LWfilip Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie jest tajemnicą, że nie cierpię zimy i , że w słowniku kulturalnych ludzi nie ma słowa na określenie tego białego g...a za oknem. Też czekam kiedy będę mógł wpaść do garażu i pomajstrować przy motorku. Sporo części już kupiłem i czekają ale to nie koniec bo niespodzianki są głębiej. Bądźcie dzielni. Bo" ta zima musi przecież kiedyś minąć".
Arkadiusz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Upiorku ! Mam takie małe pytanko , czy Twoje oczko już ma kolorki? Czy ktoś może dostał w oko? Ps. No ale widzę, że ruch się zaczął, więc spokojny jestem !!! Upiorek, proszę o szczegółowy raport.
krzys-68 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 U mnie sypie i mrozno. Ale nie wiem,czy pamietacie,ze co roku zima na koniec cwaniakuje. Wujek patrzac na mojego psa to zaraz powinna sie skończyć.Podszerstek gubi na potęgę-normalnie tak czyni marzec/kwiecień.No i klucze gęsi widać jak lecą na północ a "miliony much nie moga sie mylić"...
Arkadiusz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bo jest dobrze dokarmiany i gubi sierść, jak by był niedokarmiony to by gubił w marcu, lub kwietniu, końca zimy tak szybo się nie doczekuj Krzysiek.
Bobas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Moj rasowy kundel tez zaczal klaczyc. Dzis kobita moja dojezdzajac do domu zakopala sie tak,ze lezala na podwoziu. Jadac na pomoc poczciwa Carisma przypomnialem sobie jazde na recznym. Bylo zajefajnie. Nie ma to jak mechaniczny reczny. W Peugeocie mam elektryczny,ktory jest dobry dla emerytow. Widzialem dzis kilka skuterkow-twardziele.
upiór Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Areczku ! Powiem tak , po co pisac skoro można się spotkac i porozmawiac. Upiorku ! Mam takie małe pytanko , czy Twoje oczko już ma kolorki? Niestety tak wygląda jak stary zgniły arbuz . Ale jutro na stoku na zimnym powietrzu powinno być lepiej . Obiecałem i słowa muszę dotrzymać , deski przygotowane tak więc rano około 9,30 śmigamy . P.S. Mam nadzieję że będzie ZACNIE pogoda ma się z lekka poprawić zapowiadają tylko - 5 . Ale od piątku do niedzieli ma dowalić . Pozdrawiam z lekka bolącym ślipiem . Jak to było a damy radę .
krzys-68 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bo jest dobrze dokarmiany i gubi sierść, jak by był niedokarmiony to by gubił w marcu, lub kwietniu, końca zimy tak szybo się nie doczekuj Krzysiek. No byle czego nie je,karmiony czystym miesem bez wypełniaczy lump jest.
Bobas Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 O kur....... To u mnie w domu nawet moja rodzina nie jada takiego mięsa
krzys-68 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 O kur....... To u mnie w domu nawet moja rodzina nie jada takiego mięsa Ja też nie ,ale toto ma w jadłospisie gotowane porcje rosołowe,serca wieprzowe albo smażoną wątrobę (faktem jest że jak porcja ma 0,5 kg to jest max dziennie) .Zaleta-odchody bardzo małe na podwórku. .Ja za to suche ziemniaki ...
Bobas Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Co to za cisza? Gdzie chodzą,co robią? Niech nie milczą.
Arkadiusz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Milczą, bo muszą, tak im przekazał ich voodu !!!
michu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dni ponure to nikomu nie chce się pisać
krzys-68 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wieje jak w kieleckim... Trzymać kciuki,"łańcuch " na giełdę idzie...
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 No to trzymamy kciuki. Jak opylisz Suzi to Spidermax ?
krzys-68 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 A jak myślisz?Jeszcze tylko mały remoncik i wyjadę na wiosenne po miescie.
krzys-68 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zobacz czy jestes tam gdzie Cie nie ma .Poza tym ja do tego miasta za rzeką się nie przyznaję
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Krzyś, w razie czego został mi zapasowy regulator napięcia do Pająka. Jak będziesz potrzebował to wiesz gdzie szukać. Dopiero teraz zobaczyłem przy Twoim awatarze, że .......
czaro69 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Krzyś, gratki z pająka i powrotu na płozy
krzys-68 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Na pewno oprócz niego coś jeszcze będzie dokupione w razie W. Na razie czekam na transport części z Italii,łożyskowanie głowki ramy jest nieosiągalne w RP i nie istnieją zamiennki
Klubowicze robson Opublikowano 1 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2013 Krzyś gratki Spidermaxa, ale żeby taka zmiana .
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 To fakt, że części do Włochów są słabo osiągalne na polskim rynku.
Arkadiusz Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 No, no Krzyś gratulacje!!! Już nie będzie łańcuchowo !!! Ps. No i Robson ostatnio jakoś tak, jawnie! Zawsze taki chicho - ciemny a teraz to jak się patrzy.
krzys-68 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zmiany,zmiany,zmiany. Pierwszemu klientowi na "łancuch" powiedziałem że na suchy chleb mam ... Opcje awaryjne mam przygowtowane... BTW.Oglądałem nowego B650 i juz go nie chcę.
Rekomendowane odpowiedzi