michu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Siemanko Robson , jaki ładniutki avatar
Arkadiusz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Taaaaa, avatar śliczny kolego !!!
Klubowicze robson Opublikowano 7 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2013 A dziękować kolegom, dziękować . Niektórzy może pamiętają gdzie i kiedy była robiona ta fotka, prawda Michale .
michu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Robert tak sobie myślę że to chyba było w Osiecznej ...
upiór Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Muszę coś napisać bo Arek zaraz będzie pisał . Że tu taka cisza , a nic nie piszą , a że zima i nas zasypało . Ale my się nie damy i zima nam nie straszna .
LWfilip Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Chciałem poinformować Szanowne Koleżeństwo, że dziś, Atlantic 500 odpłynął do stolicy. Smutno było patrzeć jak odpływał ale dam radę. Przecie czeka już Zacna ST 1100 . Aprilia zostaje w Burgmanii bo zakupił forumowicz.
upiór Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witaj Filip . Niech służy innemu Koledze i daje wiele radości i niech nawija km . Miło będzie gdzieś spotkać twoją niunię . Dobrze że została w klubie . Pozdrawiam serdecznie .
LWfilip Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Trochę smutno bo nawinęliśmy sporo kilometrów. Maszyna nie zawiodła ani razu. Kawał fajnego skutera. Nie służy jak najlepiej, tak jak mnie
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Muszę coś napisać bo Arek zaraz będzie pisał . No i tak trzymać, bo Upiorek czyta w moich myślach, macie szczęście, że ktoś napisał co nie co !!! Ja wszystko widzę!!!
Klubowicze robson Opublikowano 11 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2013 No i tak trzymać, bo Upiorek czyta w moich myślach, macie szczęście, że ktoś napisał co nie co !!! Ja wszystko widzę!!! Aha - inwigilują nas z pogranicza, dobrze wiedzieć !pomidor .
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 To żadna tajemnica, jak by Was nie inwigilować to Wam by małpy tylko w głowach !!! A zima ino, ino i zaraz znika !!! Kujawiaków trzeba pilnować, bo nie wiadomo co im do głowy przyjedzie. Niebezpieczny naród.
michu Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 no i nas zasypałooooooooooo,dzisiaj pośmigac można skutem ,ale śnieżnym
krzys-68 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nic nie mów ,2h podwórko odśnieżałem a pada dalej...
Arkadiusz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Fajnie, wszędzie tak ładnie, biało, czysto, ja podczas odśnieżania robiłem sobie przerwy odwiedzając Zacną w garażu. Na razie nie narzeka.
upiór Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witajcie . Na ogrodzie piało jak by ktoś farbę wylał , oczywiście białą hi hi . Zima na całego teraz na minusie mam cztery stopnie , za oknem nawet ładnie to wygląda . Ech być teraz w górach , tam na pewno musi być zajefajnie . Tylko aby ten mróz nie był taki mocny to będzie cacy . P.S. A ja jutro mam wolne .
Tomekgdz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Taki syf leci z nieba, że płakać się chce Już prawie się przełamałem, że pójdę do garażu założyć akumulator i zrobię kuleczko
upiór Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Taki syf leci z nieba, że płakać się chce Już prawie się przełamałem, że pójdę do garażu założyć akumulator i zrobię kuleczko Do sanek akumulator , ciekawa sprawa
krzys-68 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Taki syf leci z nieba, że płakać się chce Już prawie się przełamałem, że pójdę do garażu założyć akumulator i zrobię kuleczko To jak juz załozysz i pokręcisz kółka to przyjedź poodsnieżać .Nie widac mojej sobotniej pracy....
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 To jak juz załozysz i pokręcisz kółka to przyjedź poodsnieżać .Nie widac mojej sobotniej pracy.... Też byłem właśnie zdziwiony, że odśnieżałeś
krzys-68 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Musiałem,jak odpuszczę z dnia na dzień to auta mi śnieg na polbruku zajeżdżą i będzie lodowisko....Weź potem 600m2 syp piachem do wiosny a na wiosnę to zmiataj....
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Uff. To masz rzeczywiscie co odsniezac.
szamot Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 I po co wam to? Trzeba mieszkać w bloku i niech inni się martwią żebym nóżki nie złamał
Arkadiusz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Uff. To masz rzeczywiscie co odsniezac. Bobas, wiesz kogo lubi robota ? Mogę Ci powiedzieć!!! Dobra Krzysiek, też taki głupi jestem !!! Odśnieżam co dziennie! I po co wam to? Trzeba mieszkać w bloku i niech inni się martwią żebym nóżki nie złamał Tytanic, też miał być nie zatapialny !!!
krzys-68 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 I po co wam to? Trzeba mieszkać w bloku i niech inni się martwią żebym nóżki nie złamał I martwić się że nie mam gdzie aut postawić? Jak odśnieżysz to Ci sąsiad wjedzie ,poza tym słuchac jak w pionach ściekowych woda leci a dzieci sąsiada płaczą .Dziekuję,wychowałem się w bloku i nie wrócę .Już nie wspomne że za wasze czynsze i opłaty ja spokojnie 300m2 utrzymam .... Uff. To masz rzeczywiscie co odsniezac. Na szczęście ręcznie nie jeżdżę.Chińska bo chińska ale 7 rok odśnieżarka z marketu daje radę....1,5-2 h i mam gotowe rejony,wygłaskane i wychuchane.
kiero Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Moja odśnieżarka (Aga)się ostatnio zbuntowała i bez paliwa nie odpala ale nabyłem w Biedronce(duży szampan w promocji z maleńkim w pakiecie za 19.90)polecam ,i odpaliła
Rekomendowane odpowiedzi