Opublikowano

Mnie się podoba. Poza tym, jak się znudzi, zawsze można wymienić na inny... :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Z tego co widac na foto,to wstawili do niego zajebiscie duze kola... to 17"??!! :)

Opublikowano

jasne , że ONYX :)