michu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Stefciu na szampanie daleko nie zajedzie - mało oktanów
Klubowicze robson Opublikowano 15 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2013 Rozmawiałem ze znajomym lekarzem, ponieważ moje samopoczucie nie jest najlepsze !NOT , a ten szybko postawił diagnozę - brak ujeżdżania !scooter .... i nie ma na to lekarstwa w obecnych warunkach....
szamot Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 A co zrobisz jak się uzależni a promocja się skończy? będziesz musiał zainwestować w tańszy model
Bobas Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Robsonek,moze jakis antybiotyk pomoze?
michu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Robson musisz postawić na tak zwane odrobaczenie !piwko . To ci powinno pomóc na jakiś czas . Hi hi
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ech siedzi to Taki pod dachem śmiga w białej koszuli jak kierownik i jeszcze mu jakoś to wszystko nie halo . To zapraszam Kolegę na produkcję betonu przy minus 5 czy minus 8 stopni . Po zakończeniu produkcji pomyjemy po sprzątamy itp a potem porozmawiamy na co komu jakie lekarstwo . Ty za autostrady nie denerwuj mnie że czegoś ci za mało , zima w pełni a ten myśli o jamajce . . Mam nadzieję że te ocieplacze zamówiłeś bo jak jeszcze nie to zobaczysz co Cię czeka . Trzymaj się Chłopaku . A tak po za tym jak tam komunikacja zbiorowa :lol1: .
Klubowicze robson Opublikowano 16 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kurna próbowałem już wszystkiego, pomaga tylko na chwilę ... Może jak zejdę do garażu wymienić klocki i odświeżyć tłumik, zaproszę jakiegoś 6-paka to może się troszku polepszy, tylko to czekanie na czarny asfalt - nie widać końca, już mam dość tej burej s**i !placz1 .
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kurna próbowałem już wszystkiego, pomaga tylko na chwilę ... Może jak zejdę do garażu wymienić klocki i odświeżyć tłumik, zaproszę jakiegoś 6-paka to może się troszku polepszy, tylko to czekanie na czarny asfalt - nie widać końca, już mam dość tej burej s**i !placz1 . Robert zadałem Ci pytanie czy towar został nabyty do ZACNEJ . A tak po za tym to Kolega ma dołek za to że czyta pisze i się nie loguje . Niech ja Cie dopadnę . Zaraz napuszczę na Ciebie Arka .
Klubowicze robson Opublikowano 16 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2013 Spokój tam za miedzą, jutro prawdopodobnie będę zamawiał klocki, niech sprawdzi które mu się kończą, tylko nie wiem czy Nissiny czy Carbone Lorraine ?
michu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Robert ja też muszę się zaopatrzyć w klocuszki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Administrator Opublikowano 17 Stycznia 2013 tylko nie wiem czy Nissiny czy Carbone Lorraine ? Nissin, zdecydowanie
Klubowicze robson Opublikowano 17 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nissin, zdecydowanie Cena podobna, kiedyś Artix chwalił C.L., ale co oryginał to oryginał. Niebieskie Nissiny wystarczyły na cały sezon i jeszcze trochę, te złote są chyba troszku lepsze.
upiór Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Robert dam Ci znać co i jak wieczorem zadzwoń .
Arkadiusz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Spokój tam za miedzą, Żaden spokój, inwigilacja pełna, za te logowanie jako anonimowy Ci się zbiera, oj zbiera !!! Ty tu klocuszkami nas nie podchodź.
Bobas Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak w swojej starej Zacnej zmieniłem klocki na złote to miałem wrażenie, że znacznie mocniej wgryzają się w tarcze. Zresztą nie ma co mówić, że hamulce w SW są bardzo dobre. Jak przesiadłem się na Króla i przy pierwszym hamowaniu tylne koło piszczało jak piszczałka na jarmarku to myślałem, że mi łańcuch zleciał .
Arkadiusz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak przesiadłem się na Króla i przy pierwszym hamowaniu tylne koło piszczało jak piszczałka na jarmarku to myślałem, że mi łańcuch zleciał . Bobas, bo trzeba mieć porządne opony, łyse zawsze będą piszczeć !!! Zacna ma zawsze porządne opony i nie piszczy.
krzys-68 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Krzysiowi widzę łancuch sie nie podoba .Najgorsze że za mały jestem żeby do niego podskoczyc ...
Bobas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 No fakt,oponki mialem wtedy łyse jak kolano.
michu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Robert jak będziesz kupował nissiny to ja się piszę na przód i tył
Klubowicze robson Opublikowano 19 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2013 Robert jak będziesz kupował nissiny to ja się piszę na przód i tył Ok. Niebawem będę zamawiał, dam Ci znać
czaro69 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zrujnujecie się chłopaki, ale kto chce mieć ori to trzeba zapłacić
upiór Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ok. Niebawem będę zamawiał, dam Ci znać No proszę jeszcze nie śpi rano do pracy oj oj . Robert ja wezmę na przód , jutro zadzwonię i dam znać .
Arkadiusz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 No, chyba Was ostro zasypało, mój licznik już 4 dzień odnotował brak wpisu u kujawiaków !!!
Bobas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 U mnie sypie i mrozno. Ale nie wiem,czy pamietacie,ze co roku zima na koniec cwaniakuje.
Jolka Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Areczku ! Powiem tak , po co pisac skoro można się spotkac i porozmawiac. Upiorku ! Mam takie małe pytanko , czy Twoje oczko już ma kolorki?
Rekomendowane odpowiedzi