Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wigilijne spotkanie S3M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem powiadomić że w sobotę 15,12,2012r o godz 17.00 w Brzeznie na Budach w barze ,,DERKACZ,, Odbędzie się spotkanie Wigilijne dla Braci Skuterowej S3M no i oczywiście wszystkich chętnych . W programie spotkania jest wypicie wspólnie czerwonego barszczyku i podzielenie się opłatkiem no i dalsze poczynania dla dorosłych z napojami oraz dyskusje i podsumowanie sezonu 2012 r

ZAPRASZAM :)

Opublikowano

OOOOOOOOOOOOOOOO super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja się dołączam.Do zobaczenia w Sobotę

Opublikowano

My również będziemy :clapping:

Opublikowano

Bardzo miło i mi :fireman2: będzie sę spotkaca

Opublikowano

Smerfetka leci w wielkopolskie a ja wolny będę ;)

Tylko czy mam być autem czy z buta? :)

Opublikowano

Bardzo miło i mi :) będzie sę spotkaca

Paweł na 100% nie obiecuje, będę się starał spotkać się z Wami i podzielić opłatkiem.

Opublikowano

Adaśko jak by co to raczej przybądź bez samochoda :) Bo barszczyk wigilijny może okazać sie mocny a do tego zbiera sie naprawde doborowa Brać Skuterowa !holiday !holiday !scooter !scooter !scooterć

Mareczku - to super że choć na opłatek zajedziesz Fajnie !!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Byliśmy.

Było nas mało ale rośniemy w siłę :-)

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie spotkania, było sympatycznie i wigilijnie.(pyszne pierogi)

Wszystkim życzymy spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

Opublikowano

(...) Było nas mało ale rośniemy w siłę :-) (...)

Mało, to nas zostało na końcu :kicking: Taka była impreza :)

Paweł dzięki za organizację i full serwis, łącznie z odstawieniem do domu :) Szacun dla Ciebie ;)

Miło było się z Wami spotkać, dzięki i do następnego...

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że to będzie tak fajna i przesympatyczna wigilia . Bardzo Dziękuję za przybycie wszystkich obecnych na tej wigili bo przecież bez Was nie było by tak miłego spotkania S3M ma wspaniałą grupę Braci Skuterowej a tylko ten obecny kryzys chwilowo powstrzymuje Naszą siłę . Najważniejsze że Umiemy się zorganizować Dziękuję Serdecznie I życzę ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT