Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2012 Chodzi mi o prezenty związane z naszą pasją skuterową. Ja niczym nie mogę się pochwalić. Chyba Mikołaj mnie olał, bo w minionym sezonie moje skutery były jakoś mało eksploatowane. Mam nadzieję, że w tym temacie będę należał do mniejszości. Chwalimy się......śmiało
czaro69 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nie dostałem niczego skuterowego....Ale Mikołaj był i prezent też
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Grudnia 2012 Niestety nic związanego ze skuterami. !NOT
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mój Mikołaj to ignorant w temacie moto. Dostałem kartę płatniczą z pewną sumką, którą mogę przeznaczyć na zakupy związane z maxi.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Grudnia 2012 Odnośnie prezentów od Mikołaja nie stety nie było pod choinką prezentów skuterowych ale były inne prezenty P. S. Dla Zacnej kupiłem pokrowiec OXFORD i przez zimę się nie zakurzy, może spokojnie spać do sezonu pod nim
GadekW Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja znalazłem pod choinką plecaczek uniwersalny na narty, ale fajnie się prezentuje i na skutera też się przyda. Poza tym zegarek sportowy z gps który można fajnie wykorzystać na wycieczki skuterwe, bo zostawia ślad dokładnej przebytej trasy na mapie. Krystian...wreszcie kask z szybą...
Sympatycy Miętus Opublikowano 26 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mikołaj był , ale nic związanego z maxi nie przyniósł.
Klubowicze pgizi Opublikowano 26 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mój Mikołaj złożył promesę refundacji reflektora do Beverly
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2012 Koszulka BRUBECK THERMO będzie CIEEEEPPPPŁŁŁOOOOO
arka3 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 A ja dostałem moto-mufki Kobi, przydadzą się wczesną wiosną
kk73 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Rękawice turystyczne z membraną firmy Wintex
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nic skuterowego Aaaa NIE! Przesłał mi skuterowe pozdrowienie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mój syn Cezar i ja dostaliśmy takie same tylko w różnych rozmiarach "Buse" :
Anubis Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wprawdzie nie na skuter ale motocyklowo jest
GrzechoCnik Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja dostałem spodnie dresowe, żebym po jeździe i zrzuceniu zbroi mógł przywdziać coś luźniejszego. Takie, naciągane to trochę.... PS Worlan, jak widzisz nie jesteś w mniejszości
Sympatycy Baltona Opublikowano 26 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja sobie sam kupiłem bo Mikołaj niekumaty jakiś był
Lucjan73 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja dostałem coś skuterowego a mianowicie piękną Włoszkę niejaką Aprilie Atlantic z miasta Montteggiana Nie wiem tylko jak ten sprytny Mikołaj to zrobił że równowartość prezentu "wyparowała" z mojego kąta w banku
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jestem przekonany, że to co wyparowało, to zaledwie mały procent wartości tego, co znalazłeś pod choinką :-)
Klubowicze Jack Opublikowano 26 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o prezenty skuterowe, to tak jak wielu z nas, sam sobie byłem Mikołajem Zamówione letnie spodnie i kurtka, szyte na miarę w promocyjnej cenie w pewnej podwarszawskiej firmie na R... Spodnie to już na pewno, a kurtka jeszcze nie do końca wiadomo, czy da się skrócić rękawy z wodoszczelnymi suwakami.
Marcino1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Oddychające skarpetki i takaż koszulka. Mikołaj wiedział, czego mi potrzeba na lato
Lucas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Skuterowo nic, ale ... chciałem to mieć i jestem zadowolony: gramofon Sony na winyle
Rekomendowane odpowiedzi