Norbert Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Będąc w Paryżu w solonie Peugota zobaczyłem takie oto cudo Przyznam, że na żywo robi wrażenie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na tą chwilę to studium ale może kiedyś... kto wie Mp3' ka jednak przyjęła się na wielu rynkach... głównie Francja i Włochy a dzięki możliwości dostosowania jej do prowadzania na PJ kat. B, także i w Niemczech. Tak więc inni także próbują swych sił w "trajkach"
Norbert Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 w zestawie wystawiony był widziany w tle rower oraz samochód. Co ciekawe panele w kolorze miedzi wykonane sa faktycznie z miedzi - ale jak wiadomo jeśli concept będzie przełożony na model fabryczny dostaniemy morze plastiku:)
dr.big Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Podobnie jak Concept BMW C600 był w czasie prezentacji "kosmiczny", a w produkcji zamienił sie na "kupkę plastiku i metalu" ... Taka to już rola tych prezentacji ...
Barteq Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 To jest Peugeot INOX? Bo na na nalepce z przodu pojazdu napisane jest ONYX
LWfilip Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Faktycznie ONYX . Co by tam nie było i jak by się nie nazywało to mnie bardzo podoba się właśnie taka stylistyka. Co do zmian produkcyjnych to już na odpowiedzialność konstruktorów i producenta. Potencjalni kupujący albo "zapalą" się do takiego wyglądu albo nie. Po zmianach być może projekt nie będzie już tak atrakcyjny. Dla mnie fajny. Idzie nowe.
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie wiem czy szybko nie znudziłoby się posiadanie samochodu, moto, roweru, ........ w tym samym design'nie. kliknij na obrazek http://autokult.pl/2012/09/22/peugeot-onyx-concept-scooter-blizniak-superauta
Marcino1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mnie się podoba. Poza tym, jak się znudzi, zawsze można wymienić na inny...
Klubowicze sonor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z tego co widac na foto,to wstawili do niego zajebiscie duze kola... to 17"??!!
Rekomendowane odpowiedzi