T0MEK Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 To i ja poproszę domek + 3 dodatkowe miejsca (żona i dwójka w wieku 9 i 11 lat) Koszulki: L + 3*S Kasa poleciała (kalendarz przegapiłem to teraz nie chcę zapomnieć). PS.: do wpisania na listę: T0MEK, Kasia, Julia, Zuzia
jaro_4setka Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 tak z ciekawości zapytam,jak ktoś będzie chciał nocować poza ośrodkiem,reszta tak jak w opisie,śniadania,obiady, imprezy w ośrodku,to jaki będzie koszt zlotu,czy taka opcja jest też możliwa...?
kowal Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam, opcja domek (choć w razie braku automatycznie przechodzę na namiotową ), koszulka XL.
Klubowicze bargacz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 Proszę dopisać Bargacz i Elga, koszulki 2x XXL , opcja DOMEK
krzysiu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 79. Krzysiu...domek/męska XL 80. Krzysiu/Viola...domek/damska L Przelewik poleciał
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 Valdi / domek / koszulka męska XL
palulint Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam proszę o zapisanie opcja domek 1.palulint męska L 2.Dorota damska M 3.Paulina (lat 15) damska M
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie Molo / domek / koszulka damska L Valdi / domek / koszulka męska XL Valdi / domek / koszulka męska XL 29. Molo.../domek/damska L 30. valdi.../domek/męska L Valdi... a bilobil to Ty łykasz??
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kasa poszła. Opłacone dwie starsze osoby i 50% Ania Flymanówna, bo rozumiem, że do 5 lat, czyli skończone pięć lat.
Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 Maki / opcja domek- koszulka xl Proszę o korektę na liście poz . 16 nie XXL tylko j/w Dzięki !
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2012 bo rozumiem, że do 5 lat, czyli skończone pięć lat. Tak, pięć lat włącznie Proszę o korektę na liście poz . 16 nie XXL tylko j/w Poprawione.
MarcinoV Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja sie pisze na swój pierwszy zlot marcinov/domek/koszulka xl
Administrator Artix Opublikowano 7 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jest przelew od Papciocha i Papcioszki ale jej nie ma liscie !!!
Klubowicze Karolina Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi o dzieci do 5 lat - dotyczy to dziecka w tzw. opcji "przy rodzicach" - ale rozmawiałem z właścicielem ośrodka - będzie można ew. zrobić dostawkę i nikt z tego nie będzie robił wielkiego halo (btw m@rkiz dorobiłeś się potomka? ) M@rkiz pewnie się boi, że mu w nocy dziecko podrzucą, dlatego tak się dopytuje o te łóżka... Może, załatw mu , Kisiel, tę dostawkę!.. P.S. Artix - dla Młodej bierz koszulkę 92 albo 98 (większa będzie na dwa lata - a w tym roku może robić za sukienkę )
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 29. Molo.../domek/damska L 30. valdi.../domek/męska L Valdi... a bilobil to Ty łykasz?? A ja pytam ,widzisz to co czytasz i piszesz????
Sympatycy Kubo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kubo/domek/Męska L'ka Wpłata po nowym roku, bo na razie bida w interesie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2012 A ja pytam ,widzisz to co czytasz i piszesz???? Valdi... a nie można napisać jasno? Np. tak? Proszę o korektę na liście poz . 16 nie XXL tylko j/w Przy wpisywaniu tylu osób w krótkim czasie błędy są nieuniknione (oczy już nie te...). Sprawdzajcie listę i w razie błędów proszę o sygnał. Nadal nie mam info od Kiero. Na PMy brak odzewu Proszę również Papciocha o info celem umieszczenia na liście.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 arturo-bb koszulka M Ewa koszulka S Opcja : Domek Kasa poszła
Sympatycy Zenek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zenek / domek / M męska Agatka / domek / S damska Kaska raczej w 2013. P.S. miejscówka bardzo fajna
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Też proszę o dopisanie: Arecki, koszulka XL, domek. Przelew lada dzień.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 To i my prosimy o dopisanie Ravenka/domek/damska L Lamus/domek/męska L
kiero Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kiero koszulka xxl Aga koszulka xl -opcja domek.
marecki Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie Marecki + Sylwia/domek/XXXL+S
papcioch Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Papcioch jest na liście pod pozycją 33 i proszę, jak się da to wcisnąć tam Papcioszkę oraz koszulki: męska L i damska S.
Rekomendowane odpowiedzi